cnm bağışıkklık testi yapılacak demişsin 2. günmü yapılacak test ??Arkadaslar Merhaba
Bende Bahçeci fulya da tedaviye başladım erbil beyin hastasıyım. Nisan ayında başladık tüm tetkikler yapıldı hepsi çok şükür iyi çıktı ve sonrasında yumurtalar toplandı 4 adet 5. Gün dondurulmuş embriyom var :) genetiğe gittiler onlarında sonucu iyi geldi şükürler olsun. Şimdi adet olmayı bekliyorum 2. Gün gidicem ve bağışıklık sistemi için test yapilcak birde era testi yapılacak onun sonucuna göre de transfer gerçekleşecek. Bu benim 4. Denemem daha önceki 3 denemeyi başka bir yerde yapmıştık, bahceciye gittikten sonra anladım ki para tuzağına düşmüşüz biz buradan çok memnunum inşallah iyi sonuçlar alırız. Rabbim bu yolda kucagimizi boş çevirmesin.
Yaşadıklarına üzüldüm canım, tabiki açıklama yapmaları gerekiyor, Hastaneden memnunsan başka doktora geçebilirsin,memnun olmadığın doktorla devam etme bence moralde önemli sonuçta, o kadar maddi manevi emek harcıyoruz ..Merhabalar nisan ayında bahçeci Tbm de tedaviye Mustafa hocam ile başladım çok iyi güleryüzle pozitif bir doktor ancak çok yoğun 1 kez ilk muayene 1 kez ultrason rutin kontrolde görebildim bunun dışında tüm işlemleri ilaçları OPU uygulamasını asistanı yaptı Kübra . 3 yumurta toplandı ancak 1 İ işleme alınabildi dediler.AcGh yapıldı 6. Gün embriyosuna 1 ay sonra zorla sonucu öğrenebildim (asistan ve hemşirenin ilgisizliğinden sonuç gelmiş haber veren yok biz meraktan ölüyoruz sonra bin tane mazeret aradık açmadınız filan) neyse ACGH sonucu olumsuz çıktı Tekrar aynı merkeze gitmek istiyorum ancak asistan Dr biraz takıntılı çıktı benim tedavide ona sorduğum sorular rahatsız etmiş kendisini işine karışıyormuşum ( kendisini rahatsız eden 1. sorum OPU öncesi kullandiığımız ilaçları 1 gün daha fazla kıllansam acaba arkadan gelen 2 yumurtayı da kazanır mıyız ? İdi . 2. Sorum embriyologlar 3 yumurtanın sadece birisi işleme alındı diğer ikisi olgun değildi dediklerinde bu ne demek diye sormam oldu) İşin kötü yanı bunları benim ACGH sonucum 1 ayı geçti 21 günde sonuçlanır demiştiniz ne oldu sonuç diye aradığımda aaaa geldi sonuç bizde sizi aradık cebimizi açmadınız dedikleri gün ben de niye açmayalım meraktan ölüyoruz şehirdışından 8 saat yol katederek ili gücü karı koca bırakarak geldik dediğim gün söylenmiş olmadı bu kadar kötü kalpli bir asistan Dr ben şoktayım o bana sen benim işime karıştın zaten diye içini kusuyor tam bir rezalet yaşadım ... Tahlil donucunu email attılar İngilizce ve İspanyolca peki bundan ne snlıycaz doktor olarak bir değerlendirme raporu verir misiniz soruma ise sen çok biliyorsun herşeyi onu da çözüver diye cevap aldım Gerek Mustafa hoca gerek koordinatör Deniz hanıma şikayet bildirdim bu kadın yüzünden Can'ım hastaneden soğudum Yine Mustafa hocaya gitmek istiyorum ama bu asistan la olmaz o da maşallah hocayı yönlendirmekte tabi kötü yönde çok mahir Sizce ne yapmalıyım lütfen fikir verin bana çok moralim bozuk hem sonuca kem yaşadıklarıma
Merhabalarcok sagol canim sorabilirsen sevinirim ama unutursan da hic dert degil. ben bazen kendi sormam gerekenleri unutuyordum :) cok tesekkurler canim
Canim cok tesekkurler bilgilendirmen icin. Kesinlikle arayip soracagim ve bahceci sanirim benim de en icime sinen yer oldu gerci daha hic bir doktorla konusmadim (annemler aytun hanimla konjdmustu) ama burada yazilanlar falan bahceci daha olumlu geliyor. Sonucta herseyin hayirlisi maalesef hic bir yerin hicbir seyin garantisi yok. Hic birimizin emekleri bosa gitmesin insallah. Hepimizin hkkinda hayirlisi olsun cok sagol vakit ayiripta sordugun icin :)Merhabalar
Ben yeni geldim hastaneden.Benim sorularının yanında mikroçip i de sordum doktora. Bu kadar teknolojiyi takip ediyorsanız mikroçip nasıl olmuyor diye?
Doktor kübra hanımbizdede var dedi. Dedimki sitenizde geçmiyor birde bazı akrabalarım sormuş bizde yok denilmiş. Kübra: Mikroçip firması bize bedavaya verdi deneyin diye. Biz başta denedik fakat olumlu sonuç almayınca uygulamaktan vazgeçtik. Dedimki yapan yerler var bildiğim kadarıyla. Kendisi de bunlar para tuzağı dedi. Arayıp sorabilirsiniz .....
canim nasil gecti transferin insallah guzel haberlerini alicaz :) doktorun aytun hanim miydi?Merhaba arkadaşlar yarın 11.30 da transferim var benim için dua eder misiniz?
Ne demek canım araştırmak lazım. Allah hepimizin yardımcısı olsun....Canim cok tesekkurler bilgilendirmen icin. Kesinlikle arayip soracagim ve bahceci sanirim benim de en icime sinen yer oldu gerci daha hic bir doktorla konusmadim (annemler aytun hanimla konjdmustu) ama burada yazilanlar falan bahceci daha olumlu geliyor. Sonucta herseyin hayirlisi maalesef hic bir yerin hicbir seyin garantisi yok. Hic birimizin emekleri bosa gitmesin insallah. Hepimizin hkkinda hayirlisi olsun cok sagol vakit ayiripta sordugun icin :)
Güzel geçti canım teşekkür ederim... Beklemedeyim artık 15ine kadar :) ilk doktorum Aytun hanımdı ama tam tedaviye başlayacağımız sıra izne çıkmış o yüzden Remzi bey oldu doktorum sonrasındacanim nasil gecti transferin insallah guzel haberlerini alicaz :) doktorun aytun hanim miydi?
Benimde ilk denemem o yüzden hiç bir şey bilmiyorum :) bende pko luyum diye gittim Remzi bey baktı tamda değilsin dedi normal dedi kafam karıştı bu yüzden. Tedavi görüyordum ilaçlardan dolayı düzelmiş olabilir belki. Bu arada kendiliğinden oluşan iki gebeliğim oldu ikisi de duştu. Sonrasında başarısız bir aşılama ve son çare tüp bebek. İnsallah bi sıkıntı çıkmaz herşey yolunda gider. Size kac tane iğne verdiler yumurta toplamak icin ne Zaman çağırdılar, ve son olarak kac tane yumurta vardı. Cok soru sordum galiba ama merak ediyorum :) birde ayıptır söylemesi ishal yaptı ilaçlar yan etki yaptı galiba Glukofen de kullanıyorum hepsi birlikte ağır geldi galiba birazdan arayıp sorarım belki.
Hayırlı olsun tedaviniz.. Normal aslında o kadar ilaç hemen hemen herkes aynı ilaçları kullanıyor... Benim doktorum en başta aytun hanımdı ama tam yumurtlama tedavisine başlıcağımız sırada izindeymiş ve o yüzden doktor değiştirmek zorunda kaldım benimki de şimdi Remzi bey... Takibimi opumu kendisi yaptım 4 tane dondurulmuş embriyomuz var şimdi adet olmayı bekliyorum ki transfer tedavisne başlayabilelim... Sizin problem neydi... Kaçıncı denemeniz... Ben pcosluyum ve ilk denemem
Her ne kadar bahçecide denemesemde. Remzi beyle telefonla konuştum . Çok beyefendi çok güzel bir dinleyici. Kibar birisi . Bana telefonda bile çok güzel moral verdi .Bende Pcos la yaşıyorum uzun yıllardır...
