Mikroçip spermde dna hasarlı olanlaeı seçip ayıklıyormuş en iyi spermi seçiyormuş
Bana iki gün rapor vermişlerdi ama kurumum kabul etmedi. Devlet memuruyum. Sgk ile anlaşması olmadiği için geçerli olmadiğini söylediler.kızlar bahçeci de rapor yani iş göremezlik belgesi veriliyor mu yapılan işlemler için örneğin yumurta toplama veya transfer işleminde ya da Allah göstermesin bir rahatsızlık durumunda tedavi ile ilgili
Bana iki gün rapor vermişlerdi ama kurumum kabul etmedi. Devlet memuruyum. Sgk ile anlaşması olmadiği için geçerli olmadiğini söylediler.
Dönünce yıllık izin yazdirmiştim. Yumurta toplamada sevk almiştim. Istersen sen de transfere gitmeden önce aile hekiminden rapor al.Nasıl yaptın o zaman canım örneğin yumurta toplama günü ya da transfer günü gidemiceksin işe? Ben de yeni memurun yıllık iznim de yok?
Maalsef canım negatifEbush durumun nedir merak ettim. Test günün geçti sanırım. İnşallah sonucun iyidir.
Üzuldum canım ama üzülme senin yanilmiyorsam dondurulmuslarin vardı onlari denersin.Bu arada embriyolari genetiği gondermismiydin. Doktorun kimdi geçmiş olsun.Maalsef canım negatif
Ebush_354 geçmiş olsun canım. Ben de dua edeceğim senin için. Lütfen üzülme...Maalsef canım negatif
Saolasın canım ben de baya kötüyüm kabullenmeye çalışıyorum... Maalesef dondurulmuşlarımız imha edildi maddi sebeplerden zamanında ssplayamadık yeterli miktarı.. Biraz dinlenme zamanındayım şimdi.. Kısmet artık... Doktorum Remzi beydi ama transferi Mustafa bey yaptıÜzuldum canım ama üzülme senin yanilmiyorsam dondurulmuslarin vardı onlari denersin.Bu arada embriyolari genetiği gondermismiydin. Doktorun kimdi geçmiş olsun.
Saolasın canım... Allah razı olsun herkesten üzülmemek elde değil ama yapacak da bir şeyimiz yok maalesef.. SevgilerrEbush_354 geçmiş olsun canım. Ben de dua edeceğim senin için. Lütfen üzülme...
Sevgiler.
Bildigim kadariyla embriyolar hastaya ait ve hasta istedigi merkeze goturebilir en azindan bir doktor bana boyle demisti.Kızlar İstanbul tüp bebek kapanmış ya orada embriyoları kalan hastalar bahceciye gelebilir mi bi arkadasım o günden beri üzülüyor ortada kaldım napcam param boşa mı gitti diye
Tabi ekstra masraf mutlaka cikar. Cok uzucu Allah kolaylik versin.Bildigim kadariyla embriyolar hastanin ve istedigi merkeze goturebilir en azindan bir doktor bana boyle demisti.
Kaç embriyodan kaçı sağlıklı geldi cnm??Arkadaşlar Merhaba. Tedavileriniz nasıl gidiyor inşallah iyidir. Benim yeni genetik testten embriyolarım geldi. Kübra Hanım embriyo başına başarı yüzde 55 dedi. Genetik test yaptıran arkadaşlar yeni nesil genetik test yaptırıp sonuçları gelenler sizlerin nasıldı acaba?
3/2 ama yüzde 55 başarı embriyo başına nasıl sence. Yorum bekliyorum. Ayrıca sizde mi gönderiniz ?Kaç embriyodan kaçı sağlıklı geldi cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?