Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Igneyi yapmak en kolay tarafi bu arada dr un kim

Igneyi yapmak en kolay tarafi bu arada dr un kim

Erbil bey doktorum...

Famerayi 5gunluk oldugu ivin eczaneler de 10 adet verip ona gore fiyat alıyorlar ama senin nasıl 400tl tuttu ya hangi ilaci kullanıyorsun benim daha fazla tutuyor

Fazla mı tuttu seninkii??

Benim merinol iğne,225 mg,5 adet,femara,birde 2 tane antibiyotik eşimle bana.Bana fiyat fazla gibi geldi.İnternetten bakıyorum fiyatlara,iğneleri hesaplayınca 192 lira,118 lira femara,ki 30 tablet olarak o fiyat,21 lirada antibiyotikler...

Aynı listeyi birde burdaki eczaneye soracağım yarın...

Şu şeker testinide bi halledebilseydim...

famera ve antibiyotik ayni sadece igne farkli ben 600 tl odedim bu seker testi nedir ne icin yapiliyor

famera ve antibiyotik ayni sadece igne farkli ben 600 tl odedim bu seker testi nedir ne icin yapiliyor

Valla bilmiyorum,istenen tahlillerin arasında yazmıyordu,tüm kan tahlillerimi yaptırdım,sonra şeker yüklemesi eksik dediler.Onda sıkıntı olursa ne yapıcaz acaba...

Sizin kullandığınız iğne hangisi? Birde doktorunuz kimdi sizin?

Bu arada peritozuna sormuşsun ama banada 4 vitamin verdi,birde eşime...
B12
D vitamini
Omega3-Q10
Elevit

Ben gonol f kullaniyorum dr um guvenc bey bugun opu vardi bu arada senin sıkıntın neydi

Ben gonol f kullaniyorum dr um guvenc bey bugun opu vardi bu arada senin sıkıntın neydi

Hadi hayırlısı olsun.Nasıl geçti?

Benim çikolata kisti...

İğneyi yapıcam,oyalanıp duruyorum yaa
Eczacı bir arkadaşım var,oda aşılama oldu.İğneyi hangi tarafın iyi durumdaysa sen o taraftan yap dedi.2 gündür sağdan yapıyorum,bi de soldan mı yapsam diye düşünüyorum :)

Maalesef 1 yumurta toplandi yarin akibeti belli olacak inş iyi olur ben igneleri bir sağ bir sol şeklinde yapiyorum

Maalesef 1 yumurta toplandi yarin akibeti belli olacak inş iyi olur ben igneleri bir sağ bir sol şeklinde yapiyorum

İnşallah hakkında hayırlısı olur.1 yumurtayla hamile kalan çok var.Güzel haberlerini bekliyoruz yarın...

İğneye devam mı ediyorsun hala?

Çoooookk sevindim R roseemoon .Gözün aydıınnn...

Bende şeker testi yaptırıyorum ama moralim bozuldu şimdi yaa,parmaktan alıyorlar kanı,erbil beyin asistanına sordum,damardan alınmadı lazım dedi.Burdakilere dedim,çok fazla fark yok,olsa zaten burda yapmayız bu testide dedi.Zaten değerlerinde normal,yüksek değil dedi.2. saatinide damardan alsınlar dedi asistan...

Uff,çok canım sıkıldı şimdi yaa...

Sagol canim simdi hamilelikte yapilan bir seker testi var eger aynisiysa ben hemsireyim biz onu damardan aliyoruz 1.saat 2.saat falan diye

Sagol canim simdi hamilelikte yapilan bir seker testi var eger aynisiysa ben hemsireyim biz onu damardan aliyoruz 1.saat 2.saat falan diye

Evet damardan alınmalıymış. 2. saatin kanını aldırmaya 1 dakika kala,aldırmadım iptal ettirdim.Allahım bir insanın hiç mi işi rast gitmez,sinir oldum kendime O kadar şekeri yüklet,aç aç bekle 2 saat ve boşa gitsin...

Niye demiyorlar sanki damardan alınacak diye,ki damardan aldırmaya korkuyorum,parmaktan bakılması benim için gayet iyiydi.Şimdi git aynı şekeri bir daha yükle,kan gelecekmi,yok ordan olmadı şurdan debeyelim stresi yaşa

Hic stres yapma diger islemlerin yaninda bu hicbirsey ayrıca parmak ucu daha agrilidir takilma sen

Hic stres yapma diger islemlerin yaninda bu hicbirsey ayrıca parmak ucu daha agrilidir takilma sen

Nerde hemşiresin canım? Seni bulmuşken aklıma geleni sorayım :) Damar yolu acıp o şekilde mi alınıyor? 3 kere alınacak ve çoookk korkuyorum,kan gelmiyor,damarı tutturamıyorlar vs...

Birde iki gün üstüste yapılırmı ki acaba,yani zararı olur mu,sonucu etkilermi...

Yok canim damar yolu acilmiyor bence 1 gun ara ver kesin bilmiyorum ama bugün yukleme yaptigin icin sanki yarin etkilenebilir ama emin degilim ben 1 2 gun labararatuara yardima gitmistim orada almistik ama ayrıntısini bilemiyorum iste

Yok canim damar yolu acilmiyor bence 1 gun ara ver kesin bilmiyorum ama bugün yukleme yaptigin icin sanki yarin etkilenebilir ama emin degilim ben 1 2 gun labararatuara yardima gitmistim orada almistik ama ayrıntısini bilemiyorum iste

Perşembe günüde kontrolüm var.Hem doktora hem asistana yazdım, sordum ama cevap gelmedi.Onlarda bıktı benden...

Damar yoluda açılmıyorsa mümkün değil benden kan alınabilsin...

Bugünde iğne acıttı yaa,diyorum çatlatma iğnesine gerek kalmayacak,ben çatlıycam :) Şiştiğimi hissediyorum...
Birde bi ateş basıyor,bi üşüme geliyor.Kendimi hiiiç iyi hissetmiyorum...

Sakin olllll sabret az kaldiiiiiii biraz daha gayret sonra bittiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…