Mustafa bey mi doktorun? Birde onla görüş istersen yada başka doktor seçebilirsin tek doktor istersen, yoksa kübra hanımla hep karşılaşacaksın..Kızlar benim 3. Denemem buraya gitmek istiyorum ama bugün Kübra hanımla konuştum çok soğuk elektrik aldım gitmesem mi acaba bilemedim bana yardım edin lutfen
Benim gitmedi ama düşük yaptığım için bir dahakine göndermek istiyorum, 3 te ikisi sağlıklıysa iyi bence hiç gelmeyen bile oluyor..3/2 ama yüzde 55 başarı embriyo başına nasıl sence. Yorum bekliyorum. Ayrıca sizde mi gönderiniz ?
Yok daha seçmedim doktor görüşmeye de gitmedim Kübra hanımla telde konuştuk açıkçası negatif enerji aldım sanırım erbil beye gideceğim acaba uzaktan nasıl olur onuda bilmiyorumMustafa bey mi doktorun? Birde onla görüş istersen yada başka doktor seçebilirsin tek doktor istersen, yoksa kübra hanımla hep karşılaşacaksın..
Genetikten embriyo gelmesi tabi ki iyi buna şükür diyoruz ama benim aklım oranda kaldı o da önemli mi diye. Açıkcası Kübra Hanımın açıklaması soru işaretlerini gidermedi zira normal gelen embriyoların başarı şansının aynı olması mümkün mü acaba? Diğer taraftan Mustafa Hocamızın tv, internet vb. yerlerde yeni nesil genetik test ile ilgili haberi var ve yüzde 80 başarıdan bahsediyor bizimkisi yüzde 55 olunca acaba istenilen seviyede değil mi diye kendimize sormadan edemedimBenim gitmedi ama düşük yaptığım için bir dahakine göndermek istiyorum, 3 te ikisi sağlıklıysa iyi bence hiç gelmeyen bile oluyor..
Haklısınız cevap veren yok nedense...Mrb bi topik açıyorsunuz ama soru sorduğumuz zaman nedense kimse cwp hile vermek istemiyor ben anlamdim ki insan kendini salak gibi hissediyor acaba benim soruma nie kimse cwp vermiyor diye bende sizin gibi bu yolda ilerleyen biri olarak sizlerle dertleşmek istiyorum ama nedense kimseden cwp alamıyorum
Canım ben sorunu görmedin bi kaç gündür giremiyordum bende bahceci de tedavi gördüm yardımcı olabilirim sorularına istersenMrb bi topik açıyorsunuz ama soru sorduğumuz zaman nedense kimse cwp hile vermek istemiyor ben anlamdim ki insan kendini salak gibi hissediyor acaba benim soruma nie kimse cwp vermiyor diye bende sizin gibi bu yolda ilerleyen biri olarak sizlerle dertleşmek istiyorum ama nedense kimseden cwp alamıyorum
Çok tşk ederim ben dün bi öngörüsme yaptım fulya da aylin hanim la Nasıl bi klinik ben başka bir yere gitmiştim asilama yaptım tutmadı şimdi de aylin hanim bana esinde bi sorun görünmüyor dedi kafam çok karışti güvenmeli miyim orayaCanım ben sorunu görmedin bi kaç gündür giremiyordum bende bahceci de tedavi gördüm yardımcı olabilirim sorularına istersen
Canım ben Aylin hanım ı tanımıyorum ama merkez e tam olarak güvenebilirsin benim doktorum Burçak Hanım'dı ve ilk denememde çok şükür hamile kaldım merkez ve laboratuar için doğru tercih benim fikrimÇok tşk ederim ben dün bi öngörüsme yaptım fulya da aylin hanim la Nasıl bi klinik ben başka bir yere gitmiştim asilama yaptım tutmadı şimdi de aylin hanim bana esinde bi sorun görünmüyor dedi kafam çok karışti güvenmeli miyim oraya
Bana da cevap verecek yok mu? Embriyolarını son çıkan genetik teste gönderen yok mu? Kaç tane gönderdiniz kaçı normal geldi ve başarı oranı yüzde kaç verildi size?Genetikten embriyo gelmesi tabi ki iyi buna şükür diyoruz ama benim aklım oranda kaldı o da önemli mi diye. Açıkcası Kübra Hanımın açıklaması soru işaretlerini gidermedi zira normal gelen embriyoların başarı şansının aynı olması mümkün mü acaba? Diğer taraftan Mustafa Hocamızın tv, internet vb. yerlerde yeni nesil genetik test ile ilgili haberi var ve yüzde 80 başarıdan bahsediyor bizimkisi yüzde 55 olunca acaba istenilen seviyede değil mi diye kendimize sormadan edemedim((( Gerçi aynı test başka sitelerde yüzde 60-70 başarıdan da söz ediyor. Bizim gibi genetiğe gönderen arkadaşlar size yüzde kaç dendi, embriyo başına aynı yüzde mi verildi, bilgi verir misiniz?
Tsk ederim cnm içimi ferahlattın adet olmama 7 gün falan var artık bende beklemek istemiyirum hayırlı olsun bebeğin cnmCanım ben Aylin hanım ı tanımıyorum ama merkez e tam olarak güvenebilirsin benim doktorum Burçak Hanım'dı ve ilk denememde çok şükür hamile kaldım merkez ve laboratuar için doğru tercih benim fikrim
Isteyen herkes e Rabbim nasip etsin inşaALLAH zorlu bi süreç uğraşırmadan gelsin bebişin:)Tsk ederim cnm içimi ferahlattın adet olmama 7 gün falan var artık bende beklemek istemiyirum hayırlı olsun bebeğin cnm
? :) Var mı cevap verecek arkadaş...Bana da cevap verecek yok mu? Embriyolarını son çıkan genetik teste gönderen yok mu? Kaç tane gönderdiniz kaçı normal geldi ve başarı oranı yüzde kaç verildi size?
Tsk ederim bebeğin hayirli olsun cnmMerhaba bahçeci Fulya'da tedavi olup ilk denemede hamile kalmış biri olarak kesinlikle merkezi tavsiye ediyorum doktorların hepsinin de ilgili olduğunu düşünüyorum benim doktorum Güvenç Beydi eğer kararsızsanız doktor konusunda kendisini tavsiye ederim başka bir doktor seçimi yaptıysanız da memnun kalacağınızı düşünüyorum
Canım gecmiş olsun embriyoların genetik incelemeye mi gitti?? :) Var mı cevap verecek arkadaş...
Evet. Teşekkürler canım. YENİ genetik teste ilişkin bilgin var mı?Canım gecmiş olsun embriyoların genetik incelemeye mi gitti?
Merhaba uzun zamandır girmiodum buraya okuyunca yardımcı olmak istedim :) Bahçeci kliğininde Mustafa Bahçeci ile başladığımız ilk tüp bebek denememde ikiz bebeklerime hamile kaldım ve yine bahçecide Aytun Aktan hanımın gebelik takibiyle bebeklerimi sağlıkla dünyaya getirdim çok şükür.Şimdi 7 aylıklar ve onlara her baktığımda önce Rabbime şükrediorum sonra Mustafa Bahçeci ve Kübra hanıma ve tabi Aytun hanıma dua ediorum.Bahçeci kliğinin üstüne başka biyer tanımıorum.Eğer denemem olumsuz olsaydı tekrar oraya giderdim.Kesinlikle Bahçeci kliğine gidin.Allah yardımcınız olsun.İsteyen herkes evlat sevgisini tatsın inşallahKizlar bende iyi bir merkez arıyorum istanbulda bana da yardımcı olursanız sevinirim
Tsk ederim bende Bahçecide başladım tedaviye aylin hanim doktorum pazartesi opu günüm ins hakkımızda hayırlısı olsun rabbim bebeklerini de korusun sağlıkla büyüt insMerhaba uzun zamandır girmiodum buraya okuyunca yardımcı olmak istedim :) Bahçeci kliğininde Mustafa Bahçeci ile başladığımız ilk tüp bebek denememde ikiz bebeklerime hamile kaldım ve yine bahçecide Aytun Aktan hanımın gebelik takibiyle bebeklerimi sağlıkla dünyaya getirdim çok şükür.Şimdi 7 aylıklar ve onlara her baktığımda önce Rabbime şükrediorum sonra Mustafa Bahçeci ve Kübra hanıma ve tabi Aytun hanıma dua ediorum.Bahçeci kliğinin üstüne başka biyer tanımıorum.Eğer denemem olumsuz olsaydı tekrar oraya giderdim.Kesinlikle Bahçeci kliğine gidin.Allah yardımcınız olsun.İsteyen herkes evlat sevgisini tatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?