- 5 Ekim 2016
- 919
- 1.158
- 33
- 45
Merhaba ;Tedavin hayirli olsunn oncelikle canim. Kist icin bana da doktorum dogum kontrol hapi vermisti.sadece bi ay kullandim sonrasinda ilaclara basladim. İnsallah senin de hemen baslar tedavin.
Canım bende mustafa bahceciye gittim ama senin için umut daha kolay olur sankimerhaba kızlar sızlere sormak ıstedıgım seyler var yardımcı olursanız sevınırım
bahcecı fulya da onerecegınız doktor varmı
bırde bahcecı umut nasıl?
ben bursadan gelıcem daha mı yakın olsa dıyorum bazen ben ılk tup bebek ıcın gıdıcem bursadakı doktorları hıc beyenmedım
bahcecıyı cok ovuyorlar
bırde fıyat tam olarak kaca cıkıyor
bırde tam olarak surecı anlatırmısınız
yardımcı olursanız cok sevınırım hamıle olanları allah kucaklarına almayı nasıp etsın ve butun ısteyenlere allah nasıp etsın
Canım bende mustafa bahceciye gittim ama senin için umut daha kolay olur sanki
Bende ki sorun yumurta rezervim azdı ve yaş 37 idi,Güvenç bey doğru tercih,emin ellerde olacaksın merak etme ve pozitif bir sonuç al inşallah,benden de selamlar doktor beyebırde sızın olmama sebebı neydı
canım merhaba bende bu hafta güvenç bey e gideceğim yumurta rezervim düşük sana ne gibi şeyler uygulandı umut var mı bizim için cevap verirsen çok sevinirimBende ki sorun yumurta rezervim azdı ve yaş 37 idi,Güvenç bey doğru tercih,emin ellerde olacaksın merak etme ve pozitif bir sonuç al inşallah,benden de selamlar doktor beye
Merhaba,umut hep var,ben varım mesela,yumurta rezervim düşüktü,tek yumurta buluyorduk bazı ay ,oda kaç kere boş çıktı,benim geçmişimi bir okursan vakit bulup ben umudun ta kendisiyim,kısaca 6 opu da elde edbildiğimiz tek yumurtamla hamile kalıp kızımı 2 ay evvel kucağıma aldımçok şükür,çok zor günler geçirdim bend herkes gibi,umut hep var sakın unutma ,dua et,sabret,inan,doktoruna güven,vazgeçme,benim tedavim 1 yıl sürdü,Güvenç bey bile mucize gibi bişey senin durumun diyordu pozitifi aldığımızda,beni sor sen kendisine söylesin daha iyi anlarsın ,istersen özelden yaz banacanım merhaba bende bu hafta güvenç bey e gideceğim yumurta rezervim düşük sana ne gibi şeyler uygulandı umut var mı bizim için cevap verirsen çok sevinirim
Umarım en kısa zamanda transferin yapılır.Ancak Mustafa Hocaya ayrı parantez açmak lazım işinin ehli...
Transfer sürecin biraz uzun değil mi canimMerhaba kızlar ben de Mustafa beyin hastasıyım bu ay ilaçlara başlayacağım transfer aralık ta olacak bi aksilik olmazsa.
1 ay donduracaklar embriyoları. Bu ayın 20 si gibi ilaçlar kasım dinlendirme. Aralık ta transfer.Transfer sürecin biraz uzun değil mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?