Canim benim insaallah haberdar etcem sizleri de...Inan ki ben de heyecanlaniyorum lütfen sonucunu yaz cok bekletmeden
Günaydın duacı dinlen bol bol İğneyi ne için oluyorsun. Ben yumurta toplamadan 5 gün sonra adet oldum be aşırı kan kaybettim. öyle böyle değil. Doktor bu hastalık dönemini değerlendirmeyip ikinci adet dönemini bekleyecek.Meryem suresini okuyorum hergun, yorucu isler yapmiyorum, evi hic supurmefim mesela yikanan bulasiklarida makineden esim bosaltti. Yemek yapiyorum. Kendime kahvalti hazirlayip onlari makineye diziyorum. Arada uzaniyorum. Hergun ignem var sahlik ocagina yuruyorum. Oyle yani 5 gunu geride biraktim bi sekilde ...
Progestan igne canim. Bebegin tutunmasi icin. Insaallah faydali olur. Senin icinde hayirlusi biyleymis demekki. Zqmqn cabukgecsin de sende bende hepimiz kavusalim yavrularimiza insaallah. AminGünaydın duacı dinlen bol bol İğneyi ne için oluyorsun. Ben yumurta toplamadan 5 gün sonra adet oldum be aşırı kan kaybettim. öyle böyle değil. Doktor bu hastalık dönemini değerlendirmeyip ikinci adet dönemini bekleyecek.
Merhaba canım mustafa beyi bilmem ama orda erbil yağmur var oda çok iyi doktor zaten ekip halinde çalişiyor lar.kızlar merhaba bu topikte yeniyim. ben daha önce ankarada iki kez olumsuz tüp bebek yaptırdım. eşimde sperm sayı ve hareket problemi vardı aslında aklımda hep mustafa bahçeci varken yakın diye ankaraya gittim. 3. denemeyei mustafa bahçecide yaptırmak istiyorum ama anakarada gittiğim doktor da prof du ve gerçekten oturup 5 dk konuşamıyordun kasap gibi yatırıp kaldırıyordu gerisini asisitan anlatıyordu sorularımı yazıp gitmeme ragmen konuşmaya fırsat bulamıyordum. mustafa bey de aynı mı acaba onun hastaları var sa yazabilir mi başından sonun akadar işlemlere kendisi mi giriyor acaba. . ve tedaviye başlamadan önce ben ve eşim tekardan ayrıntılı araştırılsın istiyorum buna özen gösterir mi çok soru sordum biliyorum ama benim endişe mi de en iyi sizler anlarsınız. mustafa bey fulya da diye orayı düşünüyorum yoksa anadolu yakası olması benim için daha iyi olur. bu konularda bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim
kızlar merhaba bu topikte yeniyim. ben daha önce ankarada iki kez olumsuz tüp bebek yaptırdım. eşimde sperm sayı ve hareket problemi vardı aslında aklımda hep mustafa bahçeci varken yakın diye ankaraya gittim. 3. denemeyei mustafa bahçecide yaptırmak istiyorum ama anakarada gittiğim doktor da prof du ve gerçekten oturup 5 dk konuşamıyordun kasap gibi yatırıp kaldırıyordu gerisini asisitan anlatıyordu sorularımı yazıp gitmeme ragmen konuşmaya fırsat bulamıyordum. mustafa bey de aynı mı acaba onun hastaları var sa yazabilir mi başından sonun akadar işlemlere kendisi mi giriyor acaba. . ve tedaviye başlamadan önce ben ve eşim tekardan ayrıntılı araştırılsın istiyorum buna özen gösterir mi çok soru sordum biliyorum ama benim endişe mi de en iyi sizler anlarsınız. mustafa bey fulya da diye orayı düşünüyorum yoksa anadolu yakası olması benim için daha iyi olur. bu konularda bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim
Canım mustafa hoca bitanedir ama Anadolu yakasında da iki tane doçent var yol sorunsa orayı da değerlendir hem görüşme ücretsizdi biz ilk öyle gitmiştik git tanış ne kaybedersinbende kendisine gitmek istedim ama inanılmaz yoğun..
2 ay sonrasına randevu veriyorlar..
tüm işlemleri kendisi yapıyor..
bahçecide her doktor araştırmadan sorunun ne olduğunu bulmadan tedaviye başlamıyor canım..
bir görüşmende fayda var..
ve kesinlikle sorucağın her soruyu sor cvp vermek zorundalar 450tl muayene ücreti veriyorsun
Anadolu yakasında ben oturuyorum ama inan Anadolu yakasında adam gibi bir doktor yok
Canim 2016 yilinaait fiyat soyle;
Ilk muayene: docent: 375 prof: 450
Tedavi: 6500
Ilaclar: 1500-2000 arasi(kisiye gore degisiyor)
Kalan embriyo dondurma:1400
Dedigim gibi bunlar 2016 yili icin 2017 ye girince degistirirler buyuk ihtimallae.
Daha once cok duydum bajceciyi ama onceki denemelerimde bize uymamisti. Bu bahceciye ilk gidisim. Ben memnunum tavsiyede ederim. Doktorumda cok iyi cok da guvendim. Yolunuz acik olsun. RABBIM hayirla sonuclandirsin amin.
Benim doktorum bahceci fulya'da AYLIN PELIN CİL. ben memnunum tavsiye de ederim.Kızlar bir de hangi dr tavsiye edersiniz isim verirmisiniz
canım merhaba bişiy sorcam senin 4 denemen ya ö bür üçünüdemi burda yaptın yoksa farklımı yerleri yani buraya ilkmi gidiyon bide bide hiteraskopi ve leroskopi olman lazım dedi son gittiğim doktor gerçe ben güven medim yarın gitcem aylin hanıma ama çok sabırsız ve meraklıyım bide ben ilaç içmekten bile korkan biriyim bunlar bine bi amelyat demiiBenim doktorum bahceci fulya'da AYLIN PELIN CİL. ben memnunum tavsiye de ederim.
Canim daha onceki 3 denemem baska bir klinikteydi. Bahcecide ilk tedavim. Bu arada histereskopi ve laporoskopi bende oldum tuplerim kapali oldugu icin detayli bakip acilirssa acacaklardi malesef acilmadi tabi.canım merhaba bişiy sorcam senin 4 denemen ya ö bür üçünüdemi burda yaptın yoksa farklımı yerleri yani buraya ilkmi gidiyon bide bide hiteraskopi ve leroskopi olman lazım dedi son gittiğim doktor gerçe ben güven medim yarın gitcem aylin hanıma ama çok sabırsız ve meraklıyım bide ben ilaç içmekten bile korkan biriyim bunlar bine bi amelyat demii
öylemi diyon peki operas yondan sonra hastanede kaldınmı bide çok ağrın oldumu çok soru sordum ama son olarak operasyonu aylin hanımmı yaptı üç retler ne kadar bu dok torum ikisine 7000 gibi bişiy çıkardı ama ben buna güvenmediğimden olmaz dedimCanim daha onceki 3 denemem baska bir klinikteydi. Bahcecide ilk tedavim. Bu arada histereskopi ve laporoskopi bende oldum tuplerim kapali oldugu icin detayli bakip acilirssa acacaklardi malesef acilmadi tabi.
Korkacak busey yok genel anestezi ile yapildigi icin. Sen uyandiginda zaten hersey bitmus oluyor. Kucuk operasyon zaten. Ona takilma canim.
Yok canim aylin hanimyapmadi ben 4 yil once oldum sakaryada arastirma hastanesinde o zaman orda yasiyordum cunku. 1 gece hastanede kaldim. Hic agrim olmadi hemde hic. Cok rahattim.öylemi diyon peki operas yondan sonra hastanede kaldınmı bide çok ağrın oldumu çok soru sordum ama son olarak operasyonu aylin hanımmı yaptı üç retler ne kadar bu dok torum ikisine 7000 gibi bişiy çıkardı ama ben buna güvenmediğimden olmaz dedim
TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR BE3N ZATEN OCAK 26 İÇİN MUAYNE RANDEVUSU ALDIM VE HAZİRAN TEMMUZ GİBİ TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM İŞTE BU ARADA DA İKİMİZ İÇİNDE AYRINTILI BİR ARAŞTIRMA YAPILSIN İSTİYORUM TÜP BEBEK MERKEZLERİ ARAŞTIRMIYOR DA SANKİ DOĞRUDAN TÜP BEBEK YAPIYOR GİBİ GELİYOR ANKARADA EN AZINDAN ÖLE OLDU EŞİMDEN SPERMİOGRAM İSTENDİ SADECE VE ARAŞTIRDIM SPERMİOGRAM DIŞINDA BİR SÜRÜ TEST VAR PROBLEMİ TAM BULMAK İÇİN O YÜZDEN BAHÇECİ KLİNİĞİNE GÜVENEBİLİRMİYİM KULLANDIKLARI TEKNOLOJİ SON TEKNOLOJİ DİOLAR İNŞALLAH ÖLEDİR. LABRATUVARLARIYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞABİLİR Mİ ERKEK İNFERTİLİTESİNDE GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ LABRATUVAR EKİPMAN SPERM SEÇME VS.bende kendisine gitmek istedim ama inanılmaz yoğun..
2 ay sonrasına randevu veriyorlar..
tüm işlemleri kendisi yapıyor..
bahçecide her doktor araştırmadan sorunun ne olduğunu bulmadan tedaviye başlamıyor canım..
bir görüşmende fayda var..
ve kesinlikle sorucağın her soruyu sor cvp vermek zorundalar 450tl muayene ücreti veriyorsun
Anadolu yakasında ben oturuyorum ama inan Anadolu yakasında adam gibi bir doktor yok
Ayyy canim benim duygulandirdin beni. Insanlar bazen art niyetsiz ama bazen bile bile boyle yapiyorlar. Bende o konularda kotu ruh halindeyim artik be ek mevlutlerine esim gondermiyo bende gitmek istemiyorum zaten. Hamilelik haberleri insanlarin cicuklariyla ilgili sikayetleri "siz mi istemiyorsunuz yoksa olmuyor mu" sorulari. Sanki verdigim cevabi duyunca kucahima cocuk koycak. Sanane kardesim bana ne faydasi var bu sorunun yada cevaba gore yapabilcegin bisey mi var. Ayyy bu durumlar benide iyice daraltti. Insanlar anlayussiz kendi cani ayni seyden yanmayinca anlamiyorlar. RABBIM kuvvet verdin gonlumuze ferahlik versin en onemlusi de hayirli evlatlar versin. Ne zaman ne sormak istersen yaz canim. Cekinme. Sevgilermhım çok sağol canımya üzüntüden vucut direncim düştü yatağa düştüm çok kötü hastalandım hep sana dua ediyom inşallah tutarda seninki banada umut olursun tamm herşeyi unutuyom diyom yatetrfon çalıyo ya kapı gelen ya hut araya biliyonmu senden sonra evlenen şu kişi bu kişi hamile ya neyapım bakkaldan ekmek almakmı bu iş sanki herkese Allah veriyo demekki benim zamanım var offf bıktımyaaa sanki 20 yıllık evliyim ki olsam bile onlara doğrucam sanki çocuğu neyse sen kendine iyi bak sen benim için umutsun
merhaba mustafa bey için gitmişsin ama zmanı yok demişsiniz bende mustafa bey için gitmeyi düşünüyorum ama tedaviye başlayınca yoğunluktan dolayı transfer yumurta toplama takip işlemlerine gelemediği olur mu acaba kararsızım açıkçası bilgin var mıKizlar sorusu olanlar sorabilir bana da. Yamniz cevapla diyerek gonderirseniz gormus olurum obur turlu dusmeyebiliyor. Tup bebekte artik basari oranlari cok yuksek ben ilk seferde tutmaz diyordm ama cok sukur 4 aylik hamileyim. 8 tane de embriyomuz var. Mustafa bey icin gitmistik ama kendisinin zamani yok. Kubra hanim ile ilgili basta tedirgindim fazlasiyla. Dengesiz gorunebilir ama hastasi olduktan snra iyidir ve bilgilidir. Sonucta mustafa beyin baş asistani. Merkezde kotu de oldugunu sanmam. Korkmadan gidebilirsiniz. He smdiko aklim olsa esime uymaz kibris merkezine gider cinsiyey secimiyle bir kiz bir erkek koydurur Allah nasip ederse tek seferde bitirirdm bu isi.
çok sagol canımya ben seni hiç tanımıyom ama kız kardeşim gibi çok sevdim seni çümkü içten ve samimi geldin bana bizi anlayan eşlerimiz var çok şükürAyyy canim benim duygulandirdin beni. Insanlar bazen art niyetsiz ama bazen bile bile boyle yapiyorlar. Bende o konularda kotu ruh halindeyim artik be ek mevlutlerine esim gondermiyo bende gitmek istemiyorum zaten. Hamilelik haberleri insanlarin cicuklariyla ilgili sikayetleri "siz mi istemiyorsunuz yoksa olmuyor mu" sorulari. Sanki verdigim cevabi duyunca kucahima cocuk koycak. Sanane kardesim bana ne faydasi var bu sorunun yada cevaba gore yapabilcegin bisey mi var. Ayyy bu durumlar benide iyice daraltti. Insanlar anlayussiz kendi cani ayni seyden yanmayinca anlamiyorlar. RABBIM kuvvet verdin gonlumuze ferahlik versin en onemlusi de hayirli evlatlar versin. Ne zaman ne sormak istersen yaz canim. Cekinme. Sevgilerm
canım tedavinin başından sonun akadar mustafa bey kendisi mi girdi acaba yumurta takipleri toplama ve transfere kendi mi ilgilendi.Arkadaslar bende Mustafa bahceci hastasiyim, tedaviye gecen ay basladim.
Adetin ikinci günü ignelere basladim. 10 gün sonra yumurtalarim toplandi, 29tane yumurtam toplandi, 24 tanesi döllendi, 4 tanesi embriyo oldu ve donduruldu
insallah önümüzdeki Aralikda Transfer gerceklesicek.
cok fazla yumurta toplandigi icin bende kist cikti o yüzden 2ay ara verdiler, biraz toparlanim diye.
Bende bu site sayesinde Mustafa bahceciyi kesfettim, ve baslamak isteyenlere morel olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?