Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Tedavin hayirli olsunn oncelikle canim. Kist icin bana da doktorum dogum kontrol hapi vermisti.sadece bi ay kullandim sonrasinda ilaclara basladim. İnsallah senin de hemen baslar tedavin.
Merhaba ;
ilk tüp bebek denemem esnasında bende de kist oluşmuştu.doktorum doğum kontrol hapı verdi ayrıca ben kendim sabah akşam bir adet soğan kaynatıp içtim bir ay bile dolmadan kistim gitmişti.doktorum bile şaşırmıştı.Ama soğan suyunun rahmi temizleye ve kistleri eritmeye yardımcı olduğunu söylemişti.

benim tüp bebek maceram Subat ayında başladı.. ağustosta transferle bitti.. 2 regl dönemimde ben gidemediğim için ara vermiş oldum.. hemen hemen herkesin tedavi şekli benzemekle bereber ilaç ölçüleri ve şekli farklılık gösterdiği için fiyatta oynama oluyor.. burda yazılanlara göre 1000-1500 tl arası ilaç parası beklerken benim 2700 civarı tuttu..
benim doktorum Güvenç hocaydı.. Soğuk ve mesafeli dursada işinde profesyonel.. transfer ve sonrası müthiş sıcak sevecen ve espriliydi.. doktorların hepsi belli bir bilgi birikimi ve tecrübe sahibi olmak zorunda, yoksa bahçeci 25. yılında başarıdan başarıya koşan bir klinik olmazdı..
aslında en önemli ayrıntı labaratuvarlar..ve bu labaratuvarın başındaki isim embriyolog Necati bey.. kendisiyle tanışmak ve kafamdaki havuz problemini aşmak için bayağı bir beklesemde, beklediğime sonuna kadar değdi..
müthiş biri, hayran kaldım.. sanki psikolog.. benim ilk tumurta toplamada 7 yumurta takibinde 4 yumurtam toplandı ve sadece 1 yumurtam döllendi. müthiş hayal kırıklığıydı, bir sonraki adette kist oluştuğu için doğum kontrol hapı kullandım. doktor bir yumurta daha toplamamız lazım dedi , bense o bir embriyomun transferini istedim, Güvenç hoca buz gibi bir sen bilirsin dedi.. 40 yaşında ne olmasını bekliyordun dedi..
moral yerlerde tabiki benim, kafamda ya o birde hiç olmazsa gibi deli soru işaretleri..
işte bu aşamada Necati beyle görüşebildim.. kendisi bana neden havuz yapıldığını anlattı.. siz bayanlar hemen yıkılıyorsunuz ve en az birkaç ay kendinize gelemiyorsunuz dedi.. elimizde bir tane 2. gün embriyosu var ve onun durumunu bilemeyiz, en az 2 tane iyi kalitede bir embriyo elde etmeliyiz ki şansınız yüksek olsun dedi..
ve 2. yumurta toplamada 4 yumurta takibinde 3 yumurtam döllendi.. toplamda 4 tane 2. gün embriyosu elde edildi..
ve transfer öncesine geçildi.. burda doktorum çözdürüldükten sonra 4 embriyonun takibini istemiş labaratuvardan.
günlük aranarak bilgilendirrildim.. 4 embriyomda 5. güne gelerek blast embriyo oldular.. işte bu mucizeydi..
2 si transfer edildi, birisi şu an benimle, çok şükür..ikisinin birden tutma ihtimali % 10 dedi necati bey..
kalp atışını duyduktan sonra kaybolmayan 2. kesemin akıbeti için , kliniğe gittiğimde tesadüfen necati beyi gördüm, nasıl mutlu oldum anlatamam, boynuna atlamamak için kendimi zor tuttum...elimi tuttu ve tebrik etti..
labaratuvarların başında 10 numara 5 yıldız birisi var arkadaşlar, doktorlarda işinin ehli..
maddi ve manevi hazır olduktan sonra bu işe girmelisiniz bence..ben 10 bin lira öngörürken 20 bin lira ile neticelendi.
operayon geçiren arkadaşlar olabiliyor o zaman daha da artabiliyor..
bu iş bir kerede de olabilir belki 5, 6 yıda bulabilir..
bu foruma ilk üye olduğumdan itibaren bana kliniğe nasıl gideceğimi tarif eden arkadaştan başlayarak, tedavi aşamalarını en ince ayrıntısına kadar anlatan tüm arkadaşlardan allah razı olsun..
öncesinde hiç bir şey bilmezken şu an da bayağı yol katetmiş oldum..
inşallah yolun başındaki arkadaşlara bir nebze benimde yardımım dokunur..
rabbim herkesin gönlüne göre ve hayırlısını versin..

