Herkese selamlar küçük bir sorum olacaktı aranızda gonal f kullanan var mı varsa kac kutu kullandiniz kac ünite
Bn gonal f merıpnal ve femara kullndm 7 tane toplandı 7 sıde dollendı ama 5 tanesi dondıruldu inş sende hepsnden verım alırsn hastaya gore ilac dozu ayarlıyorlardr doktrn kımarkadaşlar bende durumumdan biraz bahsedeyim şimdi benim beş tane yumurtam var nasip olursa cumartesi günü toplanacak ama sayı olarak az oldu ilaç olarak da klomen gonal f merional kullandım korkuyorum hepsi olgun olarak gelmezse diye
Hiç korkma 20 taneden 1 kaldı benim .. önemli olan kalsın 1 tane olsun senin olsun içini ferah tutarkadaşlar bende durumumdan biraz bahsedeyim şimdi benim beş tane yumurtam var nasip olursa cumartesi günü toplanacak ama sayı olarak az oldu ilaç olarak da klomen gonal f merional kullandım korkuyorum hepsi olgun olarak gelmezse diye
Canım konuşmalarını okudum sen çok streslisin ama yapma böyle kendine zarar veriyosun :-/ benimde günde 3 iğne vurduğum oldu.. kayınvaliden hakkında yazmışsın o kadar ama inan değmez hormonlar yüzünden bu kadar çok takıyosun zaten emin ol. He de geç boşver senin şimdi pozitif olman lazım.. parayıda sen düşünme bırak şimdi bebeğin var olduğunu bilsen bi bu kadar borcun olsa üZülmezsin herşey gelip geçici. Madem bu kadar zorluklarla yapıyosun bunu bunun bilincinde olup daha mutlu ol şükür et.. o kadar kavuşmak isteyip durumu olmayan çok kişi var sen bunları düşünme şimdi az bi zaman kalmış zaten müzik dinle kitap oku aklına güzel şeyler getir sürekli kafanı dağıtacak birşeyler bul .. şükür et. Çok öptüm iyi geceler4 tane birden iğne vuracağım yaaa,zamanda geçmiyor.Kimseden de duymadım 4 iğne birden vurduğunu,çatlatma iğnesi...
Hemen doktorunu ara canım..arkadaşlar ilacı yanlış yaptım kafayı yiyecem başına gelen var mı yumurtalar olgun çıkmazsa
Dozu fazla vurdun anladgm kadryla 75 yerine 150 vurdun herhlde doktoruna soyle belkı yrnkı ilacını alma fln der dengelemek ıcın bilmyrm ama hbrdar et onun dediğine göre davranrsngonal f 450 den az kalmış bende 75 gonal f aldım şöyle bir salaklık yaptım eldeki ilacı 75 içine çektim oradan 150 vurundum
Canım bahçecide hemen transfere gidilmiyor bir ay kadar rahmi dinlendiriyorlar yumurta toplamaya kadar da iki hafta falan yetiyor canımHanımlar bir sorum var sizlere. Bahçecide tedavi süreci bir sorun görülmezse ortalama ne kadar sürüyor. Birde yumurta toplama işleminden sonra bekletiyorlarmı yoksa bölünmelerini bekleyip hemen trasfermi ediliyor..
Canım bahçecide hemen transfere gidilmiyor bir ay kadar rahmi dinlendiriyorlar yumurta toplamaya kadar da iki hafta falan yetiyor canım
4 gun fln perhızlı olacak örnek verme öncesi. Pazardan itibaren perhiz baslasn bgn eşin mastrbasyn Yapmalı yoksa perhız süresi uzun kalıyor ve spermler yavas ve yetersiz cıkablrKizlar merhaba size birsey sormak istiyorum bizimde carsamba toplancak yumurtalar carsamba sperm de alcaklar ya simdi iliski yasak ya sperm degerleri dusuk cikicaktir acaba iliskiye girmeden durgun spermleri atmak mi gerekiyor yoksa oylemi aliyolar yardimci olursaniz sevinirim
Tesekurler doktorun mu soyledi benim doktorum soylemedi4 gun fln perhızlı olacak örnek verme öncesi. Pazardan itibaren perhiz baslasn bgn eşin mastrbasyn Yapmalı yoksa perhız süresi uzun kalıyor ve spermler yavas ve yetersiz cıkablr
Perhızı doktor soyledı verdikleri kgıytada yazıyor cnmTesekurler doktorun mu soyledi benim doktorum soylemedi
Ayrica benim doktorum birsey demedi bununla ilggili guvenc beye gidiyorum sen kime gidiyorsunHangi kagitta yaziyor ilac kaagidinin arkasinda cinsel iliski onerilmez yaziyor ya ondan birde insan kaynaklari ucretler ve ddahil olan hizmetler ile ilgili kagit var onuda bulamiyorum ondami yaziyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?