- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
Canım ben de bugün cerrahpasada aşılama tedavisine başladım. Once aşılama yapalım dedi Dr olmazsa tüp bebeğe yönlendirecek. Çikolata kıstın için bişey dedi mi Dr tüp bebek aşamasında. Bana ameliyat olabilirsin dedi Dr um ama ameliyat olmadan tüp bebek yaptırmak istiyorum. Amh sonucum 1.51 zaten daha da düşmesini istemiyorumAyrıca çikolata kistimde var, bakalım nelerolacak
ödeniyor diye biliyorum havuz işlemi için ayrı bir ödeme var 3000 civarı brsey olabilir yalan olmasın ama. ilaçlar hariç tabi.Veee,bende yine yumurta takibine başladım.Sonra belki birde ameliyat olabilirim
Peki sormayı unuttum ben orda,iğnelere yeniden başlayınca kafam gitti.Bu ikinci toplamada ücret ödeniyor mu yine?
ödeniyor :) ama farklı ilk başlangıc gibi değilVeee,bende yine yumurta takibine başladım.Sonra belki birde ameliyat olabilirim
Peki sormayı unuttum ben orda,iğnelere yeniden başlayınca kafam gitti.Bu ikinci toplamada ücret ödeniyor mu yine?
Opu dahıl fyt bnm hatrladgmHavuz için ayrı,opu için ayrı mı acabaa?
Opu dahıl fyt bnm hatrladgm
Ekstralar gelince masraf artiyor cnm insallah sonu olumlu olsn da degdi diyebilelim. Bazi igneler yakiyor ve acitiyor bnm bgn itibaryle bitti diye umuyorum ignelerim yrn doktor dvm edecegz demezseTeşkkürler...
Birde üstüne ameliyatta olabilirim.Eşim kalpten gidecek :)
İğne yapıcam yaa,sabah hemşirenin yaptığı yer çok acıyor
Arkadaşlar ben başka topiklere yazdım cevap alamadım bir de size sorayım dedim. Bugün aşılama için ilaç verdi Dr klomen diye bir de çatlama iğnesi verdi. Bende çikolata kisti var ve bu ilaçlar kistleri buyutebiliyormus. Ben de soğan kuru veya karbonat kuru uygulamayı düşünüyorum ama klomen le birlikte alınabilir mi acaba bunlar. Çikolata kisti olup klomen le birlikte soğan kuru yapan oldu mu aranızda
Canım ben cerrahpasada Prof Dr Altay gezere gidiyorum aşılama mi o yapacak kist tedavimde ona gidiyordum eğer aşılama tutmazsa bahçeci de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Ama Dr um hemen tüp bebek denememiz önce bi aşılama ile şansımızı deneyelim dedi. Ben de kistlerin büyümesinden korkuyorum ama yine de kabul ettim.Bence sadece verilen ilaçları kullan.Fakat nereye gidiyorsun,hangi doktor önerdi klomeni? Soğan kürünü yaptım ben,ama bir faydası olmadı...
Ekstralar gelince masraf artiyor cnm insallah sonu olumlu olsn da degdi diyebilelim. Bazi igneler yakiyor ve acitiyor bnm bgn itibaryle bitti diye umuyorum ignelerim yrn doktor dvm edecegz demezse
Canım ben cerrahpasada Prof Dr Altay gezere gidiyorum aşılama mi o yapacak kist tedavimde ona gidiyordum eğer aşılama tutmazsa bahçeci de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Ama Dr um hemen tüp bebek denememiz önce bi aşılama ile şansımızı deneyelim dedi. Ben de kistlerin büyümesinden korkuyorum ama yine de kabul ettim.
Bnmde pztsi opu olacak yuksek ihtimal yrn catlatma ignemi vereblr ilk asamanin sonuna geldm sayilir transfer nezmn olur onuda bi sorayimİnşallaahh...
Son olarak çatlatma iğnesi olur o zaman seninde.Pazartesi gideceğim bende...
Benim süreç uzadı yaa...
Infertelite de nasıl bilmiyorum ama kist tedavisinde bana en iyi yaklaşımı olan Dr Altay Hoca oldu. 1 yıldır çok Dr gezdim özel devlet ama Altay Hoca hepsinden farklı. O yüzden aşılama tedavimi de o yapsın istedim. Ama tüp bebeğe karar verirsek bahceciye geçmeyi düşünüyorum çünkü bu alanda en iyisi orası diye duydum. Teknoloji ve Dr anlamındaBen evlenmeden önce kist tedavisi için gidiyordum oraya.Bir tanıdığımız ebeydi orda,yanlış hatırlamıyorsam Altay beye götürmüşü beni.Çok iyi bir doktor olduğunu biliyorum.Elbet vardır bir bildiği diyelim ve içimizi ferah tutalım...
Bnmde pztsi opu olacak yuksek ihtimal yrn catlatma ignemi vereblr ilk asamanin sonuna geldm sayilir transfer nezmn olur onuda bi sorayim
Infertelite de nasıl bilmiyorum ama kist tedavisinde bana en iyi yaklaşımı olan Dr Altay Hoca oldu. 1 yıldır çok Dr gezdim özel devlet ama Altay Hoca hepsinden farklı. O yüzden aşılama tedavimi de o yapsın istedim. Ama tüp bebeğe karar verirsek bahceciye geçmeyi düşünüyorum çünkü bu alanda en iyisi orası diye duydum. Teknoloji ve Dr anlamında
Ben de kesinlikle böyle olmasını istiyorum çünkü bizim durumumuz biraz daha zor hem bende iki tane çikolata kisti var hem eşimde morfoloji bozuk. Herşeyi göz önünde bulundurarak tedavi etsin istiyorum. Cerrahpasada ki Dr um buna önem veriyor ama ben özellikle bu alanda uzmanlaşmış Dr lar in ve teknolojinin olduğu bi merkez olsun istiyorum. Kist tedavisi için yine kendi Dr umarım gidicem ama tüp bebekte bahçeci ye giderim dedim. Önerdiğin bi Dr var mı canım bahçeci de. Çok kararsız kaldım hepsine iyi diyorlarAraştırdığım ve gördüğüm kadarıyla kesinlikle öyle.Yani bugün doktorumla konuştuk,benim için en uygun olan neyse onu yapmaya çalışıyor.Kendisinin de içinin rahat etmesi açısından tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmak istiyorum dedi.Yani o tek embriyoyu transfer edip tutmayınca "aaa tutmadımı,hadi bir daha" demek yerine hastalarını maddi ve manevi düşünüyor...
Ben de kesinlikle böyle olmasını istiyorum çünkü bizim durumumuz biraz daha zor hem bende iki tane çikolata kisti var hem eşimde morfoloji bozuk. Herşeyi göz önünde bulundurarak tedavi etsin istiyorum. Cerrahpasada ki Dr um buna önem veriyor ama ben özellikle bu alanda uzmanlaşmış Dr lar in ve teknolojinin olduğu bi merkez olsun istiyorum. Kist tedavisi için yine kendi Dr umarım gidicem ama tüp bebekte bahçeci ye giderim dedim. Önerdiğin bi Dr var mı canım bahçeci de. Çok kararsız kaldım hepsine iyi diyorlar
İşte tam tüp bebekte aradığım Dr:) ben çok evhamli bi insanım sürekli merak ederim filan. Hiç bir ayrıntı atlanmasin isterim. Gıcık bir hastayim anlayacağın ama erbil bey dediğin gibiyse ona güvenebilirim. Bakalım şu aşılama evresini bi atlatalım çok ümitli değilim çünkü ondan sonra randevu alacam ben de ordanEvet hepsine iyi diyorlar ama ben Erbil beyi seçtim :) Ve bugün uluslararası bir derneğe üye olduğunu söyledi,konseyler düzenliyormuş.Ve benim uzun araştırmalar sonucu bulduğum bir çok tedavi şeklini şimdi yayın yapıp kendilerinin yöntemleriymiş gibi sunuyorlar.Ama benim bulduğum şeyleri yayın yapmaya dahi vaktim yok dedi.Gerçekten harika bir doktor olduğunu düşünüyorum.
Mesela rahim filmi sonrası enfeksiyondan hastanede yattım 13 gün.Bana tüm tahlillerinin resmini çek at,takip etmek istiyorum dedi.Ve o süreçtede hem aradı,hem sorularıma whatsapptan cevap verdi.Bu da benim için önemliydi...
Benim gibi biri daha :)İşte tam tüp bebekte aradığım Dr:) ben çok evhamli bi insanım sürekli merak ederim filan. Hiç bir ayrıntı atlanmasin isterim. Gıcık bir hastayim anlayacağın ama erbil bey dediğin gibiyse ona güvenebilirim. Bakalım şu aşılama evresini bi atlatalım çok ümitli değilim çünkü ondan sonra randevu alacam ben de ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?