Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Mikroçip spermde dna hasarlı olanlaeı seçip ayıklıyormuş en iyi spermi seçiyormuş

Biz 2 hafta sonra tekrar semen testi yaptıracaz bu sürecte vitamin keciboynuzu vs kullandı eşim. Sonucuna göre bir karar vereceğiz. Bir de fiyatlar 8000 tl falanmış para biriktirmem gerekecek :s

kızlar bahçeci de rapor yani iş göremezlik belgesi veriliyor mu yapılan işlemler için örneğin yumurta toplama veya transfer işleminde ya da Allah göstermesin bir rahatsızlık durumunda tedavi ile ilgili

kızlar bahçeci de rapor yani iş göremezlik belgesi veriliyor mu yapılan işlemler için örneğin yumurta toplama veya transfer işleminde ya da Allah göstermesin bir rahatsızlık durumunda tedavi ile ilgili
Bana iki gün rapor vermişlerdi ama kurumum kabul etmedi. Devlet memuruyum. Sgk ile anlaşması olmadiği için geçerli olmadiğini söylediler.

Bana iki gün rapor vermişlerdi ama kurumum kabul etmedi. Devlet memuruyum. Sgk ile anlaşması olmadiği için geçerli olmadiğini söylediler.

Nasıl yaptın o zaman canım örneğin yumurta toplama günü ya da transfer günü gidemiceksin işe? Ben de yeni memurun yıllık iznim de yok?

Üzuldum canım ama üzülme senin yanilmiyorsam dondurulmuslarin vardı onlari denersin.Bu arada embriyolari genetiği gondermismiydin. Doktorun kimdi geçmiş olsun.
Saolasın canım ben de baya kötüyüm kabullenmeye çalışıyorum... Maalesef dondurulmuşlarımız imha edildi maddi sebeplerden zamanında ssplayamadık yeterli miktarı.. Biraz dinlenme zamanındayım şimdi.. Kısmet artık... Doktorum Remzi beydi ama transferi Mustafa bey yaptı

Canım gecmiş olsun üzülme tekrar denersin ben de kaç defa denedim önemli olan pes etmemek

Kızlar İstanbul tüp bebek kapanmış ya orada embriyoları kalan hastalar bahceciye gelebilir mi bi arkadasım o günden beri üzülüyor ortada kaldım napcam param boşa mı gitti diye

Kızlar İstanbul tüp bebek kapanmış ya orada embriyoları kalan hastalar bahceciye gelebilir mi bi arkadasım o günden beri üzülüyor ortada kaldım napcam param boşa mı gitti diye
Bildigim kadariyla embriyolar hastaya ait ve hasta istedigi merkeze goturebilir en azindan bir doktor bana boyle demisti.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba. Tedavileriniz nasıl gidiyor inşallah iyidir. Benim yeni genetik testten embriyolarım geldi. Kübra Hanım embriyo başına başarı yüzde 55 dedi. Genetik test yaptıran arkadaşlar yeni nesil genetik test yaptırıp sonuçları gelenler sizlerin nasıldı acaba?

Kaç embriyodan kaçı sağlıklı geldi cnm??

Kızlar benim 3. Denemem buraya gitmek istiyorum ama bugün Kübra hanımla konuştum çok soğuk elektrik aldım gitmesem mi acaba bilemedim bana yardım edin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…