İnşallah teşekkür ederim...Hayirli olsun canım darısı basimiza inş pozitifi görürsün
geçmiş olsun canm Rabbim hepimizin yardımcısı olsunBen bir dışgenelik geçirdim. Sağ tüpüm patladı zehirlendim ikinci hayatımı yaşıyorum. Tüpüm alındı.sol yumurtalığım pko lu. Sol tüpüm sağlam . Sağdaki yumurtanın sol tüpten geçmesini bekledik. Düşük yüzde ama olası ihtimal.
Geçmiş olsun canm Rabbim hepimizin yardımcısı olsunBen bir dışgenelik geçirdim. Sağ tüpüm patladı zehirlendim ikinci hayatımı yaşıyorum. Tüpüm alındı.sol yumurtalığım pko lu. Sol tüpüm sağlam . Sağdaki yumurtanın sol tüpten geçmesini bekledik. Düşük yüzde ama olası ihtimal.
Sanırım normal canım dr un kimdiCts opu oldum kanamam başladı normal mi. Asistan dönecekmiş onada hiç güvenmiyorum. İlacı eşime yanlış anlatmıştı ve hala ısrar ediyordu. Günde 1 olan sulandırıcı iğneyi ısrarla 12 saatte bir olduğunu iddia etti. Yani 2 kez mi diyorum hayır 1 kez 12 saatte diyo yarım dozum 12 saat diyorum sinirlendi :) saat sistemini anlattım anladı.
Güvenç hocaSanırım normal canım dr un kimdi
Evet canım normaldir. benimde yaklaşık bir hafta sonra yoğun şekilde kanamam olmuştu ve bana normal denilmişti.Cts opu oldum kanamam başladı normal mi. Asistan dönecekmiş onada hiç güvenmiyorum. İlacı eşime yanlış anlatmıştı ve hala ısrar ediyordu. Günde 1 olan sulandırıcı iğneyi ısrarla 12 saatte bir olduğunu iddia etti. Yani 2 kez mi diyorum hayır 1 kez 12 saatte diyo yarım dozum 12 saat diyorum sinirlendi :) saat sistemini anlattım anladı.
Adet kanaması o zaman buEvet canım normaldir. benimde yaklaşık bir hafta sonra yoğun şekilde kanamam olmuştu ve bana normal denilmişti.
Ayy evet yaa hatıriayamadım üzgünümo zamanlar araştırma içersindeydim:) canım ben seni asıl 'yaza hamile olarak girmek isteyenler' topiğinden tanıyorum çok oldu tabi hatırlayamadın:))
Rahminin seyrine bakıcak, kalınlaşma süreci normal mi diye.Ya kizlar benim kafama takildi. Dun transfer oldum 9 gun sonra HCG istedi dr. Neden boyle acaba. 9 gun erken degil mi..
merhaba. ben müstecep beyin hastasıyım. başka olan varmı diye baktım sen hamilesin ne güzel. darısı başıma ve isteyen herkesin başına inşallah..Merhabalar Müstecep beyin hastası olan varmı? Varsa iyimidir nasıldır bilgi verirmisiniz
Nasil yani canim anlayamadim. Gebelik testiyle mi bakicak rahimin seyrine... Biraz detayli aciklayabilir misin?Rahminin seyrine bakıcak, kalınlaşma süreci normal mi diye.
Ya rahim filmine gitti kafam sorry.Nasil yani canim anlayamadim. Gebelik testiyle mi bakicak rahimin seyrine... Biraz detayli aciklayabilir misin?
Cnm 6 gun snra regl olmussun bu normal sanrm bnm 12 gun snra olmustu ama bn kendiminkini uzun buldum 1 hafta 10 gune olursun diyorlar genelde herkes 5 gun snra oldu diger topiklerde de. Asistani kim suan guvenc hocanin. Hocaya kalici bir asistan ayarlayacaklardi idareten birilerini gorevlendirmislerdi blki o yuZden cok hakim olmayablr duruma.sen panik yapma ben brsey olunca doktoru aradim asistana ulasmadim guvenc hoca insani panige sevketmiyor asistanlar yanlis bilgi verebiliyor bnce kendini asistanin verdigu bilgiyle strese sokma. Doktora sor rahatla en kotuBu arada asistan bana çok çok erken adet görmüşsün dedi. Yasmine başlarsın muhtemelen dedi ama kullanamıyorum dedim.hala kan sulandırıcı kullanıyorum dedim korkuttunuz beni yarın mutlaka erkenden gelin dedi
Yarın sabah erkenden gidicem. Sevil asistan. Benim zaten adet düzensizliğim olduğundan düzene sokmak zaman alacak ona takıldım.hayırlısıCnm 6 gun snra regl olmussun bu normal sanrm bnm 12 gun snra olmustu ama bn kendiminkini uzun buldum 1 hafta 10 gune olursun diyorlar genelde herkes 5 gun snra oldu diger topiklerde de. Asistani kim suan guvenc hocanin. Hocaya kalici bir asistan ayarlayacaklardi idareten birilerini gorevlendirmislerdi blki o yuZden cok hakim olmayablr duruma.sen panik yapma ben brsey olunca doktoru aradim asistana ulasmadim guvenc hoca insani panige sevketmiyor asistanlar yanlis bilgi verebiliyor bnce kendini asistanin verdigu bilgiyle strese sokma. Doktora sor rahatla en kotu
Ben normal yolla hamile kaldım canım. Müstecep beyle ön görüşme yapmıştık meğerse görüşürken hamileymişim. İnşallah sen de en kısa sürede miniğine kavuşursun :)merhaba. ben müstecep beyin hastasıyım. başka olan varmı diye baktım sen hamilesin ne güzel. darısı başıma ve isteyen herkesin başına inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?