- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
transfere kadar dondurulan embriyolardan para almıyorlar.. transferden sonra elde kalan dondurulmaya uygun gördükleri embriyolara yıllık 1400 tl ödüyorsun... havuz işlemi gören çok hasta var.
Merhabalar ben de tüp bebek yaptırıcam arkadaşlar.Kısa bir süredir yazılarınızı takip ediyorum.Fulya bahçecide karar verdim.Ama dr konusunda sizlerden yardım istiyorum.Bayan doktorlardan kimler var dicem çünkü kafam karıştı.Burçak Hanım var.Alanur Hanım ayrılmış merkezle yeni görüştüm.Kübra Hanımı da az önce okudum.Asıl merak ettiğim,hst kendi sitesinde dr ları araştırdığım da Aylin Hanım var hem de dç ama yorumlar da hiç adı geçmiyor.Bilgisi olan var mı acaba?amin inşallah. çok teşekkür ederim
Merhaba sorduğum sorulara uzun süredir cevap alamadım(( Cevabını kanal d haber de aldım. Tüp Bebek ile ilgili haberde Mustafa hocamız yeni genetik teste ilgili açıklama yaptı. Buna göre genetiğe giden embriyolar 3 gruba ayrılıyor. A-B ve C olarak. A yüzde 80 başarı B yüzde 56 başarı ve C 18 başarı oranı bulunuyor. Şu halde bizimki yüzde 56 yani B kategorisine giriyor. SİZLERİN NASILDI BAKALIM BU SORUMA CEVAP VERECEK ÇIKACAK MI? TEŞEKKÜRLER
Evet cgh ye benzemekle birlikte ondan daha ayrıntılı...Yeni genetik test nedir? pgt ve cgh dışında bir şey mi?
Evet cgh ye benzemekle birlikte ondan daha ayrıntılı...
Yeni nesil genetik dizileme testiİsmi ne acaba? bende araştırayım.
Yeni nesil genetik dizileme testi
Bişey değil :)Teşekkürler cnm...
Merhaba,bahçeci Fulya'da Tüm doktorlar çok başarılı ama ben Güveç Karlıkaya'da tedavi olup kızıma kavuştum,çok çok iyi,başarılı,dobra,gerçekçi ,verdiği kararlar tam isabet bir doktordur...ben 2015 diyatlarını biliyorum şuna tedavi olan arkadaşlar fiyat konusunda daha iyi yardımcı olurlar sana,adetin 2.günü başlanıyor tedaviye yaklaşık 10-12 günlük bir ilaç tedavisine başlanıyor,ardından oluşan yumurtalar toplanıyor,Bahçecide genelde embriyolar dondurulup bir sonraki adetle transfer ediliyor,dahimin dinlenmesi için hemen transfer yapmıyor bende öyle oldu yani,hayırlı bir tedavi dilerim sana,bahçeci doğru yer emin ol...merhaba kızlar sızlere sormak ıstedıgım seyler var yardımcı olursanız sevınırım
bahcecı fulya da onerecegınız doktor varmı
bırde bahcecı umut nasıl?
ben bursadan gelıcem daha mı yakın olsa dıyorum bazen ben ılk tup bebek ıcın gıdıcem bursadakı doktorları hıc beyenmedım
bahcecıyı cok ovuyorlar
bırde fıyat tam olarak kaca cıkıyor
bırde tam olarak surecı anlatırmısınız
yardımcı olursanız cok sevınırım hamıle olanları allah kucaklarına almayı nasıp etsın ve butun ısteyenlere allah nasıp etsın
cok tesekur ederımMerhaba,bahçeci Fulya'da Tüm doktorlar çok başarılı ama ben Güveç Karlıkaya'da tedavi olup kızıma kavuştum,çok çok iyi,başarılı,dobra,gerçekçi ,verdiği kararlar tam isabet bir doktordur...ben 2015 diyatlarını biliyorum şuna tedavi olan arkadaşlar fiyat konusunda daha iyi yardımcı olurlar sana,adetin 2.günü başlanıyor tedaviye yaklaşık 10-12 günlük bir ilaç tedavisine başlanıyor,ardından oluşan yumurtalar toplanıyor,Bahçecide genelde embriyolar dondurulup bir sonraki adetle transfer ediliyor,dahimin dinlenmesi için hemen transfer yapmıyor bende öyle oldu yani,hayırlı bir tedavi dilerim sana,bahçeci doğru yer emin ol...
bırde sızın olmama sebebı neydıcok tesekur ederım
verdıgın bılgıler ıcın ılk tup bebegınmı tut tu maddı acıdan cok yıprandık merak edıyorum
cok tesekur ederım
verdıgın bılgıler ıcın ılk tup bebegınmı tut tu maddı acıdan cok yıprandık merak edıyorum[/QUOTE
Evet ilk denemede tek embriyom vardi zaten o tuttu
merhaba kızlar sızlere sormak ıstedıgım seyler var yardımcı olursanız sevınırım
bahcecı fulya da onerecegınız doktor varmı
bırde bahcecı umut nasıl?
ben bursadan gelıcem daha mı yakın olsa dıyorum bazen ben ılk tup bebek ıcın gıdıcem bursadakı doktorları hıc beyenmedım
bahcecıyı cok ovuyorlar
bırde fıyat tam olarak kaca cıkıyor
bırde tam olarak surecı anlatırmısınız
yardımcı olursanız cok sevınırım hamıle olanları allah kucaklarına almayı nasıp etsın ve butun ısteyenlere allah nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?