Ayyy canim sagolasin. Boyle dusunmen ne guzel. Evet burda kardes gibi oluyoruzçok sagol canımya ben seni hiç tanımıyom ama kız kardeşim gibi çok sevdim seni çümkü içten ve samimi geldin bana bizi anlayan eşlerimiz var çok şükür
Cnm merhaba bilmiyorumki 3 iğne kullanıyorum şimdi cuma gittim salı gittim yani bugun doktor ne derse yapıyorum cokda süreci bilmiyorum soru soramıyorum o yuzden ama opu ptesı denıldıMerhabalar aynı gün başlamışız iğnelere. Bana çarşamba kontrole gel dediler. Günde 2 iğne dediler sadece. Ve özel bir doz ayarlaması falan yapılmadı. 1 ay önce reçetemi verdiler o zaman bile herhangi bir test falan yapıp ta ona göre ayarlama yapılmadı. Dolap iğne dolu. Çok ilgilenmiyorlar ya. Detaylı bir analiz yapmadan veriyorlar ilaçları gibi geliyor bana.
Merhaba canım opu dan sonra iğne kullanmadım ben sadece onlar ilaç verdiler onları kullanıyorsun, anbiyotik ve başka nir ilaç sonra opu dan 10 gün sonra falan adet oluyorsun , adetin 2. Günü gidiyorsun doktıra rahimi hazırlamak için bant veriyo yapıştırıyorsun sonra gidip kan veriyorsun.sonra trasver yani opu dan sonra toplam 3 kez gidiyorsunKıslar bi sorum olacak çatlama iğnesinden sonra iğne kullanılıyor mu bir de doktor opudan sonra dölleyip dondurcağını adet olduktan sonra Rahmi hazırlayıp transfer için çağıracağını söyledi opudan sonra transfere kadar kac kez gidiliyor acaba?
Canim verilen igne ilac jel vs hepsi hastanin durumu ve doktorun kararina gore degisiyor. Benim 4. Denemem ilk 3 denememde yuksek diz ve sayica cok fazla ilac igne jel hepsini kullandim. 4. Denenem bahcecide basladim ve doktirum obceki gonal f dozunun yarisini verdi mesela ve opudan sonra sadece progestan igne ve coraspinim var onu kullaniyirum. Oncekinde ise opudan sonra gobekten igne kalcadan ayri igne gobek banti vaginal jel ve estfrem hap kullanmistim. Normalde opudan sonra transfer gunune kadar kontrole gidilmiyor. Sadecearayip embriyolarin durum bilgisi veriliyor. Ama bu durumda belki hastanin problemine gore degisiklik gosteriyorsa kontrole de cagirilabilursin.Kıslar bi sorum olacak çatlama iğnesinden sonra iğne kullanılıyor mu bir de doktor opudan sonra dölleyip dondurcağını adet olduktan sonra Rahmi hazırlayıp transfer için çağıracağını söyledi opudan sonra transfere kadar kac kez gidiliyor acaba?
Canım o bant nasil kullaniliyorMerhaba canım opu dan sonra iğne kullanmadım ben sadece onlar ilaç verdiler onları kullanıyorsun, anbiyotik ve başka nir ilaç sonra opu dan 10 gün sonra falan adet oluyorsun , adetin 2. Günü gidiyorsun doktıra rahimi hazırlamak için bant veriyo yapıştırıyorsun sonra gidip kan veriyorsun.sonra trasver yani opu dan sonra toplam 3 kez gidiyorsun
İlk gün 1 tane göbek deliğinin iki parmak ilerisine, sonra 24 saatte bir değişiyorsun sonra 2 bant sonra 3 bant 2 göbeğe bir bacağınına en sonda 4 tane 2 göbek 2 bacak yaptım ben perşembe kontrolm var bakalım trasver tarihi belli olack. Sende mi bant kullanıyorsun canımCanım o bant nasil kullaniliyor
Pihtilasma problemi icin igne vermiyorlarmi cnm gebelik boyunca kullanilan? Dedigin degeri bilmiyrm biz oyle bir test yaptrmadik ama tedaviyi erteledi mi simdi nasil olacakKızlar benim d dimer değerim tedaviyle yükseldi. Yanı kanımda pıhtılaşma var. Bu Hem anne hem de bebeğin hayatını tehlikeye atan bir durum. Bu durumla karşılaşan oldu mu. Doktor bu şartlarda devam edemeyiz diyor . Çok üzüldüm...
Ben 5 ay Yasmin kullandım akciğerde phtı oluştu. Çok tehlikeli. Clexane kullanmama rağmen değer bu çıkmış. Tedaviyi bitirmeliyiz diyo.Pihtilasma problemi icin igne vermiyorlarmi cnm gebelik boyunca kullanilan? Dedigin degeri bilmiyrm biz oyle bir test yaptrmadik ama tedaviyi erteledi mi simdi nasil olacak
Hngi asamadaydn cnm tedavide opu olmusmuydnBen 5 ay Yasmin kullandım akciğerde phtı oluştu. Çok tehlikeli. Clexane kullanmama rağmen değer bu çıkmış. Tedaviyi bitirmeliyiz diyo.
Hım Tesekkürler cnm izin almak zor oluyo zaten o kadar sıkıntı yaşıyoruz bırde bununlan uğraşıyoruzMerhaba canım opu dan sonra iğne kullanmadım ben sadece onlar ilaç verdiler onları kullanıyorsun, anbiyotik ve başka nir ilaç sonra opu dan 10 gün sonra falan adet oluyorsun , adetin 2. Günü gidiyorsun doktıra rahimi hazırlamak için bant veriyo yapıştırıyorsun sonra gidip kan veriyorsun.sonra trasver yani opu dan sonra toplam 3 kez gidiyorsun
Anladım cnm tesekkurlerCanim verilen igne ilac jel vs hepsi hastanin durumu ve doktorun kararina gore degisiyor. Benim 4. Denemem ilk 3 denememde yuksek diz ve sayica cok fazla ilac igne jel hepsini kullandim. 4. Denenem bahcecide basladim ve doktirum obceki gonal f dozunun yarisini verdi mesela ve opudan sonra sadece progestan igne ve coraspinim var onu kullaniyirum. Oncekinde ise opudan sonra gobekten igne kalcadan ayri igne gobek banti vaginal jel ve estfrem hap kullanmistim. Normalde opudan sonra transfer gunune kadar kontrole gidilmiyor. Sadecearayip embriyolarin durum bilgisi veriliyor. Ama bu durumda belki hastanin problemine gore degisiklik gosteriyorsa kontrole de cagirilabilursin.
Opu oldum 17 aralıkta. Transfer için bekliyordumHngi asamadaydn cnm tedavide opu olmusmuydn
Zor bi durum ya peki belli bir sure ara verip transfer yapilmazmiOpu oldum 17 aralıkta. Transfer için bekliyordum
Ama hamilelerikte yine yükselecek risk oluşturacakZor bi durum ya peki belli bir sure ara verip transfer yapilmazmi
Anladım canım vardır bir bildikleri. 3üncü iğneye de yeni başladımCnm merhaba bilmiyorumki 3 iğne kullanıyorum şimdi cuma gittim salı gittim yani bugun doktor ne derse yapıyorum cokda süreci bilmiyorum soru soramıyorum o yuzden ama opu ptesı denıldı
Tedavisi olmayan birsey mi bu acaba iyice bir arastrmak lazm tabi bi sure snra belki degerler duzelir gebeliktede kntrol altina alinblr insAma hamilelerikte yine yükselecek risk oluşturacak
Hayırlısı olsun cnm opu ne zaman senınAnladım canım vardır bir bildikleri. 3üncü iğneye de yeni başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?