Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Hangi iğneleri kullanıyorsun? Kaç tane görünüyor yumurtan?

Pazartesi gidecek misin tekrar?

Ne çok soru sordum yahu :)
Gonalf merional femara ve orgalutran kullndm tedavide smdi merional ve orgalutran kullnyrm sadece. Pztsi kntrol var 6 yum gozukuyo cnm sendd durumlar ne

Gonalf merional femara ve orgalutran kullndm tedavide smdi merional ve orgalutran kullnyrm sadece. Pztsi kntrol var 6 yum gozukuyo cnm sendd durumlar ne

Geçen ay bende merional ve orgalutran kullanmıştım,6 yumurta vardı,3 tane toplandı...

Şimdi lucrin ve merional kullanıyorum bakalım.Bu kez farklı bir yol deneyeceğim dedi doktor.Yarın kontrolüm var,yüksek dozdu,düşürürüz pazartesinden sonra dedi...

3 tanesi de dollendimi cnm yetersizmi gordu 3 taneyi de havuza gecti

Malesef 2 tanesi döllendi.Biri 3. Gün donduruldu,iyi durumdaymış,birini bekledik 5. Gün,olmadı...

Yani 1 embriyomuz var...

Şimdi birde ameliyat olacağım galiba.Çok korkuyorum
Kolay degil cnm bir suru ugras veriyrsn sknti cekiyorsun insallah sonu iyi olur ameliyati gozunde buyutme uyuyup uyanacksn hersy duzelmis olacak

Arkadaslar ben yeni başladım bahceciyi guvenc hocayla Konya da dondurulmuş çözülmedi labarutavari çok iyi diyorlar cuma kontrolün var

Slm cnm bnde bahcecide tedavi oluyorum ama bana tek embryo konulcagini soylediler bende iki tane istiyorum ama
Her hastaya iki embriyo transfer edilmiyor canım yaşına daha önceki denemelerine göre değişiyo çünkü çoğul gebelik riskli bende iyi kalite tek embriyo transfer edildi mesela

Her hastaya iki embriyo transfer edilmiyor canım yaşına daha önceki denemelerine göre değişiyo çünkü çoğul gebelik riskli bende iyi kalite tek embriyo transfer edildi mesela
Evet oleymis tek embryoda da gebelik sansi azaliyo senin ne zaman oldu transferin tuttumu

Bugün doktor kontrolüm vardı doktorum eşime mikrofiltre yöntemi önerdi bizde erkek faktörlü sorunda var çünkü eşimin sperm testi sonuçları biraz sorunlu çıktı kızlar sizde bu tedaviyi uygulayan oldu mu??

Benimde esimde sorun var ama bize bunu soylemedi kimse bunun icin ucret aliniyor mu

Arkadaşlar iğne oluyom cuma kontrolün var bakalım kaç yumos olacak kaçı dollenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…