Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar tedavisinde clexan 0,4 kullanan varmı?bende 8 tane kaldı elimde boşa gitmesin.

Tedaviye başlayan arkadaşlarım;

Hepiniz ilaçlarınızı merkezin eczanesinden mi aldınız? Pahalı değilmi sizcede?

Bence orasi pahali ben disaridan aldim

Bugün randevum vardı,Erbil bey çok mutluydu,4 tane pozitif haberi almış :) İnşallah seninde hayırlı haberlerini alacağız dedi.Soldan 1 tanesi çok iyi gidiyor,10 buçuk mm,sağdan da bir tanesi büyüyor,iki küçük var,hedefimiz onlarıda büyütmek dedi.2 tane merional verdi yine,birde orgalutran iğne verdi.İlk ilaçları aldığımız yere gidip soralım dedik,gülbin eczanesine yönlendirdiler.Sonra sorduk diğer eczanelere,hepsi aynı fiyat söyledi...
Demekki normal fiyatmış dedim ilk ödediğimizde...

Canım tanıdık bir eczaneden alinca gelis fiyatindan verebiliyorlar ilaçları tamamen eczanecinin insafına kalmış bizim burda eczamzimiz var devamlı ondan alışveriş yaparız sağolsun hep indirimli aldık igneleri..tamam bahçeci fiyatlar diğer eczane fiyatlarıyla aynı..Erbil bey benimde doktorum bende çok umutsuz vakaydim sağolsun önce Allahın izni erbil beyin vesilesiyle hamisim yakın bir tanidigimizada tavsiye etik erbil.beyi oda tedavi aşamasında inş oda pozitifi görürse çok mutlu olucaz..inş sende erbil.beyin vesilesiyle hamiş kalirsin..

İnşallah gulneva77

Bugün iki iğne yapacağım.Dün iğne saatimde dışardaydık,iğneleri aldıktan sonra saatinde vurmak için bir tuvalete girdim,hazirlarken panikten ne oldu bilmiyorum,şişeden ilacı çektikten sonra birden fışkırdı,az bişey kaldı enjektörde.Mecburen oyle vurdum.Kafama takıldı,bişey olmaz inşallah...

Bugünde iki iğnem var.İkisinide arka arkaya vuracağım.Sizde öyle mi yaptınız?

Kan testi günüm pzt, 15. Gün istedi doktor, simdi haftasonu olduğu için pzt bekliycem, ama 13. Gün pozitif olsaydı idrarda çıkardı öyle olup gebe olan varmıki

Sen yinede içini ferah tut.Bu sitede neler gördüm neler okudum ve dediğin gibi idrar testinde negatif olup kan testinde pozitif olan bir çok kişinin yazısını okudum...

Doktorun Erbil bey miydi?

Sen yinede içini ferah tut.Bu sitede neler gördüm neler okudum ve dediğin gibi idrar testinde negatif olup kan testinde pozitif olan bir çok kişinin yazısını okudum...

Doktorun Erbil bey miydi?
Doktorum Mustafa Bey, inş pzt öyle bir mucize olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…