Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

O okaliptus_ ne yaptın?

Bende yeni geldim.Fiyatları sorduk,ameliyat olmasa yine neyse diyecektik ama şimdi ne yapacağız bilmiyorum
bende bgn kontrole gidip geldim opu perşembe olacak. bnm toplamda 6 yumurtam var bunlarda 4 tanesi aynı boyutlarda gelişiyor, 2 tanesi daha buyuk onden gidiyor gelişimleri. kucuk olanları buyutmek ıcın 1 gun daha ıgne tedavısı verdı ama aynı zmnda rısk alıyrz dıger 2 tanesı catlayabılır dedı catlamayı engelleyıcı ıgneye ragmen o yuzden agır kaldrma anı hareket etme yorulma fln dedı. bnde yrndan ıtıbaren ıse gıtmeyecgm dinlenecegm, ınsallah 6 yum elde edebılırz sıkıntı olurda azalırsa belkı bnde havuz yaptırmak zorunda kalırım. maliyeti nekdrmış?
senın amelıyat fln derekn maddi yuku agır oldu sanrım

Canım önden gidenler kaç mm catlamaz ama kist olarak ta aliyorlar

Dikkat et kendine,dediğin gibi dinlen.O kadar para veriyoruz,sonu iyi olsun inşallah.Çatlatma iğnesini yarın gece mi vuracaksın o zaman?

Benimde geçen ay 6 taneydi,küçükler de vardı ama 3 tane toplandı.Bakalım şimdi nasıl olacak.3. gün için solda 6,5 mm var bi tane,sağda da var ama onu anlamadım.
Çikolata kistim sol tarafta,hep sağ yumurtalığa iyi diyorlar ama en önde giden hep soldaki...

Havuz işlemi için 3900 tl.1300 lirası adetin 2. Günü dedi ama perşembe günü isterler artık,3. Muayenem olacak,bilgi verilmemişti.
Asıl sorun ameliyat.Doktor ücreti 3900 yine,birde hastane ücreti var,İstanbul cerrahi için 3960 mı dedi ne,7-8000 i buluyor.Sigorta anlaşmalı olursa daha uygun olur tabii dedi ama ben hastaneyi neye göre bulacağım bilmiyorum...

Yarın gece 12 de catlatma ığnem. Doktor her hastaneye gidiyormu sgk anlasmalı ozel hastanelere sor bence istda mı yasıyrsn cnm

Mikroçipi duydum daha önceki denemede eşime uygulanmıştı ama bizim tedavimiz olumsuz sonuçlandı mikrofiltre onun üst versiyonuymuş sanırım başka bi yerde kullanılmıyor forumdaki başlıklarda bulamadım çünkü

Yarın gece 12 de catlatma ığnem. Doktor her hastaneye gidiyormu sgk anlasmalı ozel hastanelere sor bence istda mı yasıyrsn cnm

Evet İstanbul'dayım...

Doktorada soracağım da,şimdilik yumurtalara yoğunlaştık :)
Birde diğer hastaneyi şikayet edeceğiz,onu konuşacağız perşembe günü...

Evet İstanbul'dayım...

Doktorada soracağım da,şimdilik yumurtalara yoğunlaştık :)
Birde diğer hastaneyi şikayet edeceğiz,onu konuşacağız perşembe günü...
İşin cok cnm :) ne ugraslar veriyoruz sürec zor degılmiş gibi bir de baska seylerle ugrastırıyorlar insanı

İşin cok cnm :) ne ugraslar veriyoruz sürec zor degılmiş gibi bir de baska seylerle ugrastırıyorlar insanı
Canım ne sorunu yaşadın diğer hastanede valla Zor süreçlerden geçiyoruz üstüne en ufak sey geriyor sinirlerimizi bugün transferin var galiba inşallah süper geçer bol şans gönderiyorum sana

A akaleli

Hastaneyle sorun yaşayan benim :)

Yani bir sorun olduğunun farkında bile değildim.Geçen yıl rahim filmi çekindim,hiç bir sorun olmadığını söyledi doktor.Cd yi sonradan alayım elimde bulunsun dedim.1 buçuk yıl gidip geldim doktora.Seviyordum da.Sonra aşılama dedi,o ay da tatile çıkacakmış,diğer ay dedi.Benide birşeyler dürttü sanki,eğitim araştırmaya gittim.Bu durumda kesinlikle aşılamayla uğraşma,direkt tüp bebek dedi.
Böylece Bahçeci de Erbil beye gitmeye karar verdim.
Rahim filmi cd de herşey ortada,tüpde şişlik varmış,rahime sıvı birikiyormuş,ama elimdeki raporda herşy normal.Erbil bey çok sinirlendi.O hastaneyle ilgili bir kac kişiyi daha geri göndermiş paranızı alın diye.

Durum bu...

Tc yuh
Ay canım aynısı benim başıma da geldi aman ameliyatını Bahceci yapsın ben konyadan başka doktora yaptırdım güvenç bey beğenmedi şimdi yumurta buyutuyoruz cuma kontrolün var bakalım yumos var mı ne alemdeler

Allahtan ameliyatı öneren bir doktor değildi.Ama ameliyat olan bir tanıdığım vardı,çok memnun olan,bu vesileyle içim rahattı,ameliyatta dese...

Sonra kist küçülmeyince ameliyata karar verdi,gün almak için gittiğimde muayene etti,kist küçülmüştü Hep tesadüf eseri orada yaptırmaya engel oldu birşeyler.Ama kist aspirasyonu yapıldı,geri aynı boyuta geldi 15 günde...

Bilmiyorum ne yaparız,nasıl alınır o paralar...

Size de çok geçmiş olsun.Allah herkesi iyi,hayırlı doktorlarla karşılaştırsın...

Güvenc beyin isteğiyle mi yaptırdın ameliyatını?

Evet canım kendisi yapacaktı ama başka hastanede 12000 tl tuttu bende konyadan yaptırdım

Kızlar bnm opu persmbe gunu olacak smdi yogun bi akıntı geldi sizde de böyle birşey oldu mu yoksa doktorun dedigi onden giden iki yumurtam mı catladı akıntıoluyormu hıc opuya dgru

Kızlar bnm opu persmbe gunu olacak smdi yogun bi akıntı geldi sizde de böyle birşey oldu mu yoksa doktorun dedigi onden giden iki yumurtam mı catladı akıntıoluyormu hıc opuya dgru

Benimde oluyordu akıntım canım,ona yoğunlaşma...

Evet canım kendisi yapacaktı ama başka hastanede 12000 tl tuttu bende konyadan yaptırdım

Hangi hastane için o kadar tuttu
Ne yapacağım hiç bilmiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…