slm nasıl gidiyor opu var mı pazartesiyeBnmde pztsi opu olacak yuksek ihtimal yrn catlatma ignemi vereblr ilk asamanin sonuna geldm sayilir transfer nezmn olur onuda bi sorayim
Yok cnm ertelndi bikac gun daha igne kullanackmisim cars opu olacak sanrmslm nasıl gidiyor opu var mı pazartesiye
neden ertelendiYok cnm ertelndi bikac gun daha igne kullanackmisim cars opu olacak sanrm
Yumoslarin hepsi ayni hizda buyumedi brz daha bekleyecegz dedi yetissin hepsi opuya diyeneden ertelendi
Hangi iğneleri kullanıyorsun? Kaç tane görünüyor yumurtan?Yumoslarin hepsi ayni hizda buyumedi brz daha bekleyecegz dedi yetissin hepsi opuya diye
hadi hayırlısı haberlerini bekliyoruzYumoslarin hepsi ayni hizda buyumedi brz daha bekleyecegz dedi yetissin hepsi opuya diye
Gonalf merional femara ve orgalutran kullndm tedavide smdi merional ve orgalutran kullnyrm sadece. Pztsi kntrol var 6 yum gozukuyo cnm sendd durumlar neHangi iğneleri kullanıyorsun? Kaç tane görünüyor yumurtan?
Pazartesi gidecek misin tekrar?
Ne çok soru sordum yahu :)
Gonalf merional femara ve orgalutran kullndm tedavide smdi merional ve orgalutran kullnyrm sadece. Pztsi kntrol var 6 yum gozukuyo cnm sendd durumlar ne
3 tanesi de dollendimi cnm yetersizmi gordu 3 taneyi de havuza gectiGeçen ay bende merional ve orgalutran kullanmıştım,6 yumurta vardı,3 tane toplandı...
Şimdi lucrin ve merional kullanıyorum bakalım.Bu kez farklı bir yol deneyeceğim dedi doktor.Yarın kontrolüm var,yüksek dozdu,düşürürüz pazartesinden sonra dedi...
3 tanesi de dollendimi cnm yetersizmi gordu 3 taneyi de havuza gecti
Kolay degil cnm bir suru ugras veriyrsn sknti cekiyorsun insallah sonu iyi olur ameliyati gozunde buyutme uyuyup uyanacksn hersy duzelmis olacakMalesef 2 tanesi döllendi.Biri 3. Gün donduruldu,iyi durumdaymış,birini bekledik 5. Gün,olmadı...
Yani 1 embriyomuz var...
Şimdi birde ameliyat olacağım galiba.Çok korkuyorum
Her hastaya iki embriyo transfer edilmiyor canım yaşına daha önceki denemelerine göre değişiyo çünkü çoğul gebelik riskli bende iyi kalite tek embriyo transfer edildi meselaSlm cnm bnde bahcecide tedavi oluyorum ama bana tek embryo konulcagini soylediler bende iki tane istiyorum ama
Evet oleymis tek embryoda da gebelik sansi azaliyo senin ne zaman oldu transferin tuttumuHer hastaya iki embriyo transfer edilmiyor canım yaşına daha önceki denemelerine göre değişiyo çünkü çoğul gebelik riskli bende iyi kalite tek embriyo transfer edildi mesela
Benimde esimde sorun var ama bize bunu soylemedi kimse bunun icin ucret aliniyor muBugün doktor kontrolüm vardı doktorum eşime mikrofiltre yöntemi önerdi bizde erkek faktörlü sorunda var çünkü eşimin sperm testi sonuçları biraz sorunlu çıktı kızlar sizde bu tedaviyi uygulayan oldu mu??
Tek embriyoda şansı arttırmak için en iyiyi seçiyorlar ikiz gebelikte de düşük riski var canımEvet oleymis tek embryoda da gebelik sansi azaliyo senin ne zaman oldu transferin tuttumu
Hayirlisi canim tutcagi varsa zaten bi taneylede tutar insTek embriyoda şansı arttırmak için en iyiyi seçiyorlar ikiz gebelikte de düşük riski var canım
Bu extra ücretli bi işlem diye biliyorumBenimde esimde sorun var ama bize bunu soylemedi kimse bunun icin ucret aliniyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?