Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Slm arkadaslar Nasılsıniz neler yapiyorsunuz hatirlarsaniz ben guvenc beyin hastasıyım geçen ay tek yumurtam olustu bu ay tekrar deneyecegim simdi sorum şu bu ayda tek yumurtam olusursa transfer yapilir mi kacinci gun yapilir

Selam hanımlarr. k'bakmayın Biraz geç saatte yazmak zorunda kaldım... Aranıza yeni katıldım bizde bu ayın 22 sinde tanışacağız inşallah dr beyle. Geçen aylarda olumsuz sonuç aldıktan sonra dr rumu değiştirmek istedim ve çok bakındım mustafa beyin başarısını çok duydum bu yüzden bir görüşme yapalım dedik. Sizlerden biraz bilgi almak istiyorum. ilk görüşmede neler isteniliyor acaba. vede doktorunuzdan gerçek anlamda memnunmusunuz. Duyumlarla değilde birebir sizlerden duymak daha mantıklı.. Şimdiden ALLAH razı olsun..

Canımcım hoşgeldin aramıza herseyi doğru duymuşsun ben hocamızın hastasıydım sayesinde hayellerime kavuştum. tam bir şirin baba ilk başlarda forumda okuduğumda bu kadar olamaz adam Prof havalıdır dedim ama değil çok sevecen ve cana yakın işinin ehli zaten bir sürü bebeğin dünyaya gelmesine vesile olmuş kısacası doğru yerdesin canım

roseemon
benim doktorumda güvenç hocaydı.. doktorların hepsi havuz taraftarı.. en az 2 embriyo yerleştirmek istiyorlar ki şansın artsın... benden de 2 kere yumurta toplandı...toplamda 4 embriyom vardı ve takip edildi...en iyi 2 durumdaki transfer edildi.. ve şu an biri benimle..17 haftalık bir kızım var inşallah..
benden size tavsiye hoca ne derse onu yapın...1 kere daha toplamak isterse toplasın..
hakkınızda hayırlısı olsun..

Slm cnm bnde bahcecide tedavi oluyorum ama bana tek embryo konulcagini soylediler bende iki tane istiyorum ama

35 yaş altına tek embriyo, gerek görülürse 2 embriyo transferi yapılıyor diye biliyorum..bu yüzden olabilir..
yinede doktorunuza sorun..içinizi ferah tutun.. 40 yaşındayım ve 17 haftalık gebeyim..
bende doktoruma tek embriyo istiyorum dedim, kabul etmedi.. embriyolog necati bey beni ikna etti..
sonuç ortada.. onlar bu işi daha iyi biliyorlar ve profosyeneller.. emin olun öncelikle labaratuvarları ve başındaki necati bey 10 numara 5 yıldız.. tevekkül edin bekleyin...
rabbim gönlünüze göre versin..hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun..

Kizlar bnde guvenc beyde tedavi goruyrm 29 yasindaym banada tek embriyo transfer edecek pazartesi yada sali opu olacak bndede 3 yada 4 yum toplayabilecek sanrm umarim sagliklidrlar ve hepsi dolleneblr

canim oncelikle cok tebrik ediyorum benim bu ay da alirsa 2 tane olacak herhalde transfer yapar peki opudan sonra hemen transfer yapiyor mu yoksa 1 ay falan erteliyor mu

Opu dan sonra ilk regl olduğunda 2. Veya 3. Gün gittiğinde herhangi bir kist oluşumu ya da transfere engel bir durum yoksa 1 ay vücudu dinlendirip bir sonraki ay transfer yapıyorlar..

Opu dan sonra ilk regl olduğunda 2. Veya 3. Gün gittiğinde herhangi bir kist oluşumu ya da transfere engel bir durum yoksa 1 ay vücudu dinlendirip bir sonraki ay transfer yapıyorlar..
Bunu öğrendiğim iyi oldu diger dr lar opudan sonra 3.yada 5.gun transfer yapıyorlardı

Inşallah canim evet ya transfer icin ara veriyorlarmis
gecen ay 1 yum olustu demişsin gelişen yum sayısı daha mı fazlaydı opudan snra saglam 1 yum mu kaldı cnm. benmde 3-4 yum büyüyor ama opudan snra saglam kalmazsa dollenmezse 1 tane kalırsa acaba 1 ay daha mı tedavı yapacak? o yuzden senın surecını merak ettım ikimizde aynı doktorun hastalarıyız sanrm

tedavide yol katetmiş arkadaslara bir sorum olacak , kan pıhtılasması testı yaptırmadan doktor onlem olarak transfer zmnı kan sulandırıcı veriyormu? bu problemı yasayıp dusuk yapan cok ınsan var ve bır ıkı dusuk olmadan da bu testı ıstemıyormus doktorlar. bukdr zor elde edılen bebeklerımızı boyle bır problemden dusurme ıhtımalı korkutucu. testi biz mi talep etmelıyız onu da bilemiyorum bilgisi olan paylasırsa sevınırım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…