Canım bende mustafa bahceciye gittim ama senin için umut daha kolay olur sanki

Ben tedavi boyunca onda olmak istiyorum ama galiba mustafa beyde başka doktorlara yönlendiriyormuş duyduğum kadarıyla

Doktor Kenan Sofuoğluna gitmede sakın hayatının hatasını yaparsın.Bahçeci ye benim çok akraba ve dostlarım gitti çok şükür hepsininde kuçakları dolmuş en son 43 yaşında bir yakınımın yeni ikizleri oldu fiyatları çok pahalı değil çünkü era test ve bir çok test yapıyorlar fiyatları sanırım 10.00 tl civarında ama tabiki kişiye göre tedavi tabiki değişiyor ve yapılan testler

Bende ki sorun yumurta rezervim azdı ve yaş 37 idi,Güvenç bey doğru tercih,emin ellerde olacaksın merak etme ve pozitif bir sonuç al inşallah,benden de selamlar doktor beye
canım merhaba bende bu hafta güvenç bey e gideceğim yumurta rezervim düşük sana ne gibi şeyler uygulandı umut var mı bizim için cevap verirsen çok sevinirim

canım merhaba bende bu hafta güvenç bey e gideceğim yumurta rezervim düşük sana ne gibi şeyler uygulandı umut var mı bizim için cevap verirsen çok sevinirim
Merhaba,umut hep var,ben varım mesela,yumurta rezervim düşüktü,tek yumurta buluyorduk bazı ay ,oda kaç kere boş çıktı,benim geçmişimi bir okursan vakit bulup ben umudun ta kendisiyim,kısaca 6 opu da elde edbildiğimiz tek yumurtamla hamile kalıp kızımı 2 ay evvel kucağıma aldımçok şükür,çok zor günler geçirdim bend herkes gibi,umut hep var sakın unutma ,dua et,sabret,inan,doktoruna güven,vazgeçme,benim tedavim 1 yıl sürdü,Güvenç bey bile mucize gibi bişey senin durumun diyordu pozitifi aldığımızda,beni sor sen kendisine söylesin daha iyi anlarsın ,istersen özelden yaz bana

Merhaba kızlar ben de Mustafa beyin hastasıyım bu ay ilaçlara başlayacağım transfer aralık ta olacak bi aksilik olmazsa.

Merhaba,embriyo başarıları için Kübra Hoca yüzde 56 demişti hem de her bir embriyo başına. Sonradan öğrendim ki hepsi aynı başarı oranına sahip değil genetik sonuca göre. Bu tutarsız bilgiler insanın moralini bozuyor. Verilen eksik ve yanlış bilgiler nedeniyle bu ay transfer yapılamadı.

Merhaba,embriyo başarıları için Kübra Hoca yüzde 56 demişti hem de her bir embriyo başına. Sonradan öğrendim ki hepsi aynı başarı oranına sahip değil genetik sonuca göre. Bu tutarsız bilgiler insanın moralini bozuyor. Verilen eksik ve yanlış bilgiler nedeniyle bu ay transfer yapılamadı.

Merhaba kızlar ben yeni aşılama yaptırmıştım tutmadı.bidaha aşılama değilde tüp bebek denemek istiyorum.acaba nekadar tutuyor toplamda.

Arkadaslar bende Mustafa bahceci hastasiyim, tedaviye gecen ay basladim.
Adetin ikinci günü ignelere basladim. 10 gün sonra yumurtalarim toplandi, 29tane yumurtam toplandi, 24 tanesi döllendi, 4 tanesi embriyo oldu ve donduruldu
insallah önümüzdeki Aralikda Transfer gerceklesicek.
cok fazla yumurta toplandigi icin bende kist cikti o yüzden 2ay ara verdiler, biraz toparlanim diye.

Bende bu site sayesinde Mustafa bahceciyi kesfettim, ve baslamak isteyenlere morel olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…