Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ge
geçmiş olsun canm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bemim ilk denemem ama hislerim çok güçlüdür yanıldığım azdır. Burda bu dönemde seyrini paylaşan herkesin pozitif sonuç alacağını hissediyorum. Sadece akışına bırakın nolur düşünmeyin. Hayatınıza normal devam edin düşünmeyin nolur. Düşününce yoğunlaşınca iyi bişeyler olmuyo değişmiyor, sadece stres olup kendimize zarar veriyoruz. Bu olay da bizim hayattaki deneyimimiz sınavımız olsun:) kendimizi rahat bırakıp sınavı A+ile geçelim

Geçmiş olsun canm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Cts opu oldum kanamam başladı normal mi. Asistan dönecekmiş onada hiç güvenmiyorum. İlacı eşime yanlış anlatmıştı ve hala ısrar ediyordu. Günde 1 olan sulandırıcı iğneyi ısrarla 12 saatte bir olduğunu iddia etti. Yani 2 kez mi diyorum hayır 1 kez 12 saatte diyo yarım dozum 12 saat diyorum sinirlendi :) saat sistemini anlattım anladı.

Sanırım normal canım dr un kimdi

Evet canım normaldir. benimde yaklaşık bir hafta sonra yoğun şekilde kanamam olmuştu ve bana normal denilmişti.

o zamanlar araştırma içersindeydim:) canım ben seni asıl 'yaza hamile olarak girmek isteyenler' topiğinden tanıyorum çok oldu tabi hatırlayamadın:))
Ayy evet yaa hatıriayamadım üzgünüm o topikte konuşalı yıllar oldu nerdeyse artik girmuyorum da . Hamile olmana coksevindim ama

Ya kizlar benim kafama takildi. Dun transfer oldum 9 gun sonra HCG istedi dr. Neden boyle acaba. 9 gun erken degil mi..

Bu arada asistan bana çok çok erken adet görmüşsün dedi. Yasmine başlarsın muhtemelen dedi ama kullanamıyorum dedim.hala kan sulandırıcı kullanıyorum dedim korkuttunuz beni yarın mutlaka erkenden gelin dedi

Bu arada asistan bana çok çok erken adet görmüşsün dedi. Yasmine başlarsın muhtemelen dedi ama kullanamıyorum dedim.hala kan sulandırıcı kullanıyorum dedim korkuttunuz beni yarın mutlaka erkenden gelin dedi
Cnm 6 gun snra regl olmussun bu normal sanrm bnm 12 gun snra olmustu ama bn kendiminkini uzun buldum 1 hafta 10 gune olursun diyorlar genelde herkes 5 gun snra oldu diger topiklerde de. Asistani kim suan guvenc hocanin. Hocaya kalici bir asistan ayarlayacaklardi idareten birilerini gorevlendirmislerdi blki o yuZden cok hakim olmayablr duruma.sen panik yapma ben brsey olunca doktoru aradim asistana ulasmadim guvenc hoca insani panige sevketmiyor asistanlar yanlis bilgi verebiliyor bnce kendini asistanin verdigu bilgiyle strese sokma. Doktora sor rahatla en kotu

Yarın sabah erkenden gidicem. Sevil asistan. Benim zaten adet düzensizliğim olduğundan düzene sokmak zaman alacak ona takıldım.hayırlısı

Opu sonrası bana tarlusal vermişlerdi.İlkinde ilacı bıraktıktan 1 hafta sonra,yani tahminen opudan 11 gün sonra oldum.Birleşik tedavi sonrası yine tarlusal verildi ama normal zamandan 1 hafta sonra verilince dedim benim adetime birkaç gün var (yine de belli olmazdı bu kadar hormon yüklemesi sonucu) ilaç sorun yaratmaz,kullanırkende olabilirsin dedi ama ben yine 11 gün sonra oldum.Kullanmasam belki bende erken olabilirdim...

Normal gibi geliyor bana da O Oz_ay bir sürü iğne ilaç,düzen bozuluyor...

merhaba. ben müstecep beyin hastasıyım. başka olan varmı diye baktım sen hamilesin ne güzel. darısı başıma ve isteyen herkesin başına inşallah..
Ben normal yolla hamile kaldım canım. Müstecep beyle ön görüşme yapmıştık meğerse görüşürken hamileymişim. İnşallah sen de en kısa sürede miniğine kavuşursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…