Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kasik agrisi gecti ama gaz sancisi var baya can yakiyor ona cozum bulmaya calisiyrm. Bu sabh aradilar 7 yum toplanmisti 7 side dollenmis pazar gunu tekrar arayacaklar bklim kaci bolunmeye dvm edecek
canım çok geçmiş olsun kalitesiyle ilgili bilgi verdiler mi transfer ne zaman inş herşey yolunda gider haberlerini bekliyoruz

canım çok geçmiş olsun kalitesiyle ilgili bilgi verdiler mi transfer ne zaman inş herşey yolunda gider haberlerini bekliyoruz
7 side olgun dediler daha ilk 24 saatti cnm 3. Gun aradiklarnda belli olmaya baslar transfer henuz belli degil adet olunca gidecgm rahim uygunsa aralik ayinda olur herhlde

canım ben de haftaya gideceğim inş transfer için 1 ay ara verecek mi birşey söyledi mi
Adetin 2. Gunu gel dedi ona gore belli olacak sanrm 10 gune adet olurum muhtemeln eger kist fln kalmadysa adetle birlikte baslayip 15 gun fln ilac verip transfer olacak sanrm. Kist varsa 1 ay dogum kntrol hapi veriliyrmus ve ondan snraki adette transfer hazirligina baslaniyormus

Hanımlar bir sorum var sizlere. Bahçecide tedavi süreci bir sorun görülmezse ortalama ne kadar sürüyor. Birde yumurta toplama işleminden sonra bekletiyorlarmı yoksa bölünmelerini bekleyip hemen trasfermi ediliyor..

haber geldi mi canım

Hanımlar bir sorum var sizlere. Bahçecide tedavi süreci bir sorun görülmezse ortalama ne kadar sürüyor. Birde yumurta toplama işleminden sonra bekletiyorlarmı yoksa bölünmelerini bekleyip hemen trasfermi ediliyor..

Ben toplamadan sonra 1 ay doğum kontrol hapı kullandım. Bu hafta transferim olacak. Eylül sonu başladım yani transfere kadar 2 ay sürdü.

Ben toplamadan sonra 1 ay doğum kontrol hapı kullandım. Bu hafta transferim olacak. Eylül sonu başladım yani transfere kadar 2 ay sürdü.

Çok sağol canım. Hayırlı müjdeyi alırsın inşallah ALLAH hepimizin gönlündekini en kısa zamanda göndersin. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah.. Benden rhm filmi istedin daha çook var o zaman. ama çabuk geçiyor. Peki doğum kontrol hapını burada çok duydum her hastaya veriyorlarmı..

Amin canım inşallah, Seninde tedavin hayırlı olsun.. Doğum kontrol hapını yumurta toplama işleminden sonraki regl döneminde muayne ediyor doktor eğer kist falan görürse veriyor genelde. Yani herkese verilmiyor diye biliyorum.

Tamam canım. Tekrar tşkr ederim. ⚘

Son düzenleme:
Herkese selamlar küçük bir sorum olacaktı aranızda gonal f kullanan var mı varsa kac kutu kullandiniz kac ünite

O okaliptus_ Nasılsın,durumlar nasıl?

Benimde perşmbe opu var ama 2 tane var sanırım.7 tane küçük varmış,duruma göre onlarıda büyütelim 1 hafta sonrada onları toplayalım dedi.Bilmiyorum ne olacak.1500 tl de ona.Birde ameliyatta aralıkta olur dedi...

merhaba canım bnde durum şöyle: 5 tane embrıyom iyi kalitedeymiş gebelık vaad ediyormus onalrı 3. gun dondurdular. diğer iki tanesinin gelişimi yavasmıs 5. gune gidecekmi diye beklediler ama gidememiş yavrucaklar yani elde 5 tane kaldı inş transfer zmnı çözülünce gelişmeye devam ederler.
senin durumuna gelirsek bndede 2 tane önde giden 4 tane de daha kucuk yumurta vardı kontrollerde. 2 büyük yum catlamaya yakın boyutlara ulasmıstı sanırım son kontrolde mm söylemedi doktor. diğer 4 tanesi 14-15 mm arası değişiyordu galiba. doktor risk alacagız bu iki tanesi catlayabilir ama bir gun daha iğne yapacaksın dedi diğer 4 ünün toplayabilmek için riski aldık ve sonucta hıcbırı catlamadı hepsı olgundu cok sukur.
ama senın 7 yumurtan 1 gunluk ıgneyle buyuyecek boyutta değil o yuzden 2 opu onermıs. tıbbı olarak mumkunse ve doktor kendınden emın konusuyrsa dene bence 7 yum hıcte az değil. sil baştan tedavı daha maliyetli. sizdeki sorun neydi yum kalitesizliği varmıydı? 7 yumdan 4 u bile sağlam cıksa iyi bir rakam. tabi 1 hafta iğne kullanıp opu olup maddi manevi bedel ödeyip eli bos dönmekte var. hayatta garanti arayarak yaşamayız tup bebek bile %100 değil.
şahsi fikrim doktor umut vaad ediyıorsa denenebilir:)

Benim zaten rezervim az...
Geçen ay ki ilaçlarında etkisiyle bu kadar yumurta oluştu ve bu senin için harika bir durum dedi doktor...
Yine perşembe günü kontrol ederim,büyüyecek gibiyse sizinde kararınızla tekrar yaparız dedi.Evet sonrası için çok mantıklı ama şu an kayınvalide kayınpederde burada,konuşuyorlar,anlamıyor ama konuşuyorlar,moralim bozuluyor.Doğrudan bana bişy demeseler bile en ufak bir para mevzusu bile canımı sıkıyor.Ameliyat olmayacağım dedim artık,eşimde söylemek istemiyor.Ama burada oldukları süre boyunca görüyolar sonuçta...

Neyse,seninde 5 embriyon var demek.Çok sevindim senin adına. Transferinde iyi geçsin,sağlıkla bebişini kucağına al inşallah...
Adet olmayı bekliyorsun sanırım.İlaç vermişmiydi onun için?

inşallah pers iyi hbrler alırsın cnm. kayınvalıdenler nezmn dönecekler evlerine sana baya stres yarattılar bu sürecte.
ben ilaçsız bir şekilde adet olmayı beklıyorum bir iki güne olacakmısım gibi hissediyorum, duruma gore transfere karar verecek doktorum inşallah bu ay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…