Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Merhabalar. Bişey soracaktım benim de OPU dan 6 gün sonra kanamam başladı bugün 3.gün baya kanamam var adetten daha fazla sizce bu normal mi? İlaçları bıraktım ondan olabilir mi? Benim
Can'ım kusura bakma yeni gördüm mesajı evet adet görüyorsun bende olmustum dolu dolu 3 gün surdu 4. Gün bitti. Doktor bazen böyle oluyor demişti. Birdaha ki adette tedaviye başlanacak bakalım ne zaman adet olacağım bekliyorum bende :)

Yok ne kusuru:))) Bu arada kanama da durdu. Biz son çıkan genetik testi de yaptıracaz onun için acele etmiyoruz. Sağlıklı embriyo bulunduktan sonra cd56 ya bakılacak. Son olarak da rahimsel bir faktör var mı ve nihayetinde inşallah transfer.

İnsallah Can'ım herşey yolunda gider de sorun çıkmaz testleri doktor mu söyledi yoksa sen mi yaptırıyorsun bu arada senin doktorun kim

İnsallah Can'ım herşey yolunda gider de sorun çıkmaz testleri doktor mu söyledi yoksa sen mi yaptırıyorsun bu arada senin doktorun kim
Doktorum Mustafa Hoca benim daha önce başka yerde başarısız denemeleri vardı yani tutuyor fakat devam etmiyordu. Ondan dolayı bu testi istedi.

Doktorum Mustafa Hoca benim daha önce başka yerde başarısız denemeleri vardı yani tutuyor fakat devam etmiyordu. Ondan dolayı bu testi istedi.
Anladım Can'ım ilk defa duydugum icin sordum :) benimde 2 kimyasal düşügum oldu bu nedenle merak etmiştim Can'ım bende yapsam mı acaba nerede yaptıracaksın

Merhaba arkadaşlar az önce Suleyman Tosunun kliniğini aradım ilk kez birinden bilgi alıyorum bu konuda. Bir arkadas tavsiyesi ile aradım onun ikizleri var Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama sanırım o kadın interfilitesine yoğunlaşan bir doktor, bizim sorunumuz sperm morfolojisi. Hangi kliniği öneriyorsunuz bu konuda. Güncel fiyat 7500-8000 tl miş. Tavsiyelerinizi bekiyorum bu konuda tecrübesizim

Kizlar bende iyi bir merkez arıyorum istanbulda bana da yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba Can'ım benim de ilk tüp bebek denemem olduğu icin Suanlik sana tavsiye edemem çünkü tedaviye yeni başladım bende ama bahçeci iyi bir yer 3 yeri araştırdım sonrasında buraya karar verdim

Merhaba mikroçip nedir ? Bizim de sayı da problem yok ama morfoloji %2. Fiyatını da biliyor musunuz inş biz de eylul de tup bebek denemedi yapacağız ilk kez
Mikroçip spermde dna hasarlı olanlaeı seçip ayıklıyormuş en iyi spermi seçiyormuş

Merhaba Can'ım benim de ilk tüp bebek denemem olduğu icin Suanlik sana tavsiye edemem çünkü tedaviye yeni başladım bende ama bahçeci iyi bir yer 3 yeri araştırdım sonrasında buraya karar verdim
Fiyat olarak nasıl cnm hakkında hayırlısı olur ins

Fiyat olarak nasıl cnm hakkında hayırlısı olur ins
Yüksek ihtimal çoğu yer aynı şeyi söylüyordur Can'ım 6.500 tedavi 1500 2000 arası ilaçlar toplamda 8,500 ama geçiyor Can'ım eğer toplanan yumurtalardan dondurmak istersen de 1300 civarıydı galiba dondurma ücreti yanı 10000bulur. Pahalı olan ilaçlar eğer tanıdık bi yer varsa ordan da temin edebilirsin

Allah yardımcın olsun cnm yapıldı mı transfer yoksa ilaç mı kullanıyorsun tüp bebekle ilgili pek bilgim yok

Allah yardımcın olsun cnm yapıldı mı transfer yoksa ilaç mı kullanıyorsun tüp bebekle ilgili pek bilgim yok
Yok Can'ım transfer yapılmadı henüz adet olmayı bekliyorum adetin ikinci günü gidip transfer icin ilaçlar alacağım ama Nasıl olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…