Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

kızlar merhaba
transfer için hazırlıklara başladık bgn adetımın 3. gunuydu muayeneye gittim doktor climera forte bant verdi 15 gun snra kntrole gidecegim. deneyımlı arkadaslara sormak istiyorum transfer tahmını nezmn olur? 15 gun snra gittiğimde belli olur artık dimi? bide bu sürecte dıkkat etmek gereken neler var yeme içme açısından da?

hayırlısı olsun canım:) 15 gün sonra gittiğinde transfer tarihi belli oluyor az çok, benim 5. gün embriyosuydu kontrol gününüde sayarsak 5. gün transfer oldu.:) Yeme içme olarak sadece çok fazla ekmek tüketmemeye, pilav makarna yememeye özen gösterdim o da kilo için. Onun haricinde dikkat ettiğim bir şey olmadı, ilişkiyi de yasaklamamıştı:) İnşallah her şey yolunda gider..

Kızlar bisey soracam ben çok geç yumuryluyorum adetin 24. 25.ya da 26. Günü yumurtlama oluyor adetlerim uzadı obyuzfen bu kadar geç çatlayan yumurta kaliteli olur mu acaba onu merak ediyorum yumurtlamadan bir hafta sonra progesteron tahlili de yaptırıyorum genelde 10 ile 20 arasi bir değer çıkıyor eğer 10 ve üzeri ise kaliteli yumurtlama olmuş deniliyor geç olması kafama takıldı bu durumu yaşayan var mi

İlişkiyi sormamıştım ıyı oldu soyledgn cnm sen taze transfermi oldun dondurulmuşmu? Dondurulmuşsa adetın kacıncı gunune denk geldi? Suan hamilesin degilmi

Merhaba bende opu oldum bana hiç böyle bişey vermedi güvenç hoca hastalanacaksın 2. Gün yasmin e başla bittiği gün burayı ara dedi transfer felan hiçbişey demedi şimdi sen bunları anlatınca kafam karıştı

İlişkiyi sormamıştım ıyı oldu soyledgn cnm sen taze transfermi oldun dondurulmuşmu? Dondurulmuşsa adetın kacıncı gunune denk geldi? Suan hamilesin degilmi

Dondurulmuş oldu benimde. adetin 21. günü transfer oldu. Evet çok şükür hamileyim canım.

ben yaşamadım ama, çok geç yumurtlayıp hamile kalan arkadaşlar oluyor. Progesteronun yüksek çıktığına göre gerçekten çatlamada oluyor bence çok takılma.

Güvenç hoca doğum kontrol hapları bittikten sonraki regl ile bantlara başlıyor.

Dondurulmuş oldu benimde. adetin 21. günü transfer oldu. Evet çok şükür hamileyim canım.
ne guzel cnm güvenc hocayla sakin ve emın adımlarla ilerleyıp bebegıne kavusmussun, darısı bizlere inş. Güvenc hocaya guvenıyorum, Rabbim de nasip edecekse doktorumuz vesile olacak. bu arada kan sulandırıcı kullandınmı ben suan sadeec bant kullanıyrm bıde imom vitamın. transfer sonrasımı eklıyor diğer ilaçları , en çok merak ettiğim seyde güvenc hoca progestan iğne mi jel yada kapsul mu onerıyıor? suankı tablonuda anlatrsan sevınırım, gebelık takıbıne de güvenc beyle mı devam ediyorsun

Canım güvenç hoca öyle çok ilaç veren biri değil. 15 gün bant kullandıktan sonra kontrol günü 1 tane proluton depot iğne verdi o gün için. Crinone jele başlattı günde iki tane. sadece 5 gün için prednol ve coraspin verdi. Bantlara devam. Transfer günü yine iğne var bir tane. Bu iğne her doktora gidişte yapıldı:) Bir de transferin 7. günü yapıldı. Aralıklı olduğu için çok sorun olmuyor. Senin genetik testlerde pıhtılaşma var mı bilmiyorum tabi. benim mthfr ler heterozigot. Ona rağmen kan sulandırıcı iğne vermedi. Dediğim gibi coraspini de sadece 5 gün kullandım.
Şu anda en son kalp atışı için gittik, 2 hafta sonraya tekrar çağırdı bu arada biz doktor arayışındayız. Orası doğum ile beraber bize pahalıya gelebilir ve çok kalabalık zaten o yüzden de istemiyorum. Şu anda da sadece günde bir crinone jel ve elevit kullanıyorum.

Kızlar merhaba mustafa beyin hastaları burda,mi transferden sonra ne ilaç veriyor. Ben bundan önceki denemelerinde ilaca boguldum ve tüm mide bağırsak düzenin bozuldu vitamin falan neler veriyor transfer öncesi ve özellikle sonrası. Varsa ona tedavi olan yazabilir mi

Bilgiler için cok sagol cnm kan sulandırıcı kullandırmamasını nasıl acıklıyor doktor bn kan pıh. Testı yaptrmadm ama senın durumunda genelde kullandırıyorlar ya. Guvenc beyın bı bıldgı vardr bu konuda onu merak ettm. Bahcecıde Gebelık takıbı ve dogummaddi acıdan zorlar benıde ve demen gbı cok kalabalık devlet hastanedi gbi olmus

Merhabalar benim opu sonrası 15.Günüm ve dişim ağrıyor sanırım çürük var sizce şuan dolgu yaptırmamda sakınca olurmu?bilgisi olan varmı acaba?

Homozigot larda risk varmış. heterozigot olduğu için bana sadece folik asit dozunu fazla verdi. Bu genler folat sentezleyen genlermiş heterozigot olunca folat depolanmasında sorun oluyormuş.
Genetik doktoruda iğne kullanmana gerek yok demişti. İnşallah bir şey olmaz..

okdr bilgim yoktu bu konuda cnm , iğnesiz olacaksa süper daha rahat geçer hamileliğinde. bnde pıhtılaşma için kan verdım 1.5 aya çıkacakmış, herhangı bir sorun varmı yokmu görmüş olurum. bu arada ist avrupa yakasındamı oturuyorsun ? gebeliği takip edecek kadın dogumcu arıyorum demiştin ya , buldugun zmn banada bilgi verirmisin ? egerki gebelık olusursa bnde bahcecide devam edemem , doktor arayışına girerim

Evet canım Avrupa yakasında oturuyorum. Bulunca sana da atarım ismini:) Bir tane var aklımda ama gitmedim henüz.

Bahçeci fulya merkezden geldim şimdi ilaç tedavisindeyim bugün ek olarak Orgalutran'a başladım ama dolaptamı dılardamı onu sormayı unuttum bilen varmı.

Evet canım Avrupa yakasında oturuyorum. Bulunca sana da atarım ismini:) Bir tane var aklımda ama gitmedim henüz.
sağol cnm :) ben şimdi kullanılacak ilaçları sgk ile yazdırıp alayım diyorum, kontrole gittiğimde elimde olur orda alıp hemen uygulatmak durumunda kalıyoruz crione jel fln yazılıyormus bosuna onlarada masraf yapmayayım. muhtemelen aynı ilaçları verecek banada. tam isimlerini verirmisin cnm mg olarak fln sana zahmet

Crinone %8 Vajinal Jel.
Prednol 4 mg tablet ve coraspin 100 mg. Bu ikisi ucuz zaten. Ama sana da aynılarını mı verir bilmiyorum canım.
Jel pahalı onu kesin yazdır, sadece gebelik olmadan yazar mı doktor sanki yazmıyorlar diye biliyorum sen yine de sor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…