Teşekkürler canım desteğin için inşallah vesilesi olur o da... Zaman azaldıkça gerginliğim başladı inşallah güzel sonuçlar gelir sonucundaebush_354 Mustafa Bey benim doktorum.Çok iyi bir insan rahat ol hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor.İşini de çok iyi yapıyor,Bence hiç telaşlanma gönül rahatlığıyla devam et...
Hic farkinda degildim mesaj ayarlarinin falan, sanirim duzelttim. Dedigim gibi hayirlisi olsun bizde gecen Aralik'da oradaydik Christmas donemi isler yavasliyor esime de bana da kolay oluyor o donem. Bizim 6 dondurulmus embriyomuz var ama kaliteleri belli degil cunku 2. gun donduruldu hepsi. Agustos ortasinda transferim gerceklesecek. umarim tutar cunku onumuzdeki sene gidemeyebilirim Turkiye'ye staj dolayisiyla. Bunun icin de bir B planimiz yok maalesefcanim dun sana ozelden mesaj atmaya calistim ama ayarlarin kapaliymis sanirim atamadim. evet denedik ama maalesef (ya da hayirlisi buymus) negatif cikti. Dondurulmus embriyomuz yoktu. Simdi Aytun hanima email attim insallah aralik sonu ocak basi onun icin de uygundur da tedaviye baslariz. ay hem bu vesileyle yeni yila ailemle de giricem kac yil olmustu onlarla kutlamayali :) senin nasil gidiyor canim havuz yapiyordunuz di mi once yumurta toplama sonra transfer. transfer icin ne zaman olacagi belli mi? zaten doktor cok onemli ama tup bebekte esas is laboratuvar grubunda orda teknolojhi ve calisanlar ne kadar tecrubeliyse sonucta yuksek cikiyor. Insallah hepimiz guzel sonuclarimizi paylasiriz :)
ya simdi biraz bakindim da bizim sorunumuz esimin sperm morfolojisi. Maslak acibadem de doktor bulent tiras varmis ve mikrocip diye bir yontem uygulayip saglikli spermleri seciyorlarmis. okuyunca cok mantikli geldi bana. ah keske turkiyede olsam iki yeri de gorur oyle karar verirdim.Hic farkinda degildim mesaj ayarlarinin falan, sanirim duzelttim. Dedigim gibi hayirlisi olsun bizde gecen Aralik'da oradaydik Christmas donemi isler yavasliyor esime de bana da kolay oluyor o donem. Bizim 6 dondurulmus embriyomuz var ama kaliteleri belli degil cunku 2. gun donduruldu hepsi. Agustos ortasinda transferim gerceklesecek. umarim tutar cunku onumuzdeki sene gidemeyebilirim Turkiye'ye staj dolayisiyla. Bunun icin de bir B planimiz yok maalesef
Simdiden hayirli olsun sana. Toplamda 3 defa yumurta toplama bir transfer gerceklestirdim orada ve cok memnun kaldim merkezden. Gercekten iyiler icin ferah olsun
EVet bunu ben de duydum. Gercekten bu teknigi arastirmanda fayda var. Bizde esimin degerleri cok iyi ama sorun tespit edilemiyor. Bu sebeple ese bagli problemleri hic arastirmadim ama bulent tiras da bu alanda ki unlu isimlerden biri.ya simdi biraz bakindim da bizim sorunumuz esimin sperm morfolojisi. Maslak acibadem de doktor bulent tiras varmis ve mikrocip diye bir yontem uygulayip saglikli spermleri seciyorlarmis. okuyunca cok mantikli geldi bana. ah keske turkiyede olsam iki yeri de gorur oyle karar verirdim.
Kizlar icinizde hic Bulent Tiras'ta deneyen oldu mu?
Canım bahceci bu alanda en iyisi ürologlarıda öyle eşim muayene oldu çok memnun kaldık. Çok okumak bazen iyi değil kafa karıştırıyor içinden neresi geçiyorsa oraya gitya simdi biraz bakindim da bizim sorunumuz esimin sperm morfolojisi. Maslak acibadem de doktor bulent tiras varmis ve mikrocip diye bir yontem uygulayip saglikli spermleri seciyorlarmis. okuyunca cok mantikli geldi bana. ah keske turkiyede olsam iki yeri de gorur oyle karar verirdim.
ya simdi biraz bakindim da bizim sorunumuz esimin sperm morfolojisi. Maslak acibadem de doktor bulent tiras varmis ve mikrocip diye bir yontem uygulayip saglikli spermleri seciyorlarmis. okuyunca cok mantikli geldi bana. ah keske turkiyede olsam iki yeri de gorur oyle karar verirdim.
Uzuldum canim kotu tecrube yasamana. Insallah bahceci cozumun olur. Cidden zor ya secim yapmak. Bahceci de tedavinin hangi asamasindasin canim?Ben Bülent tıraş hastasıydım. Bizim sebepsiz infertelite. 3 deneme yaptık ilki tuttu 2 ay sonra kalp atışı durdu 2. Kimyasal gebelik 3. Hiç tutmadı.hastane çok paracı neyse onuda geçelim Bülent hoca hep bana umut veriyordu. Her şey çok başarılı geçiyor diye. Hatta bana ikinci denemede yüzde 80 olur demişti. En sonda da bana hemşiresi yapılacak birşey yok dedi. Ben 1 tane 5. Gün embriyosu bırakıp bahçeci ye geçtim. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah bakalım.
Uzuldum canim kotu tecrube yasamana. Insallah bahceci cozumun olur. Cidden zor ya secim yapmak. Bahceci de tedavinin hangi asamasindasin canim?
Canim peki bahceci de mikrocip yapiliyor mu ya da mustafa beyin fikri ne o konuda? Ben herhalde aytun hanimin hastasi olucam. Mustafa bey cok yogun bizde kisa sureligine gelicez yurt disindayim oyle olunca aytun hanimla daha rahat iletisimde oluruz diye dusundumDokturum mustafa hoca testlere bakıp ultrason muayene ettikten sonra oda herşey çok iyi görünüyor dedi yalnız rahimde katil hücreler olabilir dedi. Embriyoyu kabul etmiyor olabilir dedi. Bana çok güven verdi çokta Babacan. Şuan 8. Günüm yumurta toplanacak. Mustafa hoca acele etmeyecem araştıracam dedi. Yani birebir bilgiyi kendisinden alabiliyorum. Acıbadem de doktora görüşmek çok zor. Birde acıbadem de eşime çip gerekmediği halde 1.000 tl ye yaptılar. Bunuda bahçeci de öğrendik gerekmediği halde gereksiz yapılmış yani..
Canım bizde öyle bir sorun olmadığı içn sormadım. Ama ims diye bir yöntemin olduğunu biliyorum. Yarın kontrolüm var inşallah unutmazsam sorarım.Canim peki bahceci de mikrocip yapiliyor mu ya da mustafa beyin fikri ne o konuda? Ben herhalde aytun hanimin hastasi olucam. Mustafa bey cok yogun bizde kisa sureligine gelicez yurt disindayim oyle olunca aytun hanimla daha rahat iletisimde oluruz diye dusundum
cok sagol canim sorabilirsen sevinirim ama unutursan da hic dert degil. ben bazen kendi sormam gerekenleri unutuyordum :) cok tesekkurler canimCanım bizde öyle bir sorun olmadığı içn sormadım. Ama ims diye bir yöntemin olduğunu biliyorum. Yarın kontrolüm var inşallah unutmazsam sorarım.
Can'ım merhaba ben bahçeciye mikroçipi sordum uygulanmıyormuş.deneme aşamasındayız demişlerdi.merkezi arayıp bilgi almıştım arayıp sende sorabilirsincok sagol canim sorabilirsen sevinirim ama unutursan da hic dert degil. ben bazen kendi sormam gerekenleri unutuyordum :) cok tesekkurler canim
sagol canim ben yurt disindayim tedaviye ocak ayi gibi baslicam ay keske o zamana baslasalar hic soru isareti kalmaz kafamda :) maalesef uzakta oldugumdan doktorlarla gidip konusamiyorum. sagolsun annemler ariyolar gidip konusuyorlar benim yerime :)Can'ım merhaba ben bahçeciye mikroçipi sordum uygulanmıyormuş.deneme aşamasındayız demişlerdi.merkezi arayıp bilgi almıştım arayıp sende sorabilirsin
Can'ım ben bahçeciden memnun kaldım ama bizimde problem morfoloji o yüzden acıbademde mikroçip düşünüyorumsagol canim ben yurt disindayim tedaviye ocak ayi gibi baslicam ay keske o zamana baslasalar hic soru isareti kalmaz kafamda :) maalesef uzakta oldugumdan doktorlarla gidip konusamiyorum. sagolsun annemler ariyolar gidip konusuyorlar benim yerime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?