Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Arkadaşlar bir sorum var. OPU işleminde bugün çok şükür 7.gündeyim.Gonalf, menapur ve orgalutran kullanıyorum. Bugüne kadar kollar vurduruyordum hemşire göbekten olur dedi. Siz nerden yaptırıyordunuz?

Arkadaşlar bir sorum var. OPU işleminde bugün çok şükür 7.gündeyim.Gonalf, menapur ve orgalutran kullanıyorum. Bugüne kadar kollar vurduruyordum hemşire göbekten olur dedi. Siz nerden yaptırıyordunuz?
Ben hep göbekten vurdum iğneleri

Can'ım bende göbekten vurdum Nasıl yapılacağını gösterdiler hiç birşey olmuyor

Bugüne kadar koldan yapmıştım umarım sorun olmaz.
Bir sorun olacağını düşünmüyorum zaten prospektüste kol bacak ve göbek yazıyor en çok tavsiye edileni göbek yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam zaten sorun olsa koldan hiç yaptırmazlardı

Semra24 canım bugün Remzi bey aradı beni perşembe öğleden sonra 2 ameliyatı varmış o yüzden transferimi Mustafa Bahçeci yapacakmış.. Son anda böyle bir değişiklik oldu

kizlar merhaba icinizde aytun hanimin hastasi olanlar var mi? ben kanada da yasiyorum bugun ilk tup bebek denememizde negatif sonucu aldik. Esimin sperm morfolojisinde sorun var. Ufak gibi gozuksede sorun cocugumuz olmuyor maalesef. ilk tedavide uzun protokol uygulandi bana. 18 yumurta toplandi 13 tanesi olgundu 9 tanesi dollendi 4 tanesi 5. gune gitti 1 i transfer edildi ama digerlerini dondurmadilar. Kaliteleri yuksek degil dediler. ve maalesef o birtane de tutunmamis maalesef. ama hakkimizda hayirlisi olsun. Cok sukur Turkiye de bir kere daha deneyebilecegim.

Aa cok daha iyi :)) sevindim senin adına :) insallah herşey yolunda gider Can'ım benim
Her şeyde varsır bir hayır diyorum canım... Garip oldum şimdi her şeyi Remzi beyle yaptık son anda bir değişiklik oldu ama hayırlısı olsun diyorum inş sonuç güzel olur

Her şeyde varsır bir hayır diyorum canım... Garip oldum şimdi her şeyi Remzi beyle yaptık son anda bir değişiklik oldu ama hayırlısı olsun diyorum inş sonuç güzel olur
Aynen Can'ım herseyde bi hayır vardır bence iyi olacak:) hissediyorum bunu Mustafa beye randevu almak baya zor biliyorsun belki bu senin icin bir fırsat olabilir :) herşeyin hayirlisi

Aynen Can'ım herseyde bi hayır vardır bence iyi olacak:) hissediyorum bunu Mustafa beye randevu almak baya zor biliyorsun belki bu senin icin bir fırsat olabilir :) herşeyin hayirlisi
Evet canım onun bilgisi tecrübesibe ne şüphe... Sadece hiç karşılaşmadık ya o biraz tedirgin etti beni ama hayırlısı olacak inşallah..

Evet canım onun bilgisi tecrübesibe ne şüphe... Sadece hiç karşılaşmadık ya o biraz tedirgin etti beni ama hayırlısı olacak inşallah..
İnşallah Can'ım içini temiz tut rahat ol olur mu. Stres yapmamaya çalış bak cok az kaldı bebesinin sana kavuşmasına :)

Merhaba!! Demek deneyebildiniz Kanada'da. Hayirlisi olsun ne diyeyim boyle zor bu isler iste. Ben Guvenc beyin hastasiyim ama protokoller uc asagi bes yukari ayni. Sorularin olursa buradayiz. Umarim hersey guzel olur senin icin. Tr'de tedaviyi ne zamana dusunuyorsunuz?

canim dun sana ozelden mesaj atmaya calistim ama ayarlarin kapaliymis sanirim atamadim. evet denedik ama maalesef (ya da hayirlisi buymus) negatif cikti. Dondurulmus embriyomuz yoktu. Simdi Aytun hanima email attim insallah aralik sonu ocak basi onun icin de uygundur da tedaviye baslariz. ay hem bu vesileyle yeni yila ailemle de giricem kac yil olmustu onlarla kutlamayali :) senin nasil gidiyor canim havuz yapiyordunuz di mi once yumurta toplama sonra transfer. transfer icin ne zaman olacagi belli mi? zaten doktor cok onemli ama tup bebekte esas is laboratuvar grubunda orda teknolojhi ve calisanlar ne kadar tecrubeliyse sonucta yuksek cikiyor. Insallah hepimiz guzel sonuclarimizi paylasiriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…