Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canım mustafa
Benim dr rum mustafa bahçeci canım. İnşallah senin için en hayırlı yol hangisi ise o nasip olsun.
mustafa beye her istediğinde ulaşıp sorularını sorabiliyor musun muaynelerde falan hızlı hızlı mi geçiyor çok yoğun diye duydum kendisinin olamadığı zamanlar oluyormuş şen memnun musun ben doktor karar veremedim henüz

Ben de mustafa beyin hastasiyim ama bu tedavide hep yardimcisi kubra hanimla dev ettik ama kubra hanimda bilgili istediginizde ulasabiliyorsunuz,islerini bilen insanlar rahat olun...

Kaan beye gitmeden testimi yaptırmak istiyorum sonucu 20 günü buluyormuş çünkü. Zaman kaybetmek istemiyorum androloji lab farklı biseymi diye merak ettim sadece. Kaan beyden fayda gördü mu esin peki. Sorun neydi

eşimin sayı hız morfoloji hepsi düşüktü bir de dna hasarı vardı. Tedavi öncesi iki negatif tüp denemem oldu. Kaan hoca da tedavi gördükten sonra dna hasarı düştü. Tekrar tüp denedik bu sefer oldu çok şükür:) biz buna bağladık ama tabi bilmiyorum belkide zamanı gelmişti:)

Bizde aynı durumdayız iki negatif tüp sayı hız morfiloji düsuk dna hasