- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
18-22. Gunler arasi oluyormus genelde bnde haftaya olacagim transfer ama hangi gun belli degilKızlar yumurta toplamadan sonra adet oldum. Estrofem ve coraspin kullanıyorum. Adetin kaçıncı günlerinde yapılıyor transfer?
Aa baya da bi varmış Ben daha erken diye düşünmüştüm. Hayırlı olsun transferin18-22. Gunler arasi oluyormus genelde bnde haftaya olacagim transfer ama hangi gun belli degil
sağol cnm doktorun kım ? adetın 3. gunu gttgmde climare bant verdı 15 gun kullan kntrole gel dedı. pazartesi kntrole gidecegm o gun bellı olur transferim birkaç ilaç daha verecek sanrm o gun . sen ne kullanıyrsn suanAa baya da bi varmış Ben daha erken diye düşünmüştüm. Hayırlı olsun transferin
Arkadaşlar merhaba.Yeni katılıyorum aranıza:)Öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin.30 yaşındayım ve 6 aydır korunmuyoruz.Geçen hafta hsg çekildi sorun yok şükür.Aynı gün eşimde spermyogram testi yaptırdı.Dr un dediğine göre canlı sperm var fakat ileri hareket %0 dedi.Bu sonuçlar tüp bebek demek dedi.Fakat 15 gün sonra doğrulama testi istedi dönemselde olabiliyormuş.Bende bahçeciye gitmeyi düşünüyorum.Güvenç beye.Sizce gitmeden sperm testini androloji laboratuvarında yaptırıp mı gitmeliyiz yoksa bahçecide mi yaptırmalıyız?Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...
Çok saol canım benim teşekkür ederim.Eşim tüp bebek merkezinde yaptırmak istemiyor çünkü o yüzden sormuştum.Başladın mı sen tedaviye?Amin ecmain canım inşallah....
Öncelikle aramıza hoş geldin.
Durumun benimkiyle aynı canım benimde bir sorunum görülmüyor ama eşimin spermi olmasına rağmen ileri hareketliler günden güne düşüyordu en son %0 idi. Bizede tüp önerdiler ama ben çok uzun zamandır bu yollardayım. Biz dışarda yaptırıp götürdük farketmiyor yani.
Merhaba bende aynı karasizligi yaşıyorum en son ilk tüp bebek denemesinde spermiogram yaptırdım bahceci de denemek istiyorum 3.tüpü ankara da kaan beye goturecem esimu ama tüp ü istanbulda yaptircm acaba spermiogrami ankarada mi bahcecide mi yaptirsam ikilem de kaldım dna hasar testi devyaptiricam genelde hasar varsa tupte şans cim düşük oluyor muş okul tatil olunca hepsini ankara da yaptiracam bahceci bee çok pahalı testlerÇok saol canım benim teşekkür ederim.Eşim tüp bebek merkezinde yaptırmak istemiyor çünkü o yüzden sormuştum.Başladın mı sen tedaviye?
Bizde istanbulda androloji laboratuvarına yaptırıp gidicez testi öyle karar verdik.Sonuçta bakılan şeyler aynı.Biz bir kere yaptırdık zaten fakat bize dönemsel olabileceği söylendi o yüzden şu an ikinci doğrulama testi için bekliyoruz.Hakkımızda hayırlısı inşallahMerhaba bende aynı karasizligi yaşıyorum en son ilk tüp bebek denemesinde spermiogram yaptırdım bahceci de denemek istiyorum 3.tüpü ankara da kaan beye goturecem esimu ama tüp ü istanbulda yaptircm acaba spermiogrami ankarada mi bahcecide mi yaptirsam ikilem de kaldım dna hasar testi devyaptiricam genelde hasar varsa tupte şans cim düşük oluyor muş okul tatil olunca hepsini ankara da yaptiracam bahceci bee çok pahalı testler
Canım doktorum Mustafa Bey. Ben sadece coraspin ve estrofem kullanıyorum. Bir dahaki haftaya kontrolüm olacak. Herkes bant kullanıyormuş. Bana neden vermediler acabasağol cnm doktorun kım ? adetın 3. gunu gttgmde climare bant verdı 15 gun kullan kntrole gel dedı. pazartesi kntrole gidecegm o gun bellı olur transferim birkaç ilaç daha verecek sanrm o gun . sen ne kullanıyrsn suan
Estrofemle ayni isi goruyor sanrm bant. Bende iple cekiyrm kontrol zmnini bakalim transfer gununu belirlyecekmi ins olumlu sonuclar alirizCanım doktorum Mustafa Bey. Ben sadece coraspin ve estrofem kullanıyorum. Bir dahaki haftaya kontrolüm olacak. Herkes bant kullanıyormuş. Bana neden vermediler acaba
Androloji labratuvari ne cnm ilk kez duydum sadece erkek üzerine mi nedir. Ben ankara düzen lab a gidecektim ama senin dediğin nerde olmazsa oraya da gidebilirim insan bu forumlara girdikçe yeni şeyler öğreniyorBizde istanbulda androloji laboratuvarına yaptırıp gidicez testi öyle karar verdik.Sonuçta bakılan şeyler aynı.Biz bir kere yaptırdık zaten fakat bize dönemsel olabileceği söylendi o yüzden şu an ikinci doğrulama testi için bekliyoruz.Hakkımızda hayırlısı inşallah
Androloji labratuvari ne cnm ilk kez duydum sadece erkek üzerine mi nedir. Ben ankara düzen lab a gidecektim ama senin dediğin nerde olmazsa oraya da gidebilirim insan bu forumlara girdikçe yeni şeyler öğreniyor
Kaan beye gitmeden testimi yaptırmak istiyorum sonucu 20 günü buluyormuş çünkü. Zaman kaybetmek istemiyorum androloji lab farklı biseymi diye merak ettim sadece. Kaan beyden fayda gördü mu esin peki. Sorun neydiKaan hocaya gidecekseniz ve dna hasarı yaptıracaksanız Düzen lab ta yaptırmanı tavsiye ederim. İstanbul daki Düzen lab ta olabilir. Ankarada bir lab. daha öneriyor Kaan hoca ama hatırlamıyorum açıkçası. Benim eşim de Kaan hocanın hastasıydı.
Canım aynen androloji lab.erkekler içinmiş.Bahçelievler merkez lab.a gidicektik bizde ama düzen lab.nıda araştırıcam şimdi biz 22 sinde yaptırıp alacağımız sonuca göre bahçeci güven beye gidicez.Androloji labratuvari ne cnm ilk kez duydum sadece erkek üzerine mi nedir. Ben ankara düzen lab a gidecektim ama senin dediğin nerde olmazsa oraya da gidebilirim insan bu forumlara girdikçe yeni şeyler öğreniyor
Çok saol canım benim teşekkür ederim.Eşim tüp bebek merkezinde yaptırmak istemiyor çünkü o yüzden sormuştum.Başladın mı sen tedaviye?
Hayırlı olsun canım Allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallahGerek yok bencede. Evet bismillah başladık 2 ay sonrasına randevu vermişlerdi çok yoğundu çok şükür geldi ve yumurtalıklarım alındı şuan regli bekliyorum.
Hayırlı olsun canım Allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?