Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Herkese merhaba sayfaya yeni katıldım bende bahçeci fulyada tedavi göruyorum 3.denememiz dün başladı ama aklım çok karışik.2.50 3 cm lik çikolata kistim vardı icerisini boşalatlılar dün o şekilde başladık hiç bu şekilde çikolata kistinin içini boşalttırıp tedaviye başlayan oldumu??

Ne kadar kötü bir tabir 'kübra hanım dengesiz görünebilir ama hastası olduktan sonra iyidir' demeniz..Kübra hanım bnm tanıdığım en iyi doktorlardan biriydi.Herşeyden önce insana doktor gibi deil arkadaş gibi yaklaşır ve bir o kadar samimi ve içtendir.Allahın izniyle hamile kalmanıza vesile olan bir insan için dengesiz görünebilir diye kullandığınız kelime bence yersiz ve ayıp.

Bu nasil bir avukatliktir? Valla ben 2.gidisimde degistircem diyerek gittim kubra hanimi hatta hasta iliskileriyle gorustum belki de ondan sonra degisti tavirlari bilmiyorum ama ilk gittigimde kendimi cok kotu hissettirmisti bana. Yorgun oldugu zamanlar olabilir gununde olmayabilir vs vs... hepimiz cok mu dengeliyiz ? Allah razi olsun ben hala cok seviyorum kendisini. Sen de cumlelerine dikkat edersen sevinirim.

Kızlar bende bahçeci hastasıyım kübra hanım canım doktorum çok ilgili ve bilgili mustafa beyle birlikte her anımda yanımda oldu herkes herkesle anlaşamayabilir ama kübra hanımın kötü bir doktor olduğunu göstermez bu o bitanedşr

Aynen kübra hanım gercekten çok iyi biri her sıkıntımda nezaman arasam bana ulaşıyor.siz nezamandır tedavi görüyorsunuz?ben 3.tedavime başladm 1.tedavide olmadı 2.de kimyasal uamarm bu defa olucak

Kızlar napıyosunuz buralar durgunlaştı bu aralar

Arkadaşlar Bahçeci kliniği için çok pahalı bir merkez diyorlar. Benim iki farklı merkezde denemelerim oldu ve hepsi olumsuz yeni bir tüp bebeğe başlamak için kendime biraz zaman ayırmaya karar verdim. zaten paramda yok biraz bu arada para da toplamam lazım. bahçeci kliniğinde embriyo genetiğine de bakılsa ortalama maliyet ne olur acaba.

Merhaba, ben şu anda Bahçeci'de tedaviye devam ediyorum. Bende kromozomsal sorun var ve iki düşükten sonra tüp bebek yaptırmaya kadar verdik. Geçen ay 5 embriyoma genetik test yapıldı, embriyolardan alınan biyopsi parçalarını İspanya'ya gönderiyorlar ve yaklaşık 4 haftada sonuç geliyor. Herhalde yapılan genetik teste göre fiyat değişiyordur ama biz kromozom testi için embriyo başına 350 dolar ödedik.

5 embriyodan kaçı normal geldi ve sana yüzde kaç başarı dendi?

benim memorial hastanesinde embriyoların genetiğine bakılmış ve kendi genetik bölümünde bakılmıştı. bende geçen sebe embriyo başına 310 usd ödemiştim. ispanyayı ilkkez duydum.

5 embriyodan kaçı normal geldi ve sana yüzde kaç başarı dendi?
Benim kromozom sorunum göz önüne alındığında %20 şans vermişlerdi ama çok şükür 5 embriyodan 3'ü sağlıklı geldi. Aslında biraz da şans işi bu sanırım, başkalarından duyduğuma göre bazen 5'te 5 sağlıklı oluyormuş bazen de hiç sağlıklı çıkmıyormuş.

benim memorial hastanesinde embriyoların genetiğine bakılmış ve kendi genetik bölümünde bakılmıştı. bende geçen sebe embriyo başına 310 usd ödemiştim. ispanyayı ilkkez duydum.
Evet, Memorial'ı ben de duydum, onlar kendi laboratuarlarında inceliyorlarmış embriyoları, Bahçeci İspanya'ya gönderiyor o yüzden epey vakit alıyor sonuçların gelmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…