- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Eee,peki neyin ne zaman olacağını öğrenmek için ben mi aramalıyım doktoru?
Adet olmam için tarlusal kullandım 4 gün.5. gün eşim aramıştı,doktorunuz arayacaktır demişler.Yine labaratuardan aradılar tabii bilgi için.Ama ben hiç birşey bilmiyorum.Dünde asistana yazdım,aramadınız,adet olunca mı görüşeceğiz diye,bugün arayacaklardır dedi,yine aramadılar...
Benim 3. Gün donduruldu,adet için ilaç verilmişti.Toplandığı gün doktor gelmiş ama bende tuvaletteydim.Eşimde hiiiç hatırlamıyor ne dediğini,şimdide tutturdu ara diye...
Adetin ikinci günü gidince ne oluyor peki?
Doktorum Erbil Bey.Asistanına yazdım işte dün,ararlar bugün demişti...
Canım senin ilaç bitti mi yani adet oldun mu?
2. günü muayene ediyor eğer koşullar uygunsa transfer hazırlığı başlıyor değilse bir ay bekletir.
İlacı 4 gün kullan dedi,geçen hafta cumartesi toplanmıştı,o gün başladım,salı günü bitirdim.1 hafta oldu yani.Adet olamadım henüz...
Birde hemşire adet olana kadar ilişki yasak dedi.Sizlerede söylenmiş miydi böyle? Adet olduktan sonra da zaten olmaz :)
Canım adet olunca erbil.beyi ara hata tekrar tekrar ara onlar çok yogunlar.bazen kendi doktorumuz kendimiz olabiliyoruz adet olmadan işlem yapılmaz zaten..Erbil beyin asistani hicrandi hala omu gerekirse onu ara..Benim 3. Gün donduruldu,adet için ilaç verilmişti.Toplandığı gün doktor gelmiş ama bende tuvaletteydim.Eşimde hiiiç hatırlamıyor ne dediğini,şimdide tutturdu ara diye...
Adetin ikinci günü gidince ne oluyor peki?
Doktorum Erbil Bey.Asistanına yazdım işte dün,ararlar bugün demişti...
Hiç çekinme nasıl olsa onların tedavisindesin aklındaki soruları sormakta haklısınEvet Erbil beyin asistanı Hicran.Bende dün yazdım,bugün ararlar dediği için aramadım tekrar.Birde yoğunlar diye de arayıp meşgul etmeye çekiniyorum açıkcası...
S sus_panda senin kistin yumurtalardan kaynaklanan bir oluşum muydu? Benim zaten bir çikolata kistim var,inşallah öyle bir durum oluşmadan transfer olur ve uzamaz yine...
Canım kesin unutmuşlardır bence sen ara bekleme benimde çikolata kistim vardı geçici menopoza sokmuştu erbil bey iğneyle sanada o işlem uygulanacak mı kaç emriyo biriktirlcek sana bilgi verilmedimi canım..Evet Erbil beyin asistanı Hicran.Bende dün yazdım,bugün ararlar dediği için aramadım tekrar.Birde yoğunlar diye de arayıp meşgul etmeye çekiniyorum açıkcası...
S sus_panda senin kistin yumurtalardan kaynaklanan bir oluşum muydu? Benim zaten bir çikolata kistim var,inşallah öyle bir durum oluşmadan transfer olur ve uzamaz yine...
Cnm transfer hemen yapılmuyorBir an önce adet olayım da gideyim diye bekliyorum.Karnımda hafif ağrılar var ama çok üşüyorum iki gündür,ondan dolayı galiba diyorum.Akıntımda yoğunlaştı...
Kayınvalidemlerde tam yumurta toplanan günün akşamı geldiler.Mecburen sürekli ayaktaydım.Dinlenemedim bile o gün.Ertesi günde kahvaltı yaparken bir mide bulantısı baş dönmesi oldu,eşimde söyledi ben yatarken...
Zaten stresli bir insanım,alıngan bir yapım var.Onlar buradayken nasıl olacak bilmiyorum... Transfer ne zaman yapılıyor acaba kontrolde sorun olmazsa?
