Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canım kesin unutmuşlardır bence sen ara bekleme benimde çikolata kistim vardı geçici menopoza sokmuştu erbil bey iğneyle sanada o işlem uygulanacak mı kaç emriyo biriktirlcek sana bilgi verilmedimi canım..
Canım seni görünce çok umutlandım çikolata kisti ile hamile kalabilmissin hayırlı olsun. Benim de çikolata kıstım var iki tane hem sağ hem solda. Bir buçuk ve üç cm. Ben de bahçeci yi düşünüyorum. Ama bu kistlerle tüp bebek tedavisi nasıl oluyor çok merak ediyorum. Kistler yüzünden tutunamazsa diye düşünüp duruyorum. Seni görmek iyi geldi bana. Çikolata kıstınde ayrı bir tedavi var mı canım tüp yaparken. Bi de erbil beyi tavsiye ediyor musun. Çok soru sordum farkındayım. Ama beni en iyi sen anlarsın bu kistle tüp bebek bile düşük ihtimal deyip duruyor insanlar.

Canim ben 42 yasindayim ve artık amh dustu o yuzden tek yumurta toplandi ve cok sukur o da dollendi

İşte benim gibi takıntılı biri :)
Hastanede yattığım süre boyu psikolojim bozuldu,kan pıhtılaşma sebebiyle düşük yapanlar vs... Kendi kendime test yaptırayım diyorum,nerede ayrıntılı yapılır bilmiyorum.Zaten dediğin gibi illa düşük olmadı lazımmışki yapılsın.Çooook saçma yaa.Doktoruma sorayım diyorum,ya unutuyorum,y a çok yoğun oluyo muayeneden sonra çıkıyo hemen...

Bende adet oldum şimdi.Ne yapılacak bilmiyorum.Doktora yazdım ama görmedi henüz...

Brz arastrdm yazdiktan sonra transfer sonrasi corasprin fln ekliyorlarmis kullanilan ilaclara sanrm bunu herkesr veriyorlar ama hala net olrk emin degilim bnde soracagm doktora hbrdar edelim birbirimizi takintili arkadasim)

Brz arastrdm yazdiktan sonra transfer sonrasi corasprin fln ekliyorlarmis kullanilan ilaclara sanrm bunu herkesr veriyorlar ama hala net olrk emin degilim bnde soracagm doktora hbrdar edelim birbirimizi takintili arkadasim)

Önlem olarak verir,vitaminler gibi ama yeterlimidir bilmiyorum...

Bu arada doktora yazdım adet oldum ama ne olacağı konusunda bilgim yok dedim,yarın 9 da gel,konuşuruz canım yazmış.Komşuya kahveye gidecekmişim gibi hissettim

Senın doktorun kım cnm valla bn doktrn hıcbr ıletsm numarasnı almadm bir tek hemsireninkini aldm bzm mi istememiz lazım

Senın doktorun kım cnm valla bn doktrn hıcbr ıletsm numarasnı almadm bir tek hemsireninkini aldm bzm mi istememiz lazım

Benim doktorum Erbil Yağmur...
İlk gittiğim gün hem doktor hemde asistanı verdi kartlarını bana...
Hastanede yatarkende aradı,sordu,whatsapptn sorularıma cevap verdi...

Canım benim.cikolata kistim çok kucuktu aynı zamanda yumurta rezerv azligi vardı bende 4yil mücadele verdim başka merkezde 3tup denedim hiç çikolata kistimi onemsenmedi hep negatif oldu uc denemem orda... sonra çok araştırdım erbil beyi buldum onun tedavi şekli iyi geldi bana önce emriyo biriktirip sonra çikolata kisti için geçici menopoz sokucam iğneyle dedi uc ay gecici menopoz sonrası transfer oldum bu merkezde ilk denememde önce Allahın izni sonra erbil beyin vesilesiyle hamiş kaldım..

Bana da gittiğim Dr çikolata kişilerin hamile kalmaya engel boyutta değil dedi hatta olmayınca ben ısrar ettim rahim filmi hormon testi filan yaptı. Sonuçlar temiz çıkınca eşimden test istedi morfoloji yüzde 1 çıktı. Aşılama ya da tüp bebek dedi Dr um bu durum üzerine. Ama her ne kadar kistlerim engel olmasa da ben yine de göz ardı edilsin istemiyorum o yüzden erbil bey benim de aklıma yattı. Yumurta döllense bile bu kistler bazen tutunmaya engel olabiliyormus

Opudan kac gun snra adet oldn cnm? Transferı nezmn yapacak acaba bizi de bilgilendirirsen sevnrm cnm.

Opudan sonra 2 antibiyotik ve tarlusal diye bir ilaç yazdı.4 gün kullan dedi.Geçen hafta salı günü ilacı bitirdim,9 gün sonrada adet oldum... İnşallah o yeterli büyüklüğe ulaşmayan yumurtalar kiste dönüşmemiştir...

Birde ben çikolata kisti olanlara sormak istiyorum,adetiniz nasıldı,ne kadar sürüyordu?
Mesela benim adetim düzenli ama kahverengi akıntı şeklindeydi.Yani pedim hiç kirlenmezdi.Ama 2 aydır,vitaminlere başladım başlayalı normale döndü gibi sanki.Sizlerde de böyle değişiklikler oldu mu?

bende Aylin hanımın hastasyım, bendende bir defa daha toplanıyor şimdi :)

Veee,bende yine yumurta takibine başladım.Sonra belki birde ameliyat olabilirim

Peki sormayı unuttum ben orda,iğnelere yeniden başlayınca kafam gitti.Bu ikinci toplamada ücret ödeniyor mu yine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…