Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Benimde 3 emriyo var 5.gün emriyosu 2 sini trasver yapcak biribirisi dondurualcak. Trasverde canın acıdımı

Benimde 3 emriyo var 5.gün emriyosu 2 sini trasver yapcak biribirisi dondurualcak. Trasverde canın acıdımı
Yok yokk acima filan. Muayeneden farki yok zaten. Sadece idrara sikisik oldugundan o biraz zorluyo ama o da eglenceli kisim zaten ha isedim ha isiycem duygusu

Yok yokk acima filan. Muayeneden farki yok zaten. Sadece idrara sikisik oldugundan o biraz zorluyo ama o da eglenceli kisim zaten ha isedim ha isiycem duygusu
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah :) Bir şey soracağım ilaçlara başladıktan kaç gün sonra yumurtalar toplandı sende?

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah :) Bir şey soracağım ilaçlara başladıktan kaç gün sonra yumurtalar toplandı sende?
Canim ben ilk 8 aralik gunu muayene oldum ilaca o gun basladim haftasina persembe gece catlatma ignemi oldum 17 aralik yumurta toplandi. Yani 10. Gunde.
Ama herkesin durumuna problemine gore ilac dozu tedavi gunu, tedavi sureci degisiklik gosteriyor.. Umarim hersey kolaylikla olur biter.

Merhaba A Asmin24

Yaşınız kaç acaba? Yanlış anlamayın,benimde dondurulmuş 3 embriyom var,ilk denememiz,malesef tek embriyo transferi yapılacak bana da.35 yaşın altındakilere 1 den fazla yapamıyoruz dedi bize Erbil bey...

geçen ay histeroskopi oldum,ve rahim ağzı yetmezliğ yani servikal yetmezliğim varmış,dondurulmuş tedavisi görüyorum,şimdi içimde korku var transferden sonra hep yatmamı gerekicek,benim durumda olan arkadaşlar varmı ,hangi ilaçları kullandınız,neler yaptınız

kızlar şimdi haberleri izledimde biri 10 günlük bebeğini sahile bırakmış kimiside hamileliğini sonlandırmak için internetten ilaç alıyomuş ya biz bi evladımız olsun diye gece gündüz ağlayıp du ediyoz oda yetmezmiş gibi milyarlarca para koyuyoz ortaya kimisinin o na rağmen olmuyo çok sinir oldum ya oturup ağladım sonra herşeyin en güzelini Allah bilir dedim vardır bundada bi hayır

Ayy evet yaa hatıriayamadım üzgünüm o topikte konuşalı yıllar oldu nerdeyse artik girmuyorum da . Hamile olmana coksevindim ama

daha çok yeni ama, perşembe Güvenç hocaya kalp atışları için gidicez inşallah duyarız hala stres bitmedi bende. İnşallah sizede nasip olur canım:) Rabbim yüzünüzü güldürsün bu sefer.

Anladım canım hayırlısı olsun tek emriyo ile hamile kalan çok insan var moralini yüksek tut yeter.

duaci canın sana kaç emriyo yerleştirdiler
5 embriyomuz vardi 4 tanesinin gelisimi durdu sadece 1 tanesi 5. Gune kadar gelisti onu da transfer ettiler. Ama 1 den fazla embriyom olsa bile tek embriyo transfer edicekti doktorum. Oyle uygun goruyorum demusti.

Merhaba kızlar bahçeçi grubunu tavsiye ediyormusunuz ablam için araştırıyorum adet düzensizliği var Altı aydır adet olmuyor bazı testler yapıldı burda sonuç ne olacak bilmiyorum ama ihtimal küçükte olsa İstanbul'la gelip yaptırmak istiyoruz ama kime gidelim bilmiyorum memorial mi bahçeci mi Bülent traş mı bir de aşağı yukarı ücreti ne kadar cvp çok memnun olacağım teşekkürler

Canim 2016 yilinaait fiyat soyle;
Ilk muayene: docent: 375 prof: 450
Tedavi: 6500
Ilaclar: 1500-2000 arasi(kisiye gore degisiyor)
Kalan embriyo dondurma:1400
Dedigim gibi bunlar 2016 yili icin 2017 ye girince degistirirler buyuk ihtimallae.
Daha once cok duydum bajceciyi ama onceki denemelerimde bize uymamisti. Bu bahceciye ilk gidisim. Ben memnunum tavsiyede ederim. Doktorumda cok iyi cok da guvendim. Yolunuz acik olsun. RABBIM hayirla sonuclandirsin amin.

duaci heyacanlımısın az kalmış test gününe.benimde trasverime az kaldı düşününce heyecan basıyor
Evet cok heyecanliyim hemde. Bugun takip ettigim baska bir topik de ust uste bikac kisi pozitif sonuc gordu, bende kendimi zor tuttum gidip test yapmamak icin. Cumartesiyi iple cekiyorum. Hayirlisi olsun insaallah.

Evet cok heyecanliyim hemde. Bugun takip ettigim baska bir topik de ust uste bikac kisi pozitif sonuc gordu, bende kendimi zor tuttum gidip test yapmamak icin. Cumartesiyi iple cekiyorum. Hayirlisi olsun insaallah.
Bence beklemelisin cumaya kadar bekle ondan sonra yaparsın ay bende heyacanlandım senin adına☺

Inan ki ben de heyecanlaniyorum lütfen sonucunu yaz cok bekletmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…