Canım kesin unutmuşlardır bence sen ara bekleme benimde çikolata kistim vardı geçici menopoza sokmuştu erbil bey iğneyle sanada o işlem uygulanacak mı kaç emriyo biriktirlcek sana bilgi verilmedimi canım..
Cnm transfer hemen yapılmuyor
İlaçlara başlıyorsun rahimi hazırlıyor ilaçlar ondan sonra
Benim ortalama 15 gün sonra transferim olmuştu
Sen kendinmi tek emriyo konmasını istedim canım genelde emriyo biriktirilir sonra transfer edilir rahim dinlendirilir..Erbil.beyin herkese uyguladığı tedavi farklı senmi kabul.etmedin geçici menopozu aslında tutnmamamasinin en büyük etkeni cikota kisti diye dusunuyorum..senin durumunda özel bir durum belki de vücut direnci enfeksiyona karşı en iyisini onlar bilir canım Çikolata kistinind turleri vardır bazısı içini bosaltmakla geçer gider..sen doktoruna güven çok kafana takma adet olduğun gibi kontrol edip bantlara başlarsınız şuan kullandığın vitaminler vardır mutlaka hadi bakalım hakında hayırlısı olsun hep.pozitif düşun olumsuz dusunme..Geçici menopozu anlatmıştı ama ben enfeksiyondan hastanede yattım 13 gün,rahim filminden sonra oldu.Çıkınca muayeneye gittim,kist bölünmüş dedi,apseyse boşaltılmalı,bende burada doktor arkadaşlarla konsey kuracağım durumunla ilgili dedi.Yattığım hastanede kontrolde apse olmadığı söylendi,ve o akşam Hicran aradı,adetinin 2. Günü gel,tüp bebeğe başlayacağız dedi.Kafamda kalan soru işaretlerini gideremedim.Doktor muayene ediyor,asistana söylüyor ve çıkıyor.Hiç birşey soramadım...
1 embriyom var,o da 3. Gün embriyosu.Çok bildiğim şeyler değil,labaratuardan arayıp bilgi verdiklerinde bile anlamadığım şeyler oldu,sormak istediğiniz birşey var mı diye sordular,yok dedim :)
Sen kendinmi tek emriyo konmasını istedim canım genelde emriyo biriktirilir sonra transfer edilir rahim dinlendirilir..Erbil.beyin herkese uyguladığı tedavi farklı senmi kabul.etmedin geçici menopozu aslında tutnmamamasinin en büyük etkeni cikota kisti diye dusunuyorum..senin durumunda özel bir durum belki de vücut direnci enfeksiyona karşı en iyisini onlar bilir canım Çikolata kistinind turleri vardır bazısı içini bosaltmakla geçer gider..sen doktoruna güven çok kafana takma adet olduğun gibi kontrol edip bantlara başlarsınız şuan kullandığın vitaminler vardır mutlaka hadi bakalım hakında hayırlısı olsun hep.pozitif düşun olumsuz dusunme..
Hepsi tablet ilaçlar cnm korkmaHadi yaa...
Nasıl ilaçlar bunlar?
Canım kotunun kotusu var bak tek.emriyon olmuş hiç olmadığını dusun ben bir yilda biriktirdim uc emriyo pozitif dusun pozitif olsun bence emriyo toplar.daha erbil.bey hemen transfere gitmez..Başladığımızdan beri bütün talihsizlikler beni buldu.Malesef 3 yumurtadan tek embriyo oluştu.Bilmiyorum,transfer edilecekmi,yine yumurta mı toplanır,hiç bir bilgim yok işe ne olacağı konusunda...
Geçici menopoz için Erbil bey gerek yok demişti...
0 morfoloji ile tüp bebeği tutan var mı.2. Denemeyi yapacağız.ama hiç cesaretim yok. Bülent traş ile bahçeci arasında gidip geliyorum.
Bir dış gebelik,bir 6 haftalık düşük,bir tüp bebek denemesi,2 polip ameliyatı ve rahimde perde operasyonu geçirdim.ve daha neler neler...tam 5 yıldır boğuşuyorum ve dibe vurmak üzereyim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?