Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Anladım. Enazından allah bir oğlan bağışlamış. Rabbim ikinciyi de verir de tekrar evlat sahibi olursunuz inşallah.

Kizlar bisey sorcam iliskiye girmeden orgazmda yasak mi opu dan sonra transfere kadar...

Sen ne için olucaktın canım amiliyatı. İnşallah hakkında hayırlısı olsun.

Benim tüple ilgili bir sıkıntı.Tüpten rahime bir sıvı akıyormuş.O sıvı bebeğin tutunmasını engelliyor,tutunursada ölmesine sebep oluyormuş.O yüzden rahimle bağlantısını kesip ondan sonra transfer yapacak...

Kizlar, simdi aradilar merkezden embriyolarin bugun 3. Gunuydu 5 embriyo vardi hepsi gelismeye devam ediyormus masaallah. Bazilari iyi bazilari da orta kalitede dediler. 5. Gun tranfer dusunuluyor. Persembe 5. Gun o gun ogleden once tekrar ariycaz transfer saati icin bilgilendircez dediler. Dua edin lutfen o gune kadar embriyolarinbuyumesi problemsiz devam etsin insaallah.

Duacı Harika bir haber. Benim de 3.gün telefon elimde bekliyorum. Doktorun kim benim ki güvenç hoca en başından beri 1ay sonra transfer diyodu. İnşallah sonuçta gelişimi gibi başıarılı olur. Sağlıkla kucağına alırsın bebişini

Amin canim RABBIM hepimize nasib etsin hayirli anne olmayi hayirli evlatlari. Doktorum aylin pelin cil. Sen naptin aradilar mi merkezden? Haber et, meraktayim...

güzel haberler gelmiş gözün aydın cnm , transferınde taze olacak sanırım. ben beklıyorum hala 24 kasımda opu oldu transfer ancak ocak 3. haftası gibi olacak. dogum kntrol hapı verdı doktor. bahcecı genelde dondurup trnasfer yapıyor dıyorlardı hastaya ve embrıyoya gore degısıyor demekkı bnmde doktorum güvenc bey biz beklıyoruz bakalım

güvenc hoca hastası olarak bnde beklıyorum:) sabırlı olmayı öğretti bu süreç:) aradılar merkezden embrıyolar ne durumdaymıs

Evet canim taze transfer olacak benim. Dedigin gibi hastanin durumu embryio durumu vs gore herkeste farkli tedavi sureci sanirim. Hepimiz icin en iyi olan ne ise oyle olsun insaallah

Aradin mi canim son durum nedir????
Aradım şimdi dönüş yaptılar. 22 yumyum vardı ilk gün 20 ye düştü. Bugün 12si donduruldu kalan 8 için Perşembe'ye kadar bekleyeceğiz. Bu aşama tabiki çok önemli ama asıl önemli olan transfer sonrası

Bir yumurta ve bir spermle hamile kalıp bebiş yapanlar var. O yüzden sonrası gerçekten çok önemli... kimse embriyom az diye üzülmesin yani

Hade bakalim hayirlisi insaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…