Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

çok sagol canımya ben seni hiç tanımıyom ama kız kardeşim gibi çok sevdim seni çümkü içten ve samimi geldin bana bizi anlayan eşlerimiz var çok şükür
Ayyy canim sagolasin. Boyle dusunmen ne guzel. Evet burda kardes gibi oluyoruz

Cnm merhaba bilmiyorumki 3 iğne kullanıyorum şimdi cuma gittim salı gittim yani bugun doktor ne derse yapıyorum cokda süreci bilmiyorum soru soramıyorum o yuzden ama opu ptesı denıldı

Kıslar bi sorum olacak çatlama iğnesinden sonra iğne kullanılıyor mu bir de doktor opudan sonra dölleyip dondurcağını adet olduktan sonra Rahmi hazırlayıp transfer için çağıracağını söyledi opudan sonra transfere kadar kac kez gidiliyor acaba?

Merhaba canım opu dan sonra iğne kullanmadım ben sadece onlar ilaç verdiler onları kullanıyorsun, anbiyotik ve başka nir ilaç sonra opu dan 10 gün sonra falan adet oluyorsun , adetin 2. Günü gidiyorsun doktıra rahimi hazırlamak için bant veriyo yapıştırıyorsun sonra gidip kan veriyorsun.sonra trasver yani opu dan sonra toplam 3 kez gidiyorsun

Canim verilen igne ilac jel vs hepsi hastanin durumu ve doktorun kararina gore degisiyor. Benim 4. Denemem ilk 3 denememde yuksek diz ve sayica cok fazla ilac igne jel hepsini kullandim. 4. Denenem bahcecide basladim ve doktirum obceki gonal f dozunun yarisini verdi mesela ve opudan sonra sadece progestan igne ve coraspinim var onu kullaniyirum. Oncekinde ise opudan sonra gobekten igne kalcadan ayri igne gobek banti vaginal jel ve estfrem hap kullanmistim. Normalde opudan sonra transfer gunune kadar kontrole gidilmiyor. Sadecearayip embriyolarin durum bilgisi veriliyor. Ama bu durumda belki hastanin problemine gore degisiklik gosteriyorsa kontrole de cagirilabilursin.

Merhaba arkadaslar;
Bende bahçecide 2 deneme geçirdim.biri ikiz gebelik 9.haftada sonlandı.diğerinde tutunma olmadı problem eşim kaynaklı azospermi klinefelter sendromu var
Bu aksam eşimin ablası aradı arkadaşı özel Balat hastanesin de Taner toprak adında bir doktora gitmiş şu an 3 aylık hamileymis.bende problem yok ama erkek kaynaklı problemlere üroloji doktoru bakıyor o kadın doğumcu dedim.o doktor her şeye bakıyormus dedi anlamadım erkek kaynaklı sorunlara kadın dogumcu nasıl bakıyor.bu doktoru bilen var mı hiç duydunuz mu?
Acaba hastanedeki üroloji doktorlarına yönlendiriyor birlikte çalışıyorlarda yanlış mı anladı yarın doktoru arayip soracağım

Canım o bant nasil kullaniliyor

Canım o bant nasil kullaniliyor
İlk gün 1 tane göbek deliğinin iki parmak ilerisine, sonra 24 saatte bir değişiyorsun sonra 2 bant sonra 3 bant 2 göbeğe bir bacağınına en sonda 4 tane 2 göbek 2 bacak yaptım ben perşembe kontrolm var bakalım trasver tarihi belli olack. Sende mi bant kullanıyorsun canım

Kızlar benim d dimer değerim tedaviyle yükseldi. Yanı kanımda pıhtılaşma var. Bu Hem anne hem de bebeğin hayatını tehlikeye atan bir durum. Bu durumla karşılaşan oldu mu . Doktor bu şartlarda devam edemeyiz diyor . Çok üzüldüm...

Pihtilasma problemi icin igne vermiyorlarmi cnm gebelik boyunca kullanilan? Dedigin degeri bilmiyrm biz oyle bir test yaptrmadik ama tedaviyi erteledi mi simdi nasil olacak

Pihtilasma problemi icin igne vermiyorlarmi cnm gebelik boyunca kullanilan? Dedigin degeri bilmiyrm biz oyle bir test yaptrmadik ama tedaviyi erteledi mi simdi nasil olacak
Ben 5 ay Yasmin kullandım akciğerde phtı oluştu. Çok tehlikeli. Clexane kullanmama rağmen değer bu çıkmış. Tedaviyi bitirmeliyiz diyo.

Hım Tesekkürler cnm izin almak zor oluyo zaten o kadar sıkıntı yaşıyoruz bırde bununlan uğraşıyoruz

Anladım cnm tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…