İkinci spermyogramda aynı çıkarsa güvenç beye gidicm nasipse sen hangisine gidiyorsun?Amin canım ALLAH razı olsun. ❤ Cümlemize inşallah.. Sen hangi dr ra gitmeyi düşünüyorsun.
İkinci spermyogramda aynı çıkarsa güvenç beye gidicm nasipse sen hangisine gidiyorsun?
mustafa beye her istediğinde ulaşıp sorularını sorabiliyor musun muaynelerde falan hızlı hızlı mi geçiyor çok yoğun diye duydum kendisinin olamadığı zamanlar oluyormuş şen memnun musun ben doktor karar veremedim henüzBenim dr rum mustafa bahçeci canım. İnşallah senin için en hayırlı yol hangisi ise o nasip olsun.
Canım mustafa
mustafa beye her istediğinde ulaşıp sorularını sorabiliyor musun muaynelerde falan hızlı hızlı mi geçiyor çok yoğun diye duydum kendisinin olamadığı zamanlar oluyormuş şen memnun musun ben doktor karar veremedim henüz
Kaan beye gitmeden testimi yaptırmak istiyorum sonucu 20 günü buluyormuş çünkü. Zaman kaybetmek istemiyorum androloji lab farklı biseymi diye merak ettim sadece. Kaan beyden fayda gördü mu esin peki. Sorun neydi
Bizde aynı durumdayız iki negatif tüp sayı hız morfiloji düsuk dna hasarı bakılmadi muhtemelen oda var mart da,kaan beye randevum inşallah bizde sizin gibi kaan beyden sonraki debememizfe guleriz teşekkür ederimeşimin sayı hız morfoloji hepsi düşüktü bir de dna hasarı vardı. Tedavi öncesi iki negatif tüp denemem oldu. Kaan hoca da tedavi gördükten sonra dna hasarı düştü. Tekrar tüp denedik bu sefer oldu çok şükür:) biz buna bağladık ama tabi bilmiyorum belkide zamanı gelmişti:)
Benimde doktorum mustafa bey kübra hanımla yürüttük bizde süreci birlikte çalışıyorlar zaten mustafa bey bütün hastaların dosyasını görüyor amaBen de mustafa beyin hastasiyim ama bu tedavide hep yardimcisi kubra hanimla dev ettik ama kubra hanimda bilgili istediginizde ulasabiliyorsunuz,islerini bilen insanlar rahat olun...
Bende bu ikisinin adını duyuyorum erbil bey olabilir diye düşünüyorum bklm mustafa bey e muayne randevusu aldım yaza kadar karar veririm bir de tüp başlayacağım zaman doktorlar doluysa istediğim zaman baslayamiyor muyum önceden mi randevu almak gerekir tüp içinBenim forumda adını çok duyduğum Güvenç ve Erbil bey var canım
Mustafa bey dışında çok memnun olduğunuz kimler var arkadaşlar
evet 1 ay falan bekliyorum aklında bulunsun ona göre randevu al bende öyle olmuştuBende bu ikisinin adını duyuyorum erbil bey olabilir diye düşünüyorum bklm mustafa bey e muayne randevusu aldım yaza kadar karar veririm bir de tüp başlayacağım zaman doktorlar doluysa istediğim zaman baslayamiyor muyum önceden mi randevu almak gerekir tüp için
Canım mustafa
mustafa beye her istediğinde ulaşıp sorularını sorabiliyor musun muaynelerde falan hızlı hızlı mi geçiyor çok yoğun diye duydum kendisinin olamadığı zamanlar oluyormuş şen memnun musun ben doktor karar veremedim henüz
Benimde doktorum mustafa bey kübra hanımla yürüttük bizde süreci birlikte çalışıyorlar zaten mustafa bey bütün hastaların dosyasını görüyor ama
hapinini ignesini miKızlar Progestan kullanıp yan etki yaşayan var mı.
200lük hap.hapinini ignesini mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?