- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
Cnm bnde guvenc beye gidiyorum bgnden son muayeneye gittiğimizde opuya 4 gun kala flndı bgnden itibaren perhiz dedi opu tarihin yazılı oldgu kagıdın arka sayfasnda perhız gun sayısı yazıyorAyrica benim doktorum birsey demedi bununla ilggili guvenc beye gidiyorum sen kime gidiyorsun
1 hafta içinde olunuyor diyorlar eli kulagındadırArkadaşlar opudan sonra yasmin tb vermisti dr bittikten 2 yada 3 gun sonra adet olunuyormus benim 5.gunum hala olmsdi bu konuda fikri olan var mi
Canim ben de 14 gun sonra oldum simdide ilaca gore hesap yapip istanbul a geldim ama iste hala olmadim stres yaptim1 hafta içinde olunuyor diyorlar eli kulagındadırbnde opu snrası adeti beklıyrm erken oluran dediler ama opu olalı 11 gun oldu olmadım normal dongumde olacagm herhlde. Sen opudan kac gun snra olmustn cnm
Bitmiyor gun saymalarımız bekledikce de gelmiyor bu adet ama bir iki gune olursun artıkCanim ben de 14 gun sonra oldum simdide ilaca gore hesap yapip istanbul a geldim ama iste hala olmadim stres yaptim
Doğru vallahi ömrümüz beklemekle geçiyor inş biran önce olurum da tedaviye başlarımBitmiyor gun saymalarımız bekledikce de gelmiyor bu adet ama bir iki gune olursun artık
Canım konuşmalarını okudum sen çok streslisin ama yapma böyle kendine zarar veriyosun :-/ benimde günde 3 iğne vurduğum oldu.. kayınvaliden hakkında yazmışsın o kadar ama inan değmez hormonlar yüzünden bu kadar çok takıyosun zaten emin ol. He de geç boşver senin şimdi pozitif olman lazım.. parayıda sen düşünme bırak şimdi bebeğin var olduğunu bilsen bi bu kadar borcun olsa üZülmezsin herşey gelip geçici. Madem bu kadar zorluklarla yapıyosun bunu bunun bilincinde olup daha mutlu ol şükür et.. o kadar kavuşmak isteyip durumu olmayan çok kişi var sen bunları düşünme şimdi az bi zaman kalmış zaten müzik dinle kitap oku aklına güzel şeyler getir sürekli kafanı dağıtacak birşeyler bul .. şükür et. Çok öptüm iyi geceler
cnm gecen hafta toplananlar dollendımı ?umarım bu haftada saglıklı yumoslar toplanır uğraştıgına değecek inş:) bende yarın kontrole gidiyorum opu sonrası adetimi oldum cok sükür bakalım transfer için ne diyecekHerkesler nerdeler acabaa
Geçen hafta ki stresin üzerine yine aynısını yaşayacağım.Gerçi alıştım artık.Geçen perşembe opu oldu,doktorum peşinden gelen küçük yumurtalarıda değerlendirelim diyorum,sizde isterseniz dedi.Ve aynı gün iğnelere devam ettik.Bugün kontrolüm vardı,ve perşembe günü tekrar opu olacak...
cnm gecen hafta toplananlar dollendımı ?umarım bu haftada saglıklı yumoslar toplanır uğraştıgına değecek inş:) bende yarın kontrole gidiyorum opu sonrası adetimi oldum cok sükür bakalım transfer için ne diyecek
inş ikimizde iyi haberle geliriz cnm az kaldı transfer aşamasına gececeğiz asıl güzel hbrler ondan snra inş:)2 tane toplandı,biri 3. Günde donduruldu.Şimdikiler de 3 tane büyük var,gayet güzel dedi.Hayırlısı bakalım...
Ne güzel,adetinide olmuşsun.İnşallah güzel haberlerini alırız...
Bnde buzdolabının yumurta gozünde muhafaza ettm dısarıda da dursa olur diyen var ama bana hemsire dolapta tut demişti. Karıstırdktan snrada dolapta saklaKızlar yardım!!!! Tedavim 20 si gibi başlayacak gonal f aldım daha karıştırmadım. Buz dolabına koyun dedi eczacı ben de öyle yaptım ama üzerinde 25 altında derece oda sıcaklığında saklayın yazıyor. Karıştırmadan önce nerede saklmalıyım.
Bnde buzdolabının yumurta gozünde muhafaza ettm dısarıda da dursa olur diyen var ama bana hemsire dolapta tut demişti. Karıstırdktan snrada dolapta sakla
Baya iğnen varmıs ne verdiler okdr doktorun kım bu arada cnmÇoook teşekkür ederim arkadaşım panik yaptım, merkez de kapalıydı. Ben de odanın birinin kaloriferini kapatıp oraya koyayım diye düşünüyordum:) Bu arada 4 ayrı çeşit iğne vermişler ya bana biraz fazla geldi ben sadece gonal f i iğne sanıyordum.
Zor asamalar ama senin bünyene göre en iyi doz ayarlanmıstr inş guzel yumoslar ii cvp verirgonal f, menegon, orgalutran, estrofem, progestan. Mustafa Bahçeci doktorum. Yumurtlamada bir problem de yok ama anlamadım. Nasıl kullanılacak bu kadar iğne off. Sadece 1 tanesi hap diğerleri iğne
inşallahZor asamalar ama senin bünyene göre en iyi doz ayarlanmıstr inş guzel yumoslar ii cvp verir
Hadi hayirli haberlerle dön inş inan ben de merak ediyorum transfer icin ne diyecek diye bir de kacinci gunu gidiyorsuncnm gecen hafta toplananlar dollendımı ?umarım bu haftada saglıklı yumoslar toplanır uğraştıgına değecek inş:) bende yarın kontrole gidiyorum opu sonrası adetimi oldum cok sükür bakalım transfer için ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?