Remzi Hoca'yla karşılaşmam da yaklaşık 4 ay adet olmadığım, diğer doktorlardan yıldığım artık ümidimin kalmadığı bir zamandı. 2009 gibi. NKU'de yardımcı doçent olarak görev yapıyordu.
Beni çok dikkatli dinledi, titizlikle muayene etti. Bir devlet memuru olarak tam 45 dk.hemde.
Ben ince eleyip sık dokuyan, herkese hemen güvenemeyen biriyim. Ama Remzi Bey bilgisi, anlayışı, sabrı ve güleryüzüyle beni kendine inandırdı. İlk defa sorgusuz bir doktorun ellerine teslim ettim kendimi.
Tabi gerisi uzun hikaye ama adeti düzene sokma, yumurta takibi, kilo verme, ilaçla yumurta stimülasyonu derken inanç, güven, sıkı takip, kararlılık tabi Rabbim'in izniyle Şansın da yaver gitmesiyle gebe kaldım. :)
Tabi ki takip ve doğumu da birlikte gerçekleştirdik. 33.haftadan itibaren kasılmaların başlamasıyla durum biraz zora girse de Remzi Hoca kısıtlı imkânlarla bile her türlü çabayı harcayıp, 37. Hafta da nurtopu gibi bir bebek sahibi yaptı bizi...
Sonrası daha kolay oldu. Duzenli sporla kilomu hep kontrol altinda tutup, beni nelerin etkilediğini iyice irdeledim. Ve o çizgiden hiç çıkmadım. Sonra kendiliğinden bir küçük adam daha geldi.:) Tabi ki O'da Remzi Hoca'nin ellerine doğdu.
Aslında hikaye uzun ama kızlar diyeceğim şu.
Remzi Hoca mesleğinde uzman, kendini sürekli geliştiren, sizin kafanızdaki soruları sizden önce kendine sorup, çoktann önlemini almış bir doktordur. Titizdir, hiçbir olasılığı atlamaz bunları da size açık yüreklilikle söyler. Cerrahlığı da tartışılmaz.. Bence doğru doktordasınız.
Sevgilerrr..
bu güzel mesajınız için çok çok teşekkürler.. benim kendisinin hastası olmam tamamen bir tesadüf oldu... Ama her şeyde vardır bir hayır gözüyle bakıyorum ben olaya... Belki de benim de vesilem olacaktı kendisi... Kısa sürede ne kadar çok alışıyoruz birbirimize. Transferime maalesef o giremedi Mustafa Bey yaptı yine emin ellerdeydim ama yine de kendimi yabancı bir yerde gibi hissettim... Umarım güzel haberlerimi de ona ulaştırabiliriim.. Emeği çok...Bende Pcos la yaşıyorum uzun yıllardır...
Remzi Hoca'yla karşılaşmam da yaklaşık 4 ay adet olmadığım, diğer doktorlardan yıldığım artık ümidimin kalmadığı bir zamandı. 2009 gibi. NKU'de yardımcı doçent olarak görev yapıyordu.
Beni çok dikkatli dinledi, titizlikle muayene etti. Bir devlet memuru olarak tam 45 dk.hemde.
Ben ince eleyip sık dokuyan, herkese hemen güvenemeyen biriyim. Ama Remzi Bey bilgisi, anlayışı, sabrı ve güleryüzüyle beni kendine inandırdı. İlk defa sorgusuz bir doktorun ellerine teslim ettim kendimi.
Tabi gerisi uzun hikaye ama adeti düzene sokma, yumurta takibi, kilo verme, ilaçla yumurta stimülasyonu derken inanç, güven, sıkı takip, kararlılık tabi Rabbim'in izniyle Şansın da yaver gitmesiyle gebe kaldım. :)
Tabi ki takip ve doğumu da birlikte gerçekleştirdik. 33.haftadan itibaren kasılmaların başlamasıyla durum biraz zora girse de Remzi Hoca kısıtlı imkânlarla bile her türlü çabayı harcayıp, 37. Hafta da nurtopu gibi bir bebek sahibi yaptı bizi...
Sonrası daha kolay oldu. Duzenli sporla kilomu hep kontrol altinda tutup, beni nelerin etkilediğini iyice irdeledim. Ve o çizgiden hiç çıkmadım. Sonra kendiliğinden bir küçük adam daha geldi.:) Tabi ki O'da Remzi Hoca'nin ellerine doğdu.
Aslında hikaye uzun ama kızlar diyeceğim şu.
Remzi Hoca mesleğinde uzman, kendini sürekli geliştiren, sizin kafanızdaki soruları sizden önce kendine sorup, çoktann önlemini almış bir doktordur. Titizdir, hiçbir olasılığı atlamaz bunları da size açık yüreklilikle söyler. Cerrahlığı da tartışılmaz.. Bence doğru doktordasınız.
Sevgilerrr..
bu güzel mesajınız için çok çok teşekkürler.. benim kendisinin hastası olmam tamamen bir tesadüf oldu... Ama her şeyde vardır bir hayır gözüyle bakıyorum ben olaya... Belki de benim de vesilem olacaktı kendisi... Kısa sürede ne kadar çok alışıyoruz birbirimize. Transferime maalesef o giremedi Mustafa Bey yaptı yine emin ellerdeydim ama yine de kendimi yabancı bir yerde gibi hissettim... Umarım güzel haberlerimi de ona ulaştırabiliriim.. Emeği çok...
Kumral-ada ve Ebush_354 Güzel dilekleriniz için asıl ben teşekkür ederim.Bu güzel mesajınız için çok çok teşekkürler.. Benim kendisinin hastası olmam tamamen bir tesadüf oldu... Ama her şeyde vardır bir hayır gözüyle bakıyorum ben olaya... Belki de benim de vesilem olacaktı kendisi... Kısa sürede ne kadar çok alışıyoruz birbirimize. Transferime maalesef o giremedi Mustafa Bey yaptı yine emin ellerdeydim ama yine de kendimi yabancı bir yerde gibi hissettim... Umarım güzel haberlerimi de ona ulaştırabiliriim.. Emeği çok...
Amin canım . Bizlere de dua et :))Kumral-ada ve Ebush_354 Güzel dilekleriniz için asıl ben teşekkür ederim.
İstedim ki bu olayların sadece yüzdelik olasilıklardan değil de, kanlı canlı mutluluk hikayeleriyle bittiğini hissettireyim. İstedim ki sıcacık bir kucak için katlanılan tüm sıkıntıların bir gün gelip mutlulukla hatırlanacağını bildireyim. Bir de Remzi Hoca gibi çok değerli bir doktordan herkes faydalansın...
Rabbim, sizi de en kısa zamanda bebişlerinize kavuşturur inşallah...
Sevgilerrr...
çok haklısınız ben zaten hiç bir zaman oran sormadım bana da oran vermediler.. nasip dedim hep nitekim şu anda da nasibimde ne varsa onu yaşayacağım umarım benimki de güzel bir mutlulukla taçlanır sizinki gibi... Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..Kumral-ada ve Ebush_354 Güzel dilekleriniz için asıl ben teşekkür ederim.
İstedim ki bu olayların sadece yüzdelik olasilıklardan değil de, kanlı canlı mutluluk hikayeleriyle bittiğini hissettireyim. İstedim ki sıcacık bir kucak için katlanılan tüm sıkıntıların bir gün gelip mutlulukla hatırlanacağını bildireyim. Bir de Remzi Hoca gibi çok değerli bir doktordan herkes faydalansın...
Rabbim, sizi de en kısa zamanda bebişlerinize kavuşturur inşallah...
Sevgilerrr...
Merhabalar. Bişey soracaktım benim de OPU dan 6 gün sonra kanamam başladı bugün 3.gün baya kanamam var adetten daha fazla sizce bu normal mi? İlaçları bıraktım ondan olabilir mi? Benimİnsallah senin içinde hayırlısı olur Can'ım :) senin transferin ne Zaman :) bu arada yumurta toplamadan 6 gün sonra yanı bugun adet oldum yarın kontrole gideceğim senin Nasıl olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?