Ümitsizliğe bağlama direk ptesi inş kandaki sonuç hakkında hayırlısı olan sonuç olur öyle düşünDoktorum Mustafa Bey, inş pzt öyle bir mucize olur
Blast embriyoyduÜmitsizliğe bağlama direk ptesi inş kandaki sonuç hakkında hayırlısı olan sonuç olur öyle düşün
Embriyon ne düzeydi birde merak ettim aizdeki sorun neydi
Canim ben sana yardimci olamayacagim ama sen bana olabilirsin bu test nedir hangi dr a gidiyorsunArkadaşlar bir sorum olcak. Kasımda transferim olacaktı. 7 Kasım gibi de adet olmayı beklerken bugün az kanamam oldu. 3 gün önce cd 56 testi yaptırmıştım. Acaba bundan mı oldu yoksa adet mi bilemedim. Adet ise ilaçlara başlamam lazım. Yarın doktora gitsem kesin belli olur mu acaba ultrason v.s. Teşekkürler
:))) bağışıklık sistemine ilişkin bir test. Kübra hanıma gidiyorum.Canim ben sana yardimci olamayacagim ama sen bana olabilirsin bu test nedir hangi dr a gidiyorsun
Evt kese için alınırMerhabalar!Bahçecide tup bebek tedavisi b-hcg positive geldikten sonra mı sona erir yada keseyi görünce mı?(Daha dogrusu b-hcgden sonra kese için kontrole gittiginizde ekstra muayene ücreti alındı mı?)
Herkese merhabalar. 34 yaşındayım ve 3 tüp bebek denemem var ama sonuç maalesef negatif. farklı farklı merkezlere gereksiz bi sürü paralar döktük. maddi manevi o kadar çok yıprandıkki beni sadece başına gelenler anlar...Dördüncü kez denemek istiyorz ve ciddi araştırmalar yapıyrz.forumlarda olsun, giden kişilerden olsun Bahçeci fulya kliniğini çok duyduk.
sizlerden ricam tecrübeli olanların Bahçeci hakkında beni bilgilendirmesi çünkü bu kezde olmazsa bi daha denemeye sanırım artık gücümüz olmayack...
Merhaba,bahcecinin tüm doktorlari çok çok iyi tabi ama ben kendi doktorum Güvenç beyi tavsiye ederim ,çok dobra ve işinizde çok başarılıdır,senin adına her ayrıntıyı düşünüp temkinli hareket eder,kısa ve öz konusur başarısını test sonucunda gösterir ;-)çok güzel bir insandır ,tedavinin boyunca kafan rahattır ,ben önce Allahın sonra da sevgili doktorumun sayesinde çok riskli bir tedavi ve hamilelik sürecini Güvenç beyin desteğiyle beraber aştık ,en azından görüş hangisi içine siner işte bu dersen o da başla çünkü klinik zaten en doğru seçim ,pozitif sonuç alacağın bir tedavi dilerim . ..Merhabalar hanimlar,
Ben bahceci fulyada tup bebek tedavisine bakiyorum. Doktor olarak guvenc ya da remzi beyi gormeyi planliyorum, tedaviye iki aya baslayacagim. hangi doktoru tavsiye edersiniz acaba?
Bu ne testi benden istemedilerMerhaba cd 56 testi yaptıran var mı arkadaşlar varsa sonucunuz kaç çıktı?
Hayır dr aramıyorYumurta toplama işleminden sonra labaratuardan 1-3 ve 5. Gün arayıp bilgi verdiler ama doktorum hiç aramadı.Araması gerekmiyor muydu???
Hayır dr aramıyor
Artık seni labratuardaki gelişmelerden bilgidar etmek için bitek embriyolog arıyor o kadar.
Seninn dondurulmulmu transferin olucaktı yoksa taze transfermiEee,peki neyin ne zaman olacağını öğrenmek için ben mi aramalıyım doktoru?
Adet olmam için tarlusal kullandım 4 gün.5. gün eşim aramıştı,doktorunuz arayacaktır demişler.Yine labaratuardan aradılar tabii bilgi için.Ama ben hiç birşey bilmiyorum.Dünde asistana yazdım,aramadınız,adet olunca mı görüşeceğiz diye,bugün arayacaklardır dedi,yine aramadılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?