Evet canim olmaz olur mu ikinci gun embriyosu ile de hamile kalan var. kacinci gun donduruldugu embriyonun kalitesiz oldugunu gostermez, sadece onlarin ne kadar kaliteli oldugu yeterince bilinmiyor demektir.3. Gün embriyosuyla hamile kalan var mı ki ?
İnsallah senin içinde hayırlısı olur Can'ım :) senin transferin ne Zaman :) bu arada yumurta toplamadan 6 gün sonra yanı bugun adet oldum yarın kontrole gideceğim senin Nasıl olmustuEvet canim olmaz olur mu ikinci gun embriyosu ile de hamile kalan var. kacinci gun donduruldugu embriyonun kalitesiz oldugunu gostermez, sadece onlarin ne kadar kaliteli oldugu yeterince bilinmiyor demektir.
benim mesela az embriyo olusuyor o yuzden bekletemeyip hepsini 2. gun dondurdular. tabi daha transfer olmadi ama umitliyim :)
Benim transfer Agustos ayinda olacak oyle denk getirebiliyorum. Benden 3 kere yumurta toplandi hepsinde farkli oldu en son 9 gun sonra oldum.İnsallah senin içinde hayırlısı olur Can'ım :) senin transferin ne Zaman :) bu arada yumurta toplamadan 6 gün sonra yanı bugun adet oldum yarın kontrole gideceğim senin Nasıl olmustu
Aa neden 3 kere toplandıBenim transfer Agustos ayinda olacak oyle denk getirebiliyorum. Benden 3 kere yumurta toplandi hepsinde farkli oldu en son 9 gun sonra oldum.
İlaçlardan dolayı değişiyor canım hormonlar vardır bunda da bir hayırİnsallah Can'ım benim normalde 31 günde olurdum ama bu ay 18. Günü oldum ilk defa hayırlısı
Ilk denememizde tutmadi canim. Sonra da havuz yapildi ilkinde 2 ikincisinde 4 embiyo olustu, toplam 6 tane donduruldu benim icin. :) bakalim ne olcak.Aa neden 3 kere toplandı
Hayırlısı olur insallah Can'ım allah gönlüne göre versin :)Ilk denememizde tutmadi canim. Sonra da havuz yapildi ilkinde 2 ikincisinde 4 embiyo olustu, toplam 6 tane donduruldu benim icin. :) bakalim ne olcak.
Evet Can'ım dediğin gibi aradım da doktoru bugun Bayram'da acıkmısiniz demek icin ayrıca durum değerlendirmesi icin ama sabah adet sancım oldu ve adet oldum galibadoktora sordum adet gibi mi dedi evet dedim yarın da devam ederse gel bi bakalım dedi eğer herşey yolunda giderse tedaviye başlarız dedi cok erken oldum eğer adet kanamasıysa
Moon 13 benimde yarın başlıyor tedavim.banada havuz sistemini uygulayacaklar.her ay toplandı mı yumurtaların yoksa birer ay arayla mı toplandı merak ediyorum.yani aslında aşşağı yukarı süreci merak ediyorumIlk denememizde tutmadi canim. Sonra da havuz yapildi ilkinde 2 ikincisinde 4 embiyo olustu, toplam 6 tane donduruldu benim icin. :) bakalim ne olcak.
Oncelikle hayirli olsun umarim hersey cok guzel gelisir senin icin. Ben TR'de yasamiyorum o yuzden iki toplama arasinda 3 ay vardi ama normalde nasil oluyor hic bilmiyorum.Moon 13 benimde yarın başlıyor tedavim.banada havuz sistemini uygulayacaklar.her ay toplandı mı yumurtaların yoksa birer ay arayla mı toplandı merak ediyorum.yani aslında aşşağı yukarı süreci merak ediyorum
Arkadaşlar doktora gittim bugun bana bu ay değil de birdaha ki ay transfer icin tedaviye başlayalım dedi. Çünkü bu ay erken hasta oldun ve isimizi sansa bırakmayalım 1 daha ki ay daha sağlıklı olur dedi :) allahtan hayırlısı
Tesekkurler Can'ım benim :) sende benim aklimdaydin inan. Soruna cevap veremedim bilmediğim icin ne yaptın arasaydın doktoru yarın icin.Sen aklımdaydın canım bir türlü yazamadım.. Yoldaydım.. Hayırlısı olsun canım bence de doğru karar çünkü yumurtalıklar daha sakinleşmemiş olabilir o yüzden dinlen öyle olsun
Valla canım benim de kafam karıştı ama aç gidicem içmeden sabahtam gel demişti çünkü eğer orda derlerse hemen atıştırıp içerim ilacı öyle veririm kanı artık.. Aynen canım mantıklı dondurulmuş transfer yapmanın manası kalmıyor öbür türlüTesekkurler Can'ım benim :) sende benim aklimdaydin inan. Soruna cevap veremedim bilmediğim icin ne yaptın arasaydın doktoru yarın icin.
Bana da mantıklı geldi Can'ım doktorun söyledikleri
Yarın haberlerini bekliyorum insallah herşey yolunda giderValla canım benim de kafam karıştı ama aç gidicem içmeden sabahtam gel demişti çünkü eğer orda derlerse hemen atıştırıp içerim ilacı öyle veririm kanı artık.. Aynen canım mantıklı dondurulmuş transfer yapmanın manası kalmıyor öbür türlü
İnşallah canım benim yazıcam hemen çıkıncaYarın haberlerini bekliyorum insallah herşey yolunda gider
Selam canım doktordan çıktım.. Çok şükğr her şey yolundaymış transfer kesinleşti perşembe günü öğleden sonra yeni ilaçlarımı fln aldım beklemedeyim şu anYarın haberlerini bekliyorum insallah herşey yolunda gider
Senin adına cok sevindim Can'ım :) allah gönlüne göre verir insallah. Doktor bisi dedi mi kac tane transfer edecekmiş:)Selam canım doktordan çıktım.. Çok şükğr her şey yolundaymış transfer kesinleşti perşembe günü öğleden sonra yeni ilaçlarımı fln aldım beklemedeyim şu an
Amin canım inşallah herkesin gönlüne göre versin Rabbim... Bir aksilik çıkmazsa 2 tane yapılacak canım zaten benim gönlümden geçen de oydu bir önceki görüşmemizde konuşmuştuk garanti olsun demiştiSenin adına cok sevindim Can'ım :) allah gönlüne göre verir insallah. Doktor bisi dedi mi kac tane transfer edecekmiş:)
Bana da aynısını dedi iki tane transfer ederiz diye :))Amin canım inşallah herkesin gönlüne göre versin Rabbim... Bir aksilik çıkmazsa 2 tane yapılacak canım zaten benim gönlümden geçen de oydu bir önceki görüşmemizde konuşmuştuk garanti olsun demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?