Canımcım hoşgeldin aramıza herseyi doğru duymuşsun ben hocamızın hastasıydım sayesinde hayellerime kavuştum. tam bir şirin baba ilk başlarda forumda okuduğumda bu kadar olamaz adam Prof havalıdır dedim ama değil çok sevecen ve cana yakın işinin ehli zaten bir sürü bebeğin dünyaya gelmesine vesile olmuş kısacası doğru yerdesin canımSelam hanımlarr. k'bakmayın Biraz geç saatte yazmak zorunda kaldım... Aranıza yeni katıldım bizde bu ayın 22 sinde tanışacağız inşallah dr beyle. Geçen aylarda olumsuz sonuç aldıktan sonra dr rumu değiştirmek istedim ve çok bakındım mustafa beyin başarısını çok duydum bu yüzden bir görüşme yapalım dedik. Sizlerden biraz bilgi almak istiyorum. ilk görüşmede neler isteniliyor acaba. vede doktorunuzdan gerçek anlamda memnunmusunuz. Duyumlarla değilde birebir sizlerden duymak daha mantıklı.. Şimdiden ALLAH razı olsun..
Slm cnm bnde bahcecide tedavi oluyorum ama bana tek embryo konulcagini soylediler bende iki tane istiyorum amaroseemon
benim doktorumda güvenç hocaydı.. doktorların hepsi havuz taraftarı.. en az 2 embriyo yerleştirmek istiyorlar ki şansın artsın... benden de 2 kere yumurta toplandı...toplamda 4 embriyom vardı ve takip edildi...en iyi 2 durumdaki transfer edildi.. ve şu an biri benimle..17 haftalık bir kızım var inşallah..
benden size tavsiye hoca ne derse onu yapın...1 kere daha toplamak isterse toplasın..
hakkınızda hayırlısı olsun..
Bnde aylin hanimda tedavi oluyorm bnde pzetesi yda sali opu olckKizlar bnde guvenc beyde tedavi goruyrm 29 yasindaym banada tek embriyo transfer edecek pazartesi yada sali opu olacak bndede 3 yada 4 yum toplayabilecek sanrm umarim sagliklidrlar ve hepsi dolleneblr
canim oncelikle cok tebrik ediyorum benim bu ay da alirsa 2 tane olacak herhalde transfer yapar peki opudan sonra hemen transfer yapiyor mu yoksa 1 ay falan erteliyor muroseemon
benim doktorumda güvenç hocaydı.. doktorların hepsi havuz taraftarı.. en az 2 embriyo yerleştirmek istiyorlar ki şansın artsın... benden de 2 kere yumurta toplandı...toplamda 4 embriyom vardı ve takip edildi...en iyi 2 durumdaki transfer edildi.. ve şu an biri benimle..17 haftalık bir kızım var inşallah..
benden size tavsiye hoca ne derse onu yapın...1 kere daha toplamak isterse toplasın..
hakkınızda hayırlısı olsun..
Inşallah canim sonucunu bildir de biz de ogrenelimKizlar bnde guvenc beyde tedavi goruyrm 29 yasindaym banada tek embriyo transfer edecek pazartesi yada sali opu olacak bndede 3 yada 4 yum toplayabilecek sanrm umarim sagliklidrlar ve hepsi dolleneblr
Bunu öğrendiğim iyi oldu diger dr lar opudan sonra 3.yada 5.gun transfer yapıyorlardıOpu dan sonra ilk regl olduğunda 2. Veya 3. Gün gittiğinde herhangi bir kist oluşumu ya da transfere engel bir durum yoksa 1 ay vücudu dinlendirip bir sonraki ay transfer yapıyorlar..
tabiki yazarım cnm umarım saglıklı embriyolarım olablr verim alırız tum yumlardan. transfer için bekleyecegız herhlde hemen yapmıyorlarmısInşallah canim sonucunu bildir de biz de ogrenelim
senin kac yum gelişti cnm ilk tedavin mi?Bnde aylin hanimda tedavi oluyorm bnde pzetesi yda sali opu olck
Inşallah canim evet ya transfer icin ara veriyorlarmistabiki yazarım cnm umarım saglıklı embriyolarım olablr verim alırız tum yumlardan. transfer için bekleyecegız herhlde hemen yapmıyorlarmıs
gecen ay 1 yum olustu demişsin gelişen yum sayısı daha mı fazlaydı opudan snra saglam 1 yum mu kaldı cnm. benmde 3-4 yum büyüyor ama opudan snra saglam kalmazsa dollenmezse 1 tane kalırsa acaba 1 ay daha mı tedavı yapacak? o yuzden senın surecını merak ettım ikimizde aynı doktorun hastalarıyız sanrmInşallah canim evet ya transfer icin ara veriyorlarmis
Evet ilk tedavim bende polikistik over oldugu icin doktr cok yumurta var sayamiyorum ddi ins kalitelidirlersenin kac yum gelişti cnm ilk tedavin mi?
inşallah canım kalıtelı olsunlarda onemlı olan oEvet ilk tedavim bende polikistik over oldugu icin doktr cok yumurta var sayamiyorum ddi ins kalitelidirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?