Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Hatırlamaz mıyım canım takipteyim seni Sağ salim almışsın bebeğini kucağına gözünaydın.Biraz uzak kalmaya çalıştım 1,5sene ara verdim bebek işine aklım karışmasın diyede çok girmedim buralara senin bebişinle hayatın nasıl gidiyor

Kızlaaaarr,şeker yüklemesi testi istendimi sizden de? Yani bendeki listede yazmıyor ama asistan aradı ogtt 75 gr eksik dedi.Bende istenenleri yazdim gönderdim ama henüz cevap gelmedi.İnşallah istemez yaa,çok korktum

Canım rapor bahçeci umut kliniğinde geçiyor ben rapor alamadık o yüzden fulyada denedim

Teşekkür ederim canım bilgi için. ben raporu çıkardım sayılır son bir adım kaldı salı günü de onu halledicem 1 aya falan çıkar diye düşünüyorum. çok uğraştım çalıştığım için sürekli gidemedim 2 aydır git gel yapıyorum zeynep kamil hastanesine o yüzden bu kadar uğraşmışken rapor geçen bir yer olsun istiyorum. araştırmaya başladım bakalım merkezleri ama çok karıştı kafam .s

Kızlar merhaba
Kısaca durumumdam bahsedip sizede sormak istedgm seyler var. Bizimki sebepsiz infertilite esimde sorun yok bnde ise rezervler yasıma gore az. 29 yasındym sanrm 7 8yumurtaya sahıbım. Guvenc hocayla görüşmemi yaptık 1 ay dogum kontrol hapı kullan adet olunca gel tedaviye baslayacagz dedi. Simdi kısa yada uzun hngi protokolu uygulayavak bilmyrm ama merak ettiğim su: opudan snra hemen transfer yapılıyormu yoksa 1 ay snra mı yapılacak? Bahcecide ki uygulama nasıl?

İyiyiz çok şükür canım bizde,bende buralardan kopamadım,takipteyim hepinizi merak ediyorum.başladınmı tekrar

Canım ben bir ay bekledim transfer oldum.bahceci hemen transfere gitmiyor sende bir ay beklersin transfer için

Kızlaaaarr,şeker yüklemesi testi istendimi sizden de? Yani bendeki listede yazmıyor ama asistan aradı ogtt 75 gr eksik dedi.Bende istenenleri yazdim gönderdim ama henüz cevap gelmedi.İnşallah istemez yaa,çok korktum
Cnm merhaba bende 8 ekimde başladım bahçeciye banada 5 vitamin verildi ve ultrason sonrası seker yukleme istendı 75 gr olarak pko dedı doktor bu arada bana bi liste vermedıler yani şeker dışında istenmedi tahlil

Bende aralıkta Erbil..oca ile başlayacağım inşallah şimdilik 4 vitamin alıyorum yumurta rezervi sorunum var doktor umutlu konuştu ama sonuç ne olacak bekleyecegiz
Merhaba benımde doktorum erbil hoca bende 5 vitamın kullanıyorum aralıkta gıdeceğim rezervın az oldugunu nasıl öğrendın acaba

Kızlar birşey soracağım size ben doktora dedim hemen geldik çünkü yumurtam az dediler diye oda dediki acele edecek durum yok dedi biz para konusunda arabanızın satılmasını bekliyoruz birde azcık kafamızı dinleyelim dedik söylesem Mart gibi gitsem sorun olurmu

Aaa,muhtemelen görmüşüzdür birbirimizi...
Çok kalabalıktı yaa,şöyle bi düşündüm orda,artık çok az insan normal yolla hamile kalıyor galiba...

Ve bende artık ilaç ve iğneye başlamış bulunuyorum.Tabii iğneyi nasıl yapacağım bilemiyorum

Canım hadi hayırlısı olsun sonu güzel olsun inş

Bu arada yeni farkettim,femara üzerinde 30 tablet yazıyor,içinden 10 tane çıktı.Tamam,5 günlük verdiler diyelim,iğneler ve birde antibiyotik var.Bunlar nasıl 400 küsür tutuyor anlamadım...

Opuden sonra adetinin 17 . günü falan

Bu arada yeni farkettim,femara üzerinde 30 tablet yazıyor,içinden 10 tane çıktı.Tamam,5 günlük verdiler diyelim,iğneler ve birde antibiyotik var.Bunlar nasıl 400 küsür tutuyor anlamadım...
Famerayi 5gunluk oldugu ivin eczaneler de 10 adet verip ona gore fiyat alıyorlar ama senin nasıl 400tl tuttu ya hangi ilaci kullanıyorsun benim daha fazla tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…