Kizlar, ilaclarinizi hangi eczaneden aldiniz. Bahceci "gulbin" eczanesine yonlendirdi ilk gun iki kutu gonal-f icin bende hem gulbin ecz. Hemde ona giderken "gnc eczanesi" var ona sordum. Gulbin 540 tl diger ecz. 520 tl fiyat verdi. Bende o yuzden hastanenin soylediginden degil diger eczaneden ald8m tum ilaclari gayet guzel indirim yapiyorlar. Neden diye sordum. Eczane sahibide tup bebekle hamile kalmis tedavi surecinin masrafli oldugunu bildigi icin uygun veriyormus. ALLAH RAZI OLSUN
Hoca sana neden ayrıntılı yaptın mı diyecek. Ben ayrıntılı imkanım varsa yaptırırdım. Sadi konukBence öyle tabii de,bakalım Erbil bey kabul edecek mi...
Geçen sene kanunide gittiğim doktoru buldum face den,ona sordum,bir türlü cevap bulamadım,beni tatmin etmedi.Binlerce hastalık var hangi birine bakalım diyor.Recombine 300 hastalığa bakıyor,alternatif bir test,isterseniz yaptırabilirsiniz diyor.Üsttekini söylüyorum kapsamlı yapılıyormuş diyorum,onada önermiyoruz ailede hastalık yoksa diyor.O zaman recombine testine niye demiyor önermiyoruz diye...
Hoca sana neden ayrıntılı yaptın mı diyecek. Ben ayrıntılı imkanım varsa yaptırırdım. Sadi konuk[/QUOTE
Sadi konuttaki genetikçiler çok yardımcı oluyo çokta kolay ulaşıyorsun telefonla. Mutlaka ara derim.
Hoca sana neden ayrıntılı yaptın mı diyecek. Ben ayrıntılı imkanım varsa yaptırırdım. Sadi konuk
Canım ben de bahcecinin tam karsidinda selen ecz var onlar da cok guzel indirim yapiyorKizlar, ilaclarinizi hangi eczaneden aldiniz. Bahceci "gulbin" eczanesine yonlendirdi ilk gun iki kutu gonal-f icin bende hem gulbin ecz. Hemde ona giderken "gnc eczanesi" var ona sordum. Gulbin 540 tl diger ecz. 520 tl fiyat verdi. Bende o yuzden hastanenin soylediginden degil diger eczaneden ald8m tum ilaclari gayet guzel indirim yapiyorlar. Neden diye sordum. Eczane sahibide tup bebekle hamile kalmis tedavi surecinin masrafli oldugunu bildigi icin uygun veriyormus. ALLAH RAZI OLSUN
Canım benim yumurta sayısı fazlaydı sanırım ondan bana adetin 2. Günü başla dedi ben bide erkenden adet oldum sende oldun mu normal mi acabaCanım seninle aynı gün opu muz vardi ama dr bana adette muayene olmami soyledi duruma gore transfer yada yasmin tb sana niye direkt yasmin onerdi ki acaba
Gonal-f kac tl aldiniz haturliyir musunuz?ya da ne kadarlik ilaci kaca verdi?Canım ben de bahcecinin tam karsidinda selen ecz var onlar da cok guzel indirim yapiyor
Gonol f 450 likten aldim 260tlGonal-f kac tl aldiniz haturliyir musunuz?ya da ne kadarlik ilaci kaca verdi?
Ben daha olmadim gecen sefer opudan 2 hafta sonra olmustum simdi yine oyle olurum diye düşünüyorumCanım benim yumurta sayısı fazlaydı sanırım ondan bana adetin 2. Günü başla dedi ben bide erkenden adet oldum sende oldun mu normal mi acaba
Dondurulup bir sonraki ay olmuyormu sizinki bahcecide taze embriyo yapilmaz pekKizlar, simdi aradilar merkezden embriyolarin bugun 3. Gunuydu 5 embriyo vardi hepsi gelismeye devam ediyormus masaallah. Bazilari iyi bazilari da orta kalitede dediler. 5. Gun tranfer dusunuluyor. Persembe 5. Gun o gun ogleden once tekrar ariycaz transfer saati icin bilgilendircez dediler. Dua edin lutfen o gune kadar embriyolarinbuyumesi problemsiz devam etsin insaallah.
Valla bilemiyirum. Bana hic oyle bisey soylenmedi. Taze transfer dediler. Bakalim yarin belli olcak.Dondurulup bir sonraki ay olmuyormu sizinki bahcecide taze embriyo yapilmaz pek
Canımmm inşallah başarılı geçer. Önümüzdeki aylarda Sağlıklı bir gebelik geçirip bebişini kucağına sağlıkla alırsınIyi geceler kizlar. Yarin nasibse transferim var. Dualarinizi bekliyorum. Bu arada bugun yarin obur gun transferi olanlar varmi. Birlikte gun sayabilecegim...
Amin canim guzel dualarin icin sagol. RABBIM hepimize nasib etsin aminCanımmm inşallah başarılı geçer. Önümüzdeki aylarda Sağlıklı bir gebelik geçirip bebişini kucağına sağlıkla alırsın
Ins başarılı olur ve hayirlisiyla pozitifi görürsünIyi geceler kizlar. Yarin nasibse transferim var. Dualarinizi bekliyorum. Bu arada bugun yarin obur gun transferi olanlar varmi. Birlikte gun sayabilecegim...
Amin canim insaallah heycanla bekliyorum.Ins başarılı olur ve hayirlisiyla pozitifi görürsün
merkezdemisin cnm kaçta olacak transferin?Amin canim insaallah heycanla bekliyorum.
Yok canim yaa bugun embriyolarin 5. Gunu oglene kadar arayip transfer saatini soyluycez demislerdi. Aramadilar henuz bekliyorum..merkezdemisin cnm kaçta olacak transferin?
bu heyecanlı beklemeler hiç bitmiyor hadi bklm hayırlı hbrlerini beklıyrz cnmYok canim yaa bugun embriyolarin 5. Gunu oglene kadar arayip transfer saatini soyluycez demislerdi. Aramadilar henuz bekliyorum..
Ayy evet yaaaa. Bi de stres yapmayin rahat olun diyolar. Nasil olalim rahat. Surec bastan asagiya stresli bree....bu heyecanlı beklemeler hiç bitmiyor hadi bklm hayırlı hbrlerini beklıyrz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?