Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Bende hep gnc'den aldım.Çok tatlı bir bayan.Bazen iğnelerimide orada vurundum,kendisi vurdu.Baya indirim yapıyor... Bende çok dua ettim valla...

Bu arada asistana yazdım ama henüz görmedi.Bakalım ne diyecek,çok heyecanlıyım...

Hoca sana neden ayrıntılı yaptın mı diyecek. Ben ayrıntılı imkanım varsa yaptırırdım. Sadi konuk

Hoca sana neden ayrıntılı yaptın mı diyecek. Ben ayrıntılı imkanım varsa yaptırırdım. Sadi konuk

Zaten kardeşimin dediğini de çok yanlış anlamışım,10000 lira olan test devlette 7 buçuk muş deyince şaşırdım,7 buçuk lira sandım,meğer 7500 liraymış...

Dakikam yok şu an hattım kapandı faturadan dolayı,açılınca ilk işim orayı aramak olacak.Asistana da yazdım doktor çıkmış,yarın görüşüp sana döneceğim dedi...

İlgilendiğiniz için sağolun kızlar...

Canım ben de bahcecinin tam karsidinda selen ecz var onlar da cok guzel indirim yapiyor

Canım seninle aynı gün opu muz vardi ama dr bana adette muayene olmami soyledi duruma gore transfer yada yasmin tb sana niye direkt yasmin onerdi ki acaba
Canım benim yumurta sayısı fazlaydı sanırım ondan bana adetin 2. Günü başla dedi ben bide erkenden adet oldum sende oldun mu normal mi acaba

Dondurulup bir sonraki ay olmuyormu sizinki bahcecide taze embriyo yapilmaz pek

Iyi geceler kizlar. Yarin nasibse transferim var. Dualarinizi bekliyorum. Bu arada bugun yarin obur gun transferi olanlar varmi. Birlikte gun sayabilecegim...

Iyi geceler kizlar. Yarin nasibse transferim var. Dualarinizi bekliyorum. Bu arada bugun yarin obur gun transferi olanlar varmi. Birlikte gun sayabilecegim...
Canımmm inşallah başarılı geçer. Önümüzdeki aylarda Sağlıklı bir gebelik geçirip bebişini kucağına sağlıkla alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…