- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
çok sağol cnm soracagım bakalım demen gibi jel pahalı diğerleri ucuz , bakalım jeli kaç kutu ödüyor sgk bilgin varmı hiç yazdırdınmı?Crinone %8 Vajinal Jel.
Prednol 4 mg tablet ve coraspin 100 mg. Bu ikisi ucuz zaten. Ama sana da aynılarını mı verir bilmiyorum canım.
Jel pahalı onu kesin yazdır, sadece gebelik olmadan yazar mı doktor sanki yazmıyorlar diye biliyorum sen yine de sor tabi.
Ben kullanmadım bilmiyorum cnm. Bir şey söylemedi mi eczacı?
çok sağol cnm soracagım bakalım demen gibi jel pahalı diğerleri ucuz , bakalım jeli kaç kutu ödüyor sgk bilgin varmı hiç yazdırdınmı?
Bn aldm cnm 2 kutu verdi 15 gun snra 3 kutu yazdirablrsn dedi. Kullnmaya dvm edeceksen yazdirablrsnHiç yazdırmadım cnm, bilmiyorum.
bende opu sonrası 2 adet gecirdim ancak transfer hazırlıklarına başladık cnm, yasmın bitti adet oldum kntrole gıttım 2 ocakta. bant verdi doktor 16 ocakta kntrolum var muhtemeln o hafta içi transferım olur cnm. zmn geçmek bilmiyorO okaliptus_ sen ne asamadasin canim
Biz 4 gun yaptik cnm perhizi 2-5 gun arasi diyorlar sanrmHanımlar Eşinize perhiz kaç gün verildi. Benim pazartesi opu var eşime 2 gün denmiş ama 2 gün az değilmi sizcede.
Biz 4 gun yaptik cnm perhizi 2-5 gun arasi diyorlar sanrm
5 ten fazlasini onermiyorlar normalde ama 7 cok geldi bana.Aynen cnm 2.5 gün dendi ama önceki yaptırdığımz merkez 3 ila 7 gündü o yüzden sormak istedim teşekkür ederim.
5 ten fazlasini onermiyorlar normalde ama 7 cok geldi bana.
Tabi her merkezde farklı yol izleniyor.
Bu arada bugün opum var. İnşallah herşey gizel güzel geçer.
Hayırlısı olsun,kaliteli yumurtaların,embriyolarınız olsun inşallah :)
Uyku tutmuyor anlaşılan...
Çok sağol canım. Aynen öyle gece sabırsızlıkla o günü bekliyorum artk.
Senin son durumun nedir.
Ben adet olduktan sonra ameliyat olacağım,korkuyorum
Senin nasıl geçti opu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?