Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Hem çok zor gidip geldim İstanbul a hem para hem Zaman çok zor oldu hepsini bir araya getirmek Rabbim şu ramazan hürmetine hayırlı bir yol çizsin bize

En son Mustafa hocam aradı pamuk yüzlü güzel hocam tabi soracaksın bunları ben hemen rapor ve epikriz hazırlatıyorum dedi Allah razı oldun yoksa paramızla rezil olucaz bir de bu saçma sapan sarmalla uğraşıcaktım Belki başka hasraneyegötürücem sonuçları olamaz mı yani hem mesele raporu yükleye çevirmek değil Google translate e yüklüyorsun şak diye sana Türkçe veriyor ben sizin görüşünüzü istiyorum bu teknik bir tahlil sonucu nihayetinde dedim hocaya üffffff

Lütfen ayni hastane aynı doktor ve bu tahlili yaptıran başka arkadaşım varsa cevap yazsın ne yapmışlar ne yapıcaz lütfen

Eşimin sperm sayısı çok iyi benim rahim içi histero filmde 1 tüp tıkalı rahim içi temiz 1 embriyo kalitesi çok iyi dediler kromozom tahlili yaptırdık 480 tl eşin ve benim kromozomlarda sorun yoktu peki ACGH de sonuç olumsuz çıktı peki bu tahlile be kadar güvenebilirsiniz doğruluk payı nedir acaba??

cnm bağışıkklık testi yapılacak demişsin 2. günmü yapılacak test ??

Yaşadıklarına üzüldüm canım, tabiki açıklama yapmaları gerekiyor, Hastaneden memnunsan başka doktora geçebilirsin,memnun olmadığın doktorla devam etme bence moralde önemli sonuçta, o kadar maddi manevi emek harcıyoruz ..

cok sagol canim sorabilirsen sevinirim ama unutursan da hic dert degil. ben bazen kendi sormam gerekenleri unutuyordum :) cok tesekkurler canim
Merhabalar
Ben yeni geldim hastaneden.Benim sorularının yanında mikroçip i de sordum doktora. Bu kadar teknolojiyi takip ediyorsanız mikroçip nasıl olmuyor diye?
Doktor kübra hanımbizdede var dedi. Dedimki sitenizde geçmiyor birde bazı akrabalarım sormuş bizde yok denilmiş. Kübra: Mikroçip firması bize bedavaya verdi deneyin diye. Biz başta denedik fakat olumlu sonuç almayınca uygulamaktan vazgeçtik. Dedimki yapan yerler var bildiğim kadarıyla. Kendisi de bunlar para tuzağı dedi. Arayıp sorabilirsiniz .....

Canim cok tesekkurler bilgilendirmen icin. Kesinlikle arayip soracagim ve bahceci sanirim benim de en icime sinen yer oldu gerci daha hic bir doktorla konusmadim (annemler aytun hanimla konjdmustu) ama burada yazilanlar falan bahceci daha olumlu geliyor. Sonucta herseyin hayirlisi maalesef hic bir yerin hicbir seyin garantisi yok. Hic birimizin emekleri bosa gitmesin insallah. Hepimizin hkkinda hayirlisi olsun cok sagol vakit ayiripta sordugun icin :)

Ne demek canım araştırmak lazım. Allah hepimizin yardımcısı olsun....

canim nasil gecti transferin insallah guzel haberlerini alicaz :) doktorun aytun hanim miydi?
Güzel geçti canım teşekkür ederim... Beklemedeyim artık 15ine kadar :) ilk doktorum Aytun hanımdı ama tam tedaviye başlayacağımız sıra izne çıkmış o yüzden Remzi bey oldu doktorum sonrasında

Bende Pcos la yaşıyorum uzun yıllardır...

Remzi Hoca'yla karşılaşmam da yaklaşık 4 ay adet olmadığım, diğer doktorlardan yıldığım artık ümidimin kalmadığı bir zamandı. 2009 gibi. NKU'de yardımcı doçent olarak görev yapıyordu.

Beni çok dikkatli dinledi, titizlikle muayene etti. Bir devlet memuru olarak tam 45 dk.hemde.

Ben ince eleyip sık dokuyan, herkese hemen güvenemeyen biriyim. Ama Remzi Bey bilgisi, anlayışı, sabrı ve güleryüzüyle beni kendine inandırdı. İlk defa sorgusuz bir doktorun ellerine teslim ettim kendimi.

Tabi gerisi uzun hikaye ama adeti düzene sokma, yumurta takibi, kilo verme, ilaçla yumurta stimülasyonu derken inanç, güven, sıkı takip, kararlılık tabi Rabbim'in izniyle Şansın da yaver gitmesiyle gebe kaldım. :)

Tabi ki takip ve doğumu da birlikte gerçekleştirdik. 33.haftadan itibaren kasılmaların başlamasıyla durum biraz zora girse de Remzi Hoca kısıtlı imkânlarla bile her türlü çabayı harcayıp, 37. Hafta da nurtopu gibi bir bebek sahibi yaptı bizi...

Sonrası daha kolay oldu. Duzenli sporla kilomu hep kontrol altinda tutup, beni nelerin etkilediğini iyice irdeledim. Ve o çizgiden hiç çıkmadım. Sonra kendiliğinden bir küçük adam daha geldi.:) Tabi ki O'da Remzi Hoca'nin ellerine doğdu.

Aslında hikaye uzun ama kızlar diyeceğim şu.
Remzi Hoca mesleğinde uzman, kendini sürekli geliştiren, sizin kafanızdaki soruları sizden önce kendine sorup, çoktann önlemini almış bir doktordur. Titizdir, hiçbir olasılığı atlamaz bunları da size açık yüreklilikle söyler. Cerrahlığı da tartışılmaz.. Bence doğru doktordasınız.

Sevgilerrr..

Her ne kadar bahçecide denemesemde. Remzi beyle telefonla konuştum . Çok beyefendi çok güzel bir dinleyici. Kibar birisi . Bana telefonda bile çok güzel moral verdi .
Size de hayırlı ugurlu olsun Rabbim.sağlıklı güzel. Ömür nasip etsin darısı biz isteyenlere insallah

bu güzel mesajınız için çok çok teşekkürler.. benim kendisinin hastası olmam tamamen bir tesadüf oldu... Ama her şeyde vardır bir hayır gözüyle bakıyorum ben olaya... Belki de benim de vesilem olacaktı kendisi... Kısa sürede ne kadar çok alışıyoruz birbirimize. Transferime maalesef o giremedi Mustafa Bey yaptı yine emin ellerdeydim ama yine de kendimi yabancı bir yerde gibi hissettim... Umarım güzel haberlerimi de ona ulaştırabiliriim.. Emeği çok...

Kumral-ada ve Ebush_354 Güzel dilekleriniz için asıl ben teşekkür ederim.

İstedim ki bu olayların sadece yüzdelik olasilıklardan değil de, kanlı canlı mutluluk hikayeleriyle bittiğini hissettireyim. İstedim ki sıcacık bir kucak için katlanılan tüm sıkıntıların bir gün gelip mutlulukla hatırlanacağını bildireyim. Bir de Remzi Hoca gibi çok değerli bir doktordan herkes faydalansın...

Rabbim, sizi de en kısa zamanda bebişlerinize kavuşturur inşallah...

Sevgilerrr...

Amin canım . Bizlere de dua et :))

çok haklısınız ben zaten hiç bir zaman oran sormadım bana da oran vermediler.. nasip dedim hep nitekim şu anda da nasibimde ne varsa onu yaşayacağım umarım benimki de güzel bir mutlulukla taçlanır sizinki gibi... Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..

Kızlar bayramda giremedim herkesin geçmiş bayramını kutlarım. Yeni hamiş olanlar çifte bayram yapmıştır. Benim de bahceci sayesinde ilk hamile bayramımdı. İyi ki onlar var:)

İnsallah senin içinde hayırlısı olur Can'ım :) senin transferin ne Zaman :) bu arada yumurta toplamadan 6 gün sonra yanı bugun adet oldum yarın kontrole gideceğim senin Nasıl olmustu
Merhabalar. Bişey soracaktım benim de OPU dan 6 gün sonra kanamam başladı bugün 3.gün baya kanamam var adetten daha fazla sizce bu normal mi? İlaçları bıraktım ondan olabilir mi? Benim

Bence adet olmuşsun bende öyle olmuştum ama yine de doktor ya da hemşirene ulaşıp sormalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…