- 4 Ağustos 2015
- 304
- 223
- 53
Cnm kusura bakma ancak gördüm d selenyum b12 elevit omepa diye bi ilaç bunları kullanyrumCanim hangi vitaminleri kullaniyorsun
Çok sevindmGunaydiiiiiiin ay o bir yumurtam dollenmis ins devam ede
Çok güzel bi haber bu canım,ben ne dedim sana inşallah sanada Güvenç bey uğurlu gelip benim gibi mucize olacak bu tek yumurtan bellimi olur;-))Gunaydiiiiiiin ay o bir yumurtam dollenmis ins devam ede
Inşallah canim çok heyecanlıyımÇok güzel bi haber bu canım,ben ne dedim sana inşallah sanada Güvenç bey uğurlu gelip benim gibi mucize olacak bu tek yumurtan bellimi olur;-))
rahim filmi isteniyor mu canım?canım ben ilk muayenemi oldum başladık tedaviye şimdilik herşey yolunda gidiyor bakalım
Hadi hayirli olsun nerede basladincanım ben ilk muayenemi oldum başladık tedaviye şimdilik herşey yolunda gidiyor bakalım
Bence orasi pahali ben disaridan aldimTedaviye başlayan arkadaşlarım;
Hepiniz ilaçlarınızı merkezin eczanesinden mi aldınız? Pahalı değilmi sizcede?
Bence orasi pahali ben disaridan aldim
Canım tanıdık bir eczaneden alinca gelis fiyatindan verebiliyorlar ilaçları tamamen eczanecinin insafına kalmış bizim burda eczamzimiz var devamlı ondan alışveriş yaparız sağolsun hep indirimli aldık igneleri..tamam bahçeci fiyatlar diğer eczane fiyatlarıyla aynı..Erbil bey benimde doktorum bende çok umutsuz vakaydim sağolsun önce Allahın izni erbil beyin vesilesiyle hamisim yakın bir tanidigimizada tavsiye etik erbil.beyi oda tedavi aşamasında inş oda pozitifi görürse çok mutlu olucaz..inş sende erbil.beyin vesilesiyle hamiş kalirsin..Bugün randevum vardı,Erbil bey çok mutluydu,4 tane pozitif haberi almış :) İnşallah seninde hayırlı haberlerini alacağız dedi.Soldan 1 tanesi çok iyi gidiyor,10 buçuk mm,sağdan da bir tanesi büyüyor,iki küçük var,hedefimiz onlarıda büyütmek dedi.2 tane merional verdi yine,birde orgalutran iğne verdi.İlk ilaçları aldığımız yere gidip soralım dedik,gülbin eczanesine yönlendirdiler.Sonra sorduk diğer eczanelere,hepsi aynı fiyat söyledi...
Demekki normal fiyatmış dedim ilk ödediğimizde...
Canım tanıdık bir eczaneden alinca gelis fiyatindan verebiliyorlar ilaçları tamamen eczanecinin insafına kalmış bizim burda eczamzimiz var devamlı ondan alışveriş yaparız sağolsun hep indirimli aldık igneleri..tamam bahçeci fiyatlar diğer eczane fiyatlarıyla aynı..Erbil bey benimde doktorum bende çok umutsuz vakaydim sağolsun önce Allahın izni erbil beyin vesilesiyle hamisim yakın bir tanidigimizada tavsiye etik erbil.beyi oda tedavi aşamasında inş oda pozitifi görürse çok mutlu olucaz..inş sende erbil.beyin vesilesiyle hamiş kalirsin..
Keske kanda baktirssydin canim o daha kesin sonuc verirKızlar 13. Gün idrar testi negatifmoralim çok bozuk
Kan testi günüm pzt, 15. Gün istedi doktor, simdi haftasonu olduğu için pzt bekliycem, ama 13. Gün pozitif olsaydı idrarda çıkardıKeske kanda baktirssydin canim o daha kesin sonuc verir
Kan testi günüm pzt, 15. Gün istedi doktor, simdi haftasonu olduğu için pzt bekliycem, ama 13. Gün pozitif olsaydı idrarda çıkardıöyle olup gebe olan varmıki
Doktorum Mustafa Bey, inş pzt öyle bir mucize olurSen yinede içini ferah tut.Bu sitede neler gördüm neler okudum ve dediğin gibi idrar testinde negatif olup kan testinde pozitif olan bir çok kişinin yazısını okudum...
Doktorun Erbil bey miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?