Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Merhaba kızlar ben yeni aşılama yaptırmıştım tutmadı.bidaha aşılama değilde tüp bebek denemek istiyorum.acaba nekadar tutuyor toplamda.

İlaçlar hariç 6500 tl. İlaçlar kişiye göre değişiyor benim 1300tl civarı tuttu. Bunun haricinde yapılacak spermiogram veya kan testlerine para verirsin cnm.

Yok canım yaa,adet olmayı bekliyorum,olamadım hala...
Test sonucuda çıkmadı henüz,rubella...

Sen ne yaptın?

Mrb bende bahceci fulyada tedavi gordum remzi abali doktorum ekip olarak ve labaratuar. Olarak guvenilmesi gerekiyo karsilastirirsak oncekilere gore cok faxla iyi bahceci

Benimkine A kalite demislerdi

Ne güzel ya ben bir taneyi zor buluyorum

Yok aralıkta basliycamokudukeğim yerde yarın Dr varmış hemen başlayıp bırakacağım inşallah bu arada benimde 1 tane oluyor yumurta üzme canını olacağı varsa olur zaten
Kızlar üzülmeyin tek yumurta ile mucize yaşayan kadınların hikayelerini hep okuduk inşallah olumlu olur sizinde

Tek yumurtayla hamile kalan o kadar kişi var ki burda oooooooo hiç ümidinizi kaybetmeyin ben 27 yumurtayla bile hamile kalamadım önemli olan sayı değil iyi düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…