Teşekkür ederim şekerim cevabın için. Aradım erken-geç ya da az-çok adet olunabiliyırmuş.Bence adet olmuşsun bende öyle olmuştum ama yine de doktor ya da hemşirene ulaşıp sormalısın
Can'ım kusura bakma yeni gördüm mesajı evet adet görüyorsun bende olmustum dolu dolu 3 gün surdu 4. Gün bitti. Doktor bazen böyle oluyor demişti. Birdaha ki adette tedaviye başlanacak bakalım ne zaman adet olacağım bekliyorum bende :)Merhabalar. Bişey soracaktım benim de OPU dan 6 gün sonra kanamam başladı bugün 3.gün baya kanamam var adetten daha fazla sizce bu normal mi? İlaçları bıraktım ondan olabilir mi? Benim
Yok ne kusuru:))) Bu arada kanama da durdu. Biz son çıkan genetik testi de yaptıracaz onun için acele etmiyoruz. Sağlıklı embriyo bulunduktan sonra cd56 ya bakılacak. Son olarak da rahimsel bir faktör var mı ve nihayetinde inşallah transfer.Can'ım kusura bakma yeni gördüm mesajı evet adet görüyorsun bende olmustum dolu dolu 3 gün surdu 4. Gün bitti. Doktor bazen böyle oluyor demişti. Birdaha ki adette tedaviye başlanacak bakalım ne zaman adet olacağım bekliyorum bende :)
İnsallah Can'ım herşey yolunda gider de sorun çıkmaz testleri doktor mu söyledi yoksa sen mi yaptırıyorsun bu arada senin doktorun kimYok ne kusuru:))) Bu arada kanama da durdu. Biz son çıkan genetik testi de yaptıracaz onun için acele etmiyoruz. Sağlıklı embriyo bulunduktan sonra cd56 ya bakılacak. Son olarak da rahimsel bir faktör var mı ve nihayetinde inşallah transfer.
Doktorum Mustafa Hoca benim daha önce başka yerde başarısız denemeleri vardı yani tutuyor fakat devam etmiyordu. Ondan dolayı bu testi istedi.İnsallah Can'ım herşey yolunda gider de sorun çıkmaz testleri doktor mu söyledi yoksa sen mi yaptırıyorsun bu arada senin doktorun kim
Anladım Can'ım ilk defa duydugum icin sordum :) benimde 2 kimyasal düşügum oldu bu nedenle merak etmiştim Can'ım bende yapsam mı acaba nerede yaptıracaksınDoktorum Mustafa Hoca benim daha önce başka yerde başarısız denemeleri vardı yani tutuyor fakat devam etmiyordu. Ondan dolayı bu testi istedi.
Can'ım ben bahçeciden memnun kaldım ama bizimde problem morfoloji o yüzden acıbademde mikroçip düşünüyorum
Merhaba Can'ım benim de ilk tüp bebek denemem olduğu icin Suanlik sana tavsiye edemem çünkü tedaviye yeni başladım bende ama bahçeci iyi bir yer 3 yeri araştırdım sonrasında buraya karar verdimKizlar bende iyi bir merkez arıyorum istanbulda bana da yardımcı olursanız sevinirim
Mikroçip spermde dna hasarlı olanlaeı seçip ayıklıyormuş en iyi spermi seçiyormuşMerhaba mikroçip nedir ? Bizim de sayı da problem yok ama morfoloji %2. Fiyatını da biliyor musunuz inş biz de eylul de tup bebek denemedi yapacağız ilk kez
Fiyat olarak nasıl cnm hakkında hayırlısı olur insMerhaba Can'ım benim de ilk tüp bebek denemem olduğu icin Suanlik sana tavsiye edemem çünkü tedaviye yeni başladım bende ama bahçeci iyi bir yer 3 yeri araştırdım sonrasında buraya karar verdim
Fiyatının 1400 lira olduğunu duydunMikroçip spermde dna hasarlı olanlaeı seçip ayıklıyormuş en iyi spermi seçiyormuş
Yüksek ihtimal çoğu yer aynı şeyi söylüyordur Can'ım 6.500 tedavi 1500 2000 arası ilaçlar toplamda 8,500 ama geçiyor Can'ım eğer toplanan yumurtalardan dondurmak istersen de 1300 civarıydı galiba dondurma ücreti yanı 10000bulur. Pahalı olan ilaçlar eğer tanıdık bi yer varsa ordan da temin edebilirsinFiyat olarak nasıl cnm hakkında hayırlısı olur ins
Allah yardımcın olsun cnm yapıldı mı transfer yoksa ilaç mı kullanıyorsun tüp bebekle ilgili pek bilgim yokYüksek ihtimal çoğu yer aynı şeyi söylüyordur Can'ım 6.500 tedavi 1500 2000 arası ilaçlar toplamda 8,500 ama geçiyor Can'ım eğer toplanan yumurtalardan dondurmak istersen de 1300 civarıydı galiba dondurma ücreti yanı 10000bulur. Pahalı olan ilaçlar eğer tanıdık bi yer varsa ordan da temin edebilirsin
Mustafa Hoca yapacak diye biliyorum.Anladım Can'ım ilk defa duydugum icin sordum :) benimde 2 kimyasal düşügum oldu bu nedenle merak etmiştim Can'ım bende yapsam mı acaba nerede yaptıracaksın
Yok Can'ım transfer yapılmadı henüz adet olmayı bekliyorum adetin ikinci günü gidip transfer icin ilaçlar alacağım ama Nasıl olur bilmiyorumAllah yardımcın olsun cnm yapıldı mı transfer yoksa ilaç mı kullanıyorsun tüp bebekle ilgili pek bilgim yok
İnş rabbim nasip eder sana da tüm çocuk bekleyenlere de cnmYok Can'ım transfer yapılmadı henüz adet olmayı bekliyorum adetin ikinci günü gidip transfer icin ilaçlar alacağım ama Nasıl olur bilmiyorum
İnsallah Can'ım insallahİnş rabbim nasip eder sana da tüm çocuk bekleyenlere de cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?