- 30 Ekim 2013
- 20.570
- 57.186
- 798
Merhaba kızlar ben yeni aşılama yaptırmıştım tutmadı.bidaha aşılama değilde tüp bebek denemek istiyorum.acaba nekadar tutuyor toplamda.
İlaçlar hariç 6500 tl. İlaçlar kişiye göre değişiyor benim 1300tl civarı tuttu. Bunun haricinde yapılacak spermiogram veya kan testlerine para verirsin cnm.
İnşallah olumlu olur hayırlısı olsun canımBende aralıkta Erbil..oca ile başlayacağım inşallah şimdilik 4 vitamin alıyorum yumurta rezervi sorunum vardoktor umutlu konuştu ama sonuç ne olacak bekleyecegiz
İlaçlar hariç 6500 tl. İlaçlar kişiye göre değişiyor benim 1300tl civarı tuttu. Bunun haricinde yapılacak spermiogram veya kan testlerine para verirsin cnm.
Merhabadenizege34 Tüp bebek raporu geçiyor mu peki bilgin var mı?
Benimkine A kalite demislerdiMerhaba sorduğum sorulara uzun süredir cevap alamadım(( Cevabını kanal d haber de aldım. Tüp Bebek ile ilgili haberde Mustafa hocamız yeni genetik teste ilgili açıklama yaptı. Buna göre genetiğe giden embriyolar 3 gruba ayrılıyor. A-B ve C olarak. A yüzde 80 başarı B yüzde 56 başarı ve C 18 başarı oranı bulunuyor. Şu halde bizimki yüzde 56 yani B kategorisine giriyor. SİZLERİN NASILDI BAKALIM BU SORUMA CEVAP VERECEK ÇIKACAK MI? TEŞEKKÜRLER
Ne güzel ya ben bir taneyi zor buluyorumArkadaslar bende Mustafa bahceci hastasiyim, tedaviye gecen ay basladim.
Adetin ikinci günü ignelere basladim. 10 gün sonra yumurtalarim toplandi, 29tane yumurtam toplandi, 24 tanesi döllendi, 4 tanesi embriyo oldu ve donduruldu
insallah önümüzdeki Aralikda Transfer gerceklesicek.
cok fazla yumurta toplandigi icin bende kist cikti o yüzden 2ay ara verdiler, biraz toparlanim diye.
Bende bu site sayesinde Mustafa bahceciyi kesfettim, ve baslamak isteyenlere morel olsun istiyorum.
Aynen bende ama inşallah sayımız artacak kızlar erbil beye sordum sorun olmaz dedi ama sigara bırakma ilacı zyban verdi doktor kullansam sorun olmaz demiNe güzel ya ben bir taneyi zor buluyorum
Inşallah artar canim sigara benim de derdim sen basladin mi tedaviyeAynen bende ama inşallah sayımız artacak kızlar erbil beye sordum sorun olmaz dedi ama sigara bırakma ilacı zyban verdi doktor kullansam sorun olmaz demi
Yok aralıkta basliycam bugün Dr sordum gideceğim yerde yarın Dr varmış hemen başlayıp bırakacağım inşallah bu arada benimde 1 tane oluyor yumurta üzme canını olacağı varsa olur zatenInşallah artar canim sigara benim de derdim sen basladin mi tedaviye
Canım rapor bahçeci umut kliniğinde geçiyor ben rapor alamadık o yüzden fulyada denedimMerhabadenizege34 Tüp bebek raporu geçiyor mu peki bilgin var mı?
Kızlar üzülmeyin tek yumurta ile mucize yaşayan kadınların hikayelerini hep okuduk inşallah olumlu olur sizindeYok aralıkta basliycamokudukeğim yerde yarın Dr varmış hemen başlayıp bırakacağım inşallah bu arada benimde 1 tane oluyor yumurta üzme canını olacağı varsa olur zaten
Tek yumurtayla hamile kalan o kadar kişi var ki burda oooooooohiç ümidinizi kaybetmeyin ben 27 yumurtayla bile hamile kalamadım önemli olan sayı değil iyi düşünün
sbry naber kaçak hatırladınmı beni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?