Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Nişantaşı hastanesi ne gelecekti güvenç bey bes bin tl hastane altı bini geçen doktor ve yanında anestezi

Bana doktor ücreti 3960 lira,550 lira anestezi ve hastane ücretide 2500 lira dedi...

Konya da devlet hastanesinde mi oldunuz ameliyatı...

Bana doktor ücreti 3960 lira,550 lira anestezi ve hastane ücretide 2500 lira dedi...

Konya da devlet hastanesinde mi oldunuz ameliyatı...
Konya Kızılay hastanesi canım ama tekrar laparoskopi olacam galiba moralin bozuk ben birde konyadan geliyorum canım memurun rapor alacsm

Hanımlar bir buçuk ay sonra nihayet şirin babayla bugün tanıştık ilk görüşme ilgi vs emel hanım yaptı Muayneyi de mustafa bey yaptı ilgi alaka gerçekten insanı rahatlatıyor mustafa bey çok sıcak kanlı inşallah hayırlısı olsun hepimiz için. Daha önceki başarısız denemelerimin nedenini nedenini daha iyi anlaya bilmesi için Rhm filmi istedi onada daha çok var inşallah zaman çabucak geçer..

O okaliptus_ büyük ihtimalle toplanmıştır yumurtaların.Nasılsın?

Aynı günlerde gidiyoruz,karşılaşıyoruzdur da ama tanımıyoruz birbirimizi :)
Daha cıkamadm odada doktoru beklıyrm ama toplandı cnm brz agrım oldu agrı kesici verdiler simdi rahatladım ama bnmkı adet agrısından daha fazla oldu ya sende bugun buralardamısın

Bende 9 buçukta oralardaydım :)

Kaç yumurta toplandı ki acaba ağrın oldu...
Neyse,bu da geçti.Artık bekleyeceğiz

Benimde pazartesi,salı ya da çarşamba toplanırmış.Cumartesi günü kan vereceğim bakalım...

Ama kayınvalidemler burda,eşim sağolsun söylemiş,ücret,ameliyat vs... Panik yapıyorlar,konuşuyorlar,çok pahalıymış falan,moralim bozuluyor.Eşimde pişman oldu zaten söylediğine.Sinirleniyorum,canım sıkılıyor... Ameliyat olursam kalacaklar birde,bende eşime dedim olmayacak diyelim dedim,allahtan o da bunaldı da,anlıyor beni...

Benimki de yarın belki olur altı gubdur ilaç kullanıyorum inşaallah gelisiyorlardir

7 yumurta toplandı cnm agrı yavas yavas azalıyor ama kasılma var ayaga kalkınca dık duramıyrm . Bu donemde insanlarla ugrasmak cok Zor ztn sen canınla ugrasyrsn hormon alıyrsn operasyn oluyrsn o yuzdn hıc yuk edıp karıstrmasaydı keske.

Benim geçen sefer 3 yumurta toplanmıştı,o yüzden fazla olmadı galiba ağrım.Az olsa bi dert,çok olsa bi dert... Opu ya girmeden önce ağrı kesici yapmışlar mıydı sana? En büyük korkum ağrı oldu benim,enfeksiyondan,kistten,ağrılarım bitmek bilmedi...

Neysee geçmiş olsun,bundan sonrasını bekleyip göreceğiz...

Agrı kesici ve antibıyotık verdiler cnm anestezi oncesi suan kasıgım cekıyor gbı dık duramıyrm o yuzden yrna daha iyi olur herhlde mecbur katlanıyoruz milletin rutınınde elde ettiği gebelk için nekdr cok ugrasyrz acılar yasyrz inş rabbım müfakatını verecek. Sen ilk tuü bebegi bahcecide mi yaptrdn

İlk denemem olacak.Sadece yumurta toplandı,1 embriyo olduğu için bu ay tekrar yapalım dedi,havuz...

Nasılsın bugün? Aradılar mı?

İlk denemem olacak.Sadece yumurta toplandı,1 embriyo olduğu için bu ay tekrar yapalım dedi,havuz...

Kasik agrisi gecti ama gaz sancisi var baya can yakiyor ona cozum bulmaya calisiyrm. Bu sabh aradilar 7 yum toplanmisti 7 side dollenmis pazar gunu tekrar arayacaklar bklim kaci bolunmeye dvm edecek

Kasik agrisi gecti ama gaz sancisi var baya can yakiyor ona cozum bulmaya calisiyrm. Bu sabh aradilar 7 yum toplanmisti 7 side dollenmis pazar gunu tekrar arayacaklar bklim kaci bolunmeye dvm edecek

Kızlar kontrolün vardı fazla yumi yok canım sıkıldı beş yumi var
Cnm beniMde kntrollerde hep 6 tane gozukuyrdu opuda 7 toplandi gizlenmis herhlde 7 side dollnmis bgn hbr geldi sayiya takilip moralinu bozma 20 tane yum toplanip 5 tane dollenende cok kaliteli olsnlar ins

Cnm beniMde kntrollerde hep 6 tane gozukuyrdu opuda 7 toplandi gizlenmis herhlde 7 side dollnmis bgn hbr geldi sayiya takilip moralinu bozma 20 tane yum toplanip 5 tane dollenende cok kaliteli olsnlar ins
Kızlar hiç takılmayın sayıya altın yumurta hikayelerini hep dinledik kaliteli olsun bi tane olsun o da tutsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…