- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
bebeğini al gel asıl ondan snrasını beklemek çok zor diyorlar tecrübeli arkadaşlar:) pozitifi görünce hepsini unutcagız nasılsa inş umutla bekleyen herkes pozitifi görsünAyy evet yaaaa. Bi de stres yapmayin rahat olun diyolar. Nasil olalim rahat. Surec bastan asagiya stresli bree....
Evett o 12 gun test anini beklemek cok zor. Hepimiz icin hayirli sonuclar olsun.bebeğini al gel asıl ondan snrasını beklemek çok zor diyorlar tecrübeli arkadaşlar:) pozitifi görünce hepsini unutcagız nasılsa inş umutla bekleyen herkes pozitifi görsün
Canım seninkiler kacinci gun donduruldu bir de kac taneydibu heyecanlı beklemeler hiç bitmiyor hadi bklm hayırlı hbrlerini beklıyrz cnm
Bende yorgunluk almadi ama gogus hassasiyeti ve cok acikma oldu.. Bende aciktikca yedim.Ben opu'dan sonra sürekli Yorgun'um. Ve çok acıkıyorum. Göğüslerim fena hassas. Sizde de aynı oldu mu.
5 tanesi 3. gün donduruldu transfer öncesi çözdürüp 5. güne gidececekmi bakacaklar sanrmCanım seninkiler kacinci gun donduruldu bir de kac taneydi
bnmde 2 tanesi 5. gune gidecekmi diye bakmışlardı onlarda gidememişti. 3. gun dondurulanlar 1. kalıteymıs umarım transfer zmnı onlar bizi yarı yolda bırakmaz. senın baya yum var cnm ne guzel şansın cok.Benimkilerden 5. Gün haberi geldi. 12si 3. Gün donduruldu, kalan 8 tanesi 5. Güne gelememiş. Bakalım öbür ay transferi beklemeye başlıycaz şimdi.
İnşallah yolda kalmayız ama çokta olsa tutmazsa yine transfer olacak. Şans kısmet işi. Sanırım senle aynı dönemlerde olcak transferimiz.bnmde 2 tanesi 5. gune gidecekmi diye bakmışlardı onlarda gidememişti. 3. gun dondurulanlar 1. kalıteymıs umarım transfer zmnı onlar bizi yarı yolda bırakmaz. senın baya yum var cnm ne guzel şansın cok.
Valla hiç sormadım. Anormal olsaydı söylerlerdi herhalde. Nasıl olması gerekiyor.Peki kızlar embriyolarınızın kaç hücreli olduğunu biliyor musunuz? Nasıl olması gerekiyor...
Valla hiç sormadım. Anormal olsaydı söylerlerdi herhalde. Nasıl olması gerekiyor.
Banada hucre sayisi soylenmedi 1. Kalite dedi doktor. Labarotuvardan arayan kisi de gebelik vaad ediyor dediPeki kızlar embriyolarınızın kaç hücreli olduğunu biliyor musunuz? Nasıl olması gerekiyor...
Bnm tahmini ocak 20 gbi olacak sanrm cnm 10 gune adet olurum giderm doktoraİnşallah yolda kalmayız ama çokta olsa tutmazsa yine transfer olacak. Şans kısmet işi. Sanırım senle aynı dönemlerde olcak transferimiz.
Ben Yasemin kullanmadığından adet günüm şansa belli olacak. Hala kan sulandırıcı kullanıyorum iğneye devam yani. Zamanında olursam yine gecikmezse yılbaşında Regl olucam herhalde ikinci haftada transfer olur.Bnm tahmini ocak 20 gbi olacak sanrm cnm 10 gune adet olurum giderm doktora
bnde yılbaşında regl olacagım diye beklıyorum baya aynı gidecek senınle surecimiz :) kan pıhtılaşması mı var sende testını yaptırmısmıydın? ben doktora sordum önlem amaçlı yaptırmaya gerek var mı dıye yok dedi. bu problem yuzunden düşükler oluyor , düşürdükten sonra çare aramayayım baştan bileyim istedim ama doktor sıcak bakmadı vardır bir bildiği.Ben Yasemin kullanmadığından adet günüm şansa belli olacak. Hala kan sulandırıcı kullanıyorum iğneye devam yani. Zamanında olursam yine gecikmezse yılbaşında Regl olucam herhalde ikinci haftada transfer olur.
Ben 5 ay Yasemin kullandım 3 sene önce d-dimerim çok yüksek çıktı ve nefes darlığı çektim. Akciğer embolisimden şüphelenildi. Faktör testlerini yaptırdım sonuç Yen'i çıktı herşey normaldi. Sıkıntı YÖK görünüyor ama bana Yasmin vermedi ben de yarı narkozlu neden sulandırıcı diye sormadım. Beni. Güvenç beyle sıkıntım çok aceleci davranıyor zamanı yokmuş gibi dolayısıyla herşeyi soramıyorum. Kan sulandırıcı da düşüşe sebep olur mu. Bilemedim şimdibnde yılbaşında regl olacagım diye beklıyorum baya aynı gidecek senınle surecimiz :) kan pıhtılaşması mı var sende testını yaptırmısmıydın? ben doktora sordum önlem amaçlı yaptırmaya gerek var mı dıye yok dedi. bu problem yuzunden düşükler oluyor , düşürdükten sonra çare aramayayım baştan bileyim istedim ama doktor sıcak bakmadı vardır bir bildiği.
Kan sulandirici dusuk yapmiyor pihtilasma dusuk yapiyor onun icin kan sulandirici kullandiriyorlar bnm bildgm. Evet Guvenc beye bnde cok hizli bir sekilde soru soruyrm sanki zmni yokmus da bosuna oyaliyormusum hissine kapiliyrm. Blki bzm telasimiz merakimiz ona gereksiz geliyor olblr ama elde degil bu sorularu sorup rahatlamak da bizim icin onemli.Ben 5 ay Yasemin kullandım 3 sene önce d-dimerim çok yüksek çıktı ve nefes darlığı çektim. Akciğer embolisimden şüphelenildi. Faktör testlerini yaptırdım sonuç Yen'i çıktı herşey normaldi. Sıkıntı YÖK görünüyor ama bana Yasmin vermedi ben de yarı narkozlu neden sulandırıcı diye sormadım. Beni. Güvenç beyle sıkıntım çok aceleci davranıyor zamanı yokmuş gibi dolayısıyla herşeyi soramıyorum. Kan sulandırıcı da düşüşe sebep olur mu. Bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?