- 29 Ağustos 2016
- 7
- 3
- 1
- 33
Ne kadar kötü bir tabir 'kübra hanım dengesiz görünebilir ama hastası olduktan sonra iyidir' demeniz..Kübra hanım bnm tanıdığım en iyi doktorlardan biriydi.Herşeyden önce insana doktor gibi deil arkadaş gibi yaklaşır ve bir o kadar samimi ve içtendir.Allahın izniyle hamile kalmanıza vesile olan bir insan için dengesiz görünebilir diye kullandığınız kelime bence yersiz ve ayıp.Kizlar sorusu olanlar sorabilir bana da. Yamniz cevapla diyerek gonderirseniz gormus olurum obur turlu dusmeyebiliyor. Tup bebekte artik basari oranlari cok yuksek ben ilk seferde tutmaz diyordm ama cok sukur 4 aylik hamileyim. 8 tane de embriyomuz var. Mustafa bey icin gitmistik ama kendisinin zamani yok. Kubra hanim ile ilgili basta tedirgindim fazlasiyla. Dengesiz gorunebilir ama hastasi olduktan snra iyidir ve bilgilidir. Sonucta mustafa beyin baş asistani. Merkezde kotu de oldugunu sanmam. Korkmadan gidebilirsiniz. He smdiko aklim olsa esime uymaz kibris merkezine gider cinsiyey secimiyle bir kiz bir erkek koydurur Allah nasip ederse tek seferde bitirirdm bu isi.
Ne kadar kötü bir tabir 'kübra hanım dengesiz görünebilir ama hastası olduktan sonra iyidir' demeniz..Kübra hanım bnm tanıdığım en iyi doktorlardan biriydi.Herşeyden önce insana doktor gibi deil arkadaş gibi yaklaşır ve bir o kadar samimi ve içtendir.Allahın izniyle hamile kalmanıza vesile olan bir insan için dengesiz görünebilir diye kullandığınız kelime bence yersiz ve ayıp.
Kızlar bende bahçeci hastasıyım kübra hanım canım doktorum çok ilgili ve bilgili mustafa beyle birlikte her anımda yanımda oldu herkes herkesle anlaşamayabilir ama kübra hanımın kötü bir doktor olduğunu göstermez bu o bitanedşr
Hayırlısı olur inşallah sizin içindeBende erbil beyle görüşmeye gideceğim bakalım. Nasıl olacak
Amin hepimiz için 3. Denemem olacak maddi manevi çok yorulduk inşallah iyi olur herseyHayırlısı olur inşallah sizin içinde
Amin hepimiz için 3. Denemem olacak maddi manevi çok yorulduk inşallah
Yok onunla ilk görüşmeye gidicem ama muayenede olurum hatta rahim filmi falanda çektirir vaktim varsa 3-4 ay sonra baslarimAynen öyle insan gerçekten çok yoruluyorsizin erbil beydemi oldu 2 denemenizde
5 embriyodan kaçı normal geldi ve sana yüzde kaç başarı dendi?Merhaba, ben şu anda Bahçeci'de tedaviye devam ediyorum. Bende kromozomsal sorun var ve iki düşükten sonra tüp bebek yaptırmaya kadar verdik. Geçen ay 5 embriyoma genetik test yapıldı, embriyolardan alınan biyopsi parçalarını İspanya'ya gönderiyorlar ve yaklaşık 4 haftada sonuç geliyor. Herhalde yapılan genetik teste göre fiyat değişiyordur ama biz kromozom testi için embriyo başına 350 dolar ödedik.
Merhaba, ben şu anda Bahçeci'de tedaviye devam ediyorum. Bende kromozomsal sorun var ve iki düşükten sonra tüp bebek yaptırmaya kadar verdik. Geçen ay 5 embriyoma genetik test yapıldı, embriyolardan alınan biyopsi parçalarını İspanya'ya gönderiyorlar ve yaklaşık 4 haftada sonuç geliyor. Herhalde yapılan genetik teste göre fiyat değişiyordur ama biz kromozom testi için embriyo başına 350 dolar ödedik.
Benim kromozom sorunum göz önüne alındığında %20 şans vermişlerdi ama çok şükür 5 embriyodan 3'ü sağlıklı geldi. Aslında biraz da şans işi bu sanırım, başkalarından duyduğuma göre bazen 5'te 5 sağlıklı oluyormuş bazen de hiç sağlıklı çıkmıyormuş.5 embriyodan kaçı normal geldi ve sana yüzde kaç başarı dendi?
Evet, Memorial'ı ben de duydum, onlar kendi laboratuarlarında inceliyorlarmış embriyoları, Bahçeci İspanya'ya gönderiyor o yüzden epey vakit alıyor sonuçların gelmesi.benim memorial hastanesinde embriyoların genetiğine bakılmış ve kendi genetik bölümünde bakılmıştı. bende geçen sebe embriyo başına 310 usd ödemiştim. ispanyayı ilkkez duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?