5 embriyomuz olmustu 3. Gun hersey normaldi 3. Gunden sonra 4'u gelismeyi birakmis sadece 1 tanesi 5. Gune kadar gelismeyi surdurmus onuda 5. Gun embriyosu olarak transfer ettiler. ☺Embriyo dondurma ucreti olan 1400 tl yanindaydi ama ogun gerek kalmafi. Napalim bizde catir catir yeriz
Yok yokk acima filan. Muayeneden farki yok zaten. Sadece idrara sikisik oldugundan o biraz zorluyo ama o da eglenceli kisim zaten ha isedim ha isiycem duygusuBenimde 3 emriyo var 5.gün emriyosu 2 sini trasver yapcak biribirisi dondurualcak. Trasverde canın acıdımı
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah :) Bir şey soracağım ilaçlara başladıktan kaç gün sonra yumurtalar toplandı sende?Yok yokk acima filan. Muayeneden farki yok zaten. Sadece idrara sikisik oldugundan o biraz zorluyo ama o da eglenceli kisim zaten ha isedim ha isiycem duygusu
Canim ben ilk 8 aralik gunu muayene oldum ilaca o gun basladim haftasina persembe gece catlatma ignemi oldum 17 aralik yumurta toplandi. Yani 10. Gunde.Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah :) Bir şey soracağım ilaçlara başladıktan kaç gün sonra yumurtalar toplandı sende?
Benim bu 2. Denemem ilkinde başka bir yerde yaptırmıştım canım çok yandı o yüzden korkuyorumisedim
Ayy evet yaa hatıriayamadım üzgünümo topikte konuşalı yıllar oldu nerdeyse artik girmuyorum da . Hamile olmana coksevindim ama
Anladım canım hayırlısı olsun tek emriyo ile hamile kalan çok insan var moralini yüksek tut yeter.
5 embriyomuz vardi 4 tanesinin gelisimi durdu sadece 1 tanesi 5. Gune kadar gelisti onu da transfer ettiler. Ama 1 den fazla embriyom olsa bile tek embriyo transfer edicekti doktorum. Oyle uygun goruyorum demusti.duaci canın sana kaç emriyo yerleştirdiler
Canim 2016 yilinaait fiyat soyle;Merhaba kızlar bahçeçi grubunu tavsiye ediyormusunuz ablam için araştırıyorum adet düzensizliği var Altı aydır adet olmuyor bazı testler yapıldı burda sonuç ne olacak bilmiyorum ama ihtimal küçükte olsa İstanbul'la gelip yaptırmak istiyoruz ama kime gidelim bilmiyorum memorial mi bahçeci mi Bülent traş mı bir de aşağı yukarı ücreti ne kadar cvp çok memnun olacağım teşekkürler
Evet cok heyecanliyim hemde. Bugun takip ettigim baska bir topik de ust uste bikac kisi pozitif sonuc gordu, bende kendimi zor tuttum gidip test yapmamak icin. Cumartesiyi iple cekiyorum. Hayirlisi olsun insaallah.duaci heyacanlımısın az kalmış test gününe.benimde trasverime az kaldı düşününce heyecan basıyor
Bence beklemelisin cumaya kadar bekle ondan sonra yaparsın ay bende heyacanlandım senin adına☺Evet cok heyecanliyim hemde. Bugun takip ettigim baska bir topik de ust uste bikac kisi pozitif sonuc gordu, bende kendimi zor tuttum gidip test yapmamak icin. Cumartesiyi iple cekiyorum. Hayirlisi olsun insaallah.
Inan ki ben de heyecanlaniyorum lütfen sonucunu yaz cok bekletmedenEvet cok heyecanliyim hemde. Bugun takip ettigim baska bir topik de ust uste bikac kisi pozitif sonuc gordu, bende kendimi zor tuttum gidip test yapmamak icin. Cumartesiyi iple cekiyorum. Hayirlisi olsun insaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?