Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canim tedavi 6500 ilaclar kisinin aldigi diza gore 1.500-2000 arasi. Eger kalan embriyo dondurmak istersen dindurma islemi 1400 tl.

Elifçim merhabalar, çok gençsin ben olsam tüp bebek yerine tedaviyle hamle kalmayı denerdim en azından 30yaşıma kadar. Çünkü doğal yolla gebe kalabiliyorsun.benim doktorum çarpraz yumurtalık ve tüple bana denetti ki Ben 38 yaşındaydım. Ama tabiki bu tercih meselesi. Ama bildiğin gibi zor bir süreç. Şehir dışında olmakta ayrı bir sıkıntı ama tabiki hepsi senin tercihin ve doktorlarının önerisi...

Kizlar ben geldim transferden. 5 embriyodan sadece 1 tanesi 5. Gune kadar buyumeyi surdurmys digerleri buyumemis. Geride embriyomuz kalmadi. Ama doktorum embriyonun kalitesi guzel senden cok umutluyum dedi veee 9 gun sonra test gununu verdi. 31 aralik cumartesi test gunumuz. Simdi kuzucumla evde uzaniyoruz.... Bu arada gobekten igne, jel, gobek banti vs hic ilac yazmadi. Sadece opu gunu baslanilan coraspin ve progestan igneye devam et dedi...

Hayirli sonuclarin olsun ins cnm :) 3. Gun donduruldgnda kaliteleri nasildi bilgi verdilermi? Bnmde 5 embriyom var cozulunce cogunu kaybederm diye korkuyrm dondurulmus olarak kalsn istyrm geriye. Bklim ne olacak.olumsz sonuc alirsam sil bastan ugrasmk istemiyrm ama kismet artik. Doktrn guzel konusmus ne mutlu.bu arada idrara sikisik olmak zormuydu nekdr sure yattn nezmn tuvaletini yaptn sureci anlatrmisn

Amin canim sagol. Benim taze transfer canim. 5. Gun embriyosu 3. Gun arayip durumlari ile ilgili bilgi vermislerdi. Idrar olayi zor degildi benim 4. Denemem tecrube ettim artik. Transferden sonra 15 dk kadar yattim. Sonrawc gittim giyindim yine wc gittim. Sonra cikis yaptik. Durum bu. MEVLAM HAYIRLA SONUCLANDIRSIN. AMIN

hayırlı olsun.benim de tek embriyom 5. Güne gitti. Onun genetik sonucunu bekliyoruz. 5. Güne giden embriyoların tutma ihtimali yüksekmiş.hayırlı haberler alırsın inş.

hayırlı olsun.benim de tek embriyom 5. Güne gitti. Onun genetik sonucunu bekliyoruz. 5. Güne giden embriyoların tutma ihtimali yüksekmiş.hayırlı haberler alırsın inş.
Amin canim. Hepimizalalim hayirli haberler insaallah. Amin

Dogal yolla oldu evet ama 2sene oldu istiyoruz eşim 3aya yakındır actibiyol diye bi ilac kullaniyo daha doğrusu vitamin.havuç suyu iciyo ama yok.20milyon sayi hareketlilik %5 olurmu bidaha bilmiyorum.kurtajdan sonra tupler kapandimi acaba diye bile düşünüyorum.o dediginiz nedir caprax olayi

Canim tedavi 6500 ilaclar kisinin aldigi diza gore 1.500-2000 arasi. Eger kalan embriyo dondurmak istersen dindurma islemi 1400 tl.
Bi 10bini gözden çıkarmak lazım galiba.benim 1tane çocuğum oldugu icin devlet karşılamaz dimi.acaba devlette nekadra oluyoki.ben devlette yaptırmıştim cok şükür tutmuştu.rapor cikarmistim ozamn.

Ya benim sadece 2 yum var zaten onlari da mi 5.gune ulastirmaya çalışacaklar o zaman kalmaz geriye
Dur bakalım hastalanınca gel demedi mi sana belki tekrar yumurta topalayacak senden senle aynı gün olmuştuk opuyu sen hastalandın mı ben dün hastalandım çok erken oldu daha 1 hafta vardı halbuki

Dur bakalım hastalanınca gel demedi mi sana belki tekrar yumurta topalayacak senden senle aynı gün olmuştuk opuyu sen hastalandın mı ben dün hastalandım çok erken oldu daha 1 hafta vardı halbuki
Yok ben daha olmadim ama olunca sehir dışında olduğum için burada muayene olacagim sonucunu dr a bildirecegim kist falan yoksa transfer için gideceğim öyle konuşmuştuk peki sen muayeneye gittin mi

Yok ben daha olmadim ama olunca sehir dışında olduğum için burada muayene olacagim sonucunu dr a bildirecegim kist falan yoksa transfer için gideceğim öyle konuşmuştuk peki sen muayeneye gittin mi
Canım ben opu oldum yumurta sayısı fazlaydı bana orda taburcu olmadan geldi güvenç bey yasmin verdi adet olucaksın 2. Gün buna başla 21 gün kullanıcan bittiği gün burayı ara dedi bende dün başladım ilacın son günü arıycam oraya çağırmadı beni tekrar

Günaydın herkese iyi günler... Benim transfer gerçekleşti. Bu süreçte birçok yanlış dikkatimi çekti. Doktorumdan değil ama hastane çalışanlarından kaynaklı...
1. Kubra Hoca Genetik sonucunu 2 kez sorduğum halde yanlış verdi.
2. Bende yüksek derecede kan pıhtılaşması olduğu halde ve rapor dosyada mevcutken kan sulanfırını iğne verilmedi uyardıktan sonra ilaçlarıma eklendi.
3. Bağışıklık ile ilgili bir test var yapılması gerekiyor biz söylüyoruz ki yapıyorlar yoksa unutulacak.
4. Mustafa Hocamız çok iyi, not alıyor ama bazılarını Kübra Hoca uygulamıyor ya da gözden kaçırıyor. 5. Embriyologları çok iyi.
6. Hayal kırıklığı yaşadım umarım sonuç iyi olur.

Hayırlı olsun cnm. İnşallah güzel haberlerini de alırız :) Kaç transfer yapıldı. Benim hoca da ilk başlarda atlıyordu. Asistan çok önemli . Benimkinin asistanı çok ilgisiz ve bıkkın. Bağışıklık ile ilgili teste nedir, hepimizin yaptırması gerekiyor mu.

Ben bir dışgenelik geçirdim. Sağ tüpüm patladı zehirlendim ikinci hayatımı yaşıyorum. Tüpüm alındı.sol yumurtalığım pko lu. Sol tüpüm sağlam . Sağdaki yumurtanın sol tüpten geçmesini bekledik. Düşük yüzde ama olası ihtimal.

Teşekkür ederim. Bir tane transfer edildi. Birçok başarısız denemesi olanlara bu test yapılıyor.

Hayirli olsun canım darısı basimiza inş pozitifi görürsün

Bu arada aslinda bayagi eksiklikler var hele ilk gittiğimde bayağı yadirgamistim şimdi yine alistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…