Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

daha çok yeni ama, perşembe Güvenç hocaya kalp atışları için gidicez inşallah duyarız hala stres bitmedi bende. İnşallah sizede nasip olur canım:) Rabbim yüzünüzü güldürsün bu sefer.
Ya inşallah tabi. Ben de regl olmayı bekliyorum. Dondurulmışlarımız var transfer olacak sadece. İnşallah sağlıkla kucagınıza alırsıız siz de

mustafa bey transferi eger oradaysa mutlaka kendi yapar hatta bizimkini kendi yaptı lakin normal sureci ve yumurta toplamayı kubra hanım yaptı. merkezdeki tüm doktorlar iyi bence. hangisi icinize sinerse gidebilirsiniz. ben de cok takılmıstım mustafa hoca olsun diye ama su an gereksiz geliyor

Trsekur ederim cnm ilk ikisinde iğnelerin etkisiyle rahim hızlı kalinlasiyor demişti doktor o yüzden brahimi de iyi takip eden uzman biri olsun istiyorum mustafa beyin takibinde olmak istiyorum inşallah denk gelir.

Canım bu konuda kesinlikle endişeniz olmasın bende mustafa beyin hastasıyım benimlede emel hanım ve kübra hanım ilgileniyor İlk muaynemi mustafa bey yaptı ikincide kübra hnm girdi yani hangisi müsaitse ve ben onca araştırma sonucu gönül rahatlığıyla gidiyorum dr takıntım olmasına rağmen kübra hnmla ilgili okadar iyi şeyler duydumki hiç sıkıntı yapmıyorum bile tüm sorunlarını en ince ayrıntısına kadar dinleyip en iyi sonucu alman için ellerinden geleni yapıyorlar. İçiniz rahat olsun. Neden bu gelmedi neden şu dr yok gibi sorunlar sadece boşa stres yapmanıza neden olur. Derler ya önemli olan hastahane değil dr dur; Bu merkezin tüm dr ları son derece alanında uzman. Şunuda söylim ekip çalışması olduğu için asistanların muayne not vs tüm bilgilerinizde musatafa beyeinde haberi oluyor ve ortak karar alınarak tüm işlemler yapılıyor.

Son düzenleme:
Duaci bugün test günündü cnm sonuç ne oldu?
malesef canim bize bu seferde nasib olmadi anne&baba adayi olmak. RABBIM isteyen herkese bizede hayirlisiyla nasib etsin. ALLAH'tan gelene amenna, pek de soyleyeceksoz yok.

malesef canim bize bu seferde nasib olmadi anne&baba adayi olmak. RABBIM isteyen herkese bizede hayirlisiyla nasib etsin. ALLAH'tan gelene amenna, pek de soyleyeceksoz yok.

Bu haberi 4 defa almıştım biri ikizdi 2 si düşük 1 kimyasal 1 sıfır hcg. Çok zor biliyorum canım hemde çok iyi. Emin ol olsa bile sağlıksız ileyleyecekmiş öyle düşün canım erken olması daha iyi yenilerine yer veriyor İnşallah ALLAH ikiz versin tüm isteyenlerede inşallah RABBİM duysun sesimizi yaradan ol der ve oluverir vardır bundada bir hayır. Her şerde bir hayır vardır ve buda ALLAHtan olan birşey İmanın şartıdır Hayır ve şerlerin ALLAHtan geldiğini bilip tevekkül etmemiz lazım. İnşallah en kısa zamanda anne olursun buradaki herkesde olur inşallah..

duaci canım çok üzüldüm.doktor nw dedi peki

Sagolun kizlar guzel dualariniz icin. Yapcak bisey yok 4. Kez negatifi gormek uzdu tabiki cok uzdu.ilk defa bu sefer esimde cok agladi ona dahada uzuldum. Ilk gunler boyle gecsede zamanla aliscaz soguycak icimizdeki yangin. Doktorum da cok uzuldu neden olmadigini bulmaliyiz cunku rahim duvarinin olcusu cok guzeldi embriyo kaliten cok guzeldi falan dedi. Era testi ve adini su an hatirlamadigim bi iskem daha onerdi vs vs. Para lazim. Parayi biriktirnek icin de zaman lazim. Hayirlisi bakalim.

Canım bende mustafa beyde oldum transferimi kendisi yaptı takiplerimide kübra hanımla birlikte yaptılar öyle işlemleri başkasına yaptırmıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…