Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Arkadaşlar merhaba bende dun adetimin 3. Günü itibari ile başladım 3gün 2 iğne son 2 gün 3 iğne verildi birde hap, Dozu ilk 3 gün 75 herkesin aynı mı acaba?hepimizin hakkında hayırlısı olsn

Arkadaşlar merhaba bende dun adetimin 3. Günü itibari ile başladım 3gün 2 iğne son 2 gün 3 iğne verildi birde hap, Dozu ilk 3 gün 75 herkesin aynı mı acaba?hepimizin hakkında hayırlısı olsn
Hayirli olsun canim herkesin ilaci ve d ozu farkli oluyor bu arada seni biryerden hatirliyorum ama çıkaramadım

Ben normal yolla hamile kaldım canım. Müstecep beyle ön görüşme yapmıştık meğerse görüşürken hamileymişim. İnşallah sen de en kısa sürede miniğine kavuşursun :)

Ne güzeeell,gözünüz aydın :)

Benimde şu sıra aklım kurcalanıyor.Tedaviye başladık,3 embriyomuz var,şimdi ameliyat olacağım zamanı bekliyorum ve bu sürede ilaç vs... de yok.Bu zamana kadar zaten kistten dolayı ilaç kullandım,hiç fırsat vermedi doktorlar :) Korunmadığım süre çok az bir zamandı.Şimdi bu süreçtede illa korunmalı mıyız,korunmasak sanki hamile kalacakmışım gibi değişik duygulardayım

HUU HUUUUU
SELAMUNALEYKUM KIZLAR!!!
Hic sesiniz cikmiyor. Kimler ne durumda hade bakalim test bekleyenler test tarihini
Opu olacaklar opu tarihini yazsinlar.
Henuz yeni baslayanlarda sorulari varsa sorsunlar. Azcik sesiniz ciksin ...

Kızlar bi sorum olcak iğnelerin 2. Günündeyim tahmini aralık son günü opu olcak şimdi opudan sonra adet göreceksin 2 hafta hazırlık olcak dediler opu dan sonra ne sıklıkta doktora gidiliyor acaba?

Valla biz de önce aşılama düşündük sonra tüp bebeğe döndük. Rahim filmi çekilmiştim aşılama yaptırcaz diye filmden sonra hamile kaldım. Rahim filminin etkisi var yani.

Valla biz de önce aşılama düşündük sonra tüp bebeğe döndük. Rahim filmi çekilmiştim aşılama yaptırcaz diye filmden sonra hamile kaldım. Rahim filminin etkisi var yani.

Valla ben rahim filminden sonra 13 gün hastanede yattım :)

Büyük ihtimalle 6 ocakta ameliyat olacağım.O zamana kadar da ilişki konusunda kafam karışıyor,önceki ay kullanılan yumurta geliştiricilerin etkisiyle böyle birşey olabilir mi,korunmalı mı,korunmasak ne olur vs... Kafamda deli sorular :)

Siz şanslı kişilerdenmişsiniz,tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

wagen bahceci fulya ilgili bahsettigim topik burasi ben yanlis yazmisim sana. Burayi takip et canim.

Kızlar hepinize Merhaba. Bende bahçeci de tedaviye başladım, yumurtalar toplandıkdı, galiba bu hafta tresver olacak çok korkuyorum tutmaz diye.iki tane emriyo yerleştirecekmiş sevgili doktorum erbil yağmur bakalım sizde durumlar nasıl?

Hayirli olsun canim. Insaallah tutunur bebislerin. Ben gecen persembe transfer oldum. Test gunumu bekliyorum. 31 aralik cumartesi test gunumuz nasibse.

Merhabalar aynı gün başlamışız iğnelere. Bana çarşamba kontrole gel dediler. Günde 2 iğne dediler sadece. Ve özel bir doz ayarlaması falan yapılmadı. 1 ay önce reçetemi verdiler o zaman bile herhangi bir test falan yapıp ta ona göre ayarlama yapılmadı. Dolap iğne dolu. Çok ilgilenmiyorlar ya. Detaylı bir analiz yapmadan veriyorlar ilaçları gibi geliyor bana.

Canim uygulsdigin degisik birseyler var mı
Meryem suresini okuyorum hergun, yorucu isler yapmiyorum, evi hic supurmefim mesela yikanan bulasiklarida makineden esim bosaltti. Yemek yapiyorum. Kendime kahvalti hazirlayip onlari makineye diziyorum. Arada uzaniyorum. Hergun ignem var sahlik ocagina yuruyorum. Oyle yani 5 gunu geride biraktim bi sekilde ...

kızlar merhaba aranızda bilçekde hsg çeketireniniz varmı ben çektim orda ama sonuçlar pek iç açıçı değil ve kafamda çok soru işareti var çümkü çeken kişi doktor degildi sizce bu filmin yanılma payı varmııı

Sağol canım seninki de hayırlı olsun kaç emriyo yerleştirdiler sana
5 embriyomuz olmustu 3. Gun hersey normaldi 3. Gunden sonra 4'u gelismeyi birakmis sadece 1 tanesi 5. Gune kadar gelismeyi surdurmus onuda 5. Gun embriyosu olarak transfer ettiler. Embriyo dondurma ucreti olan 1400 tl yanindaydi ama ogun gerek kalmafi. Napalim bizde catir catir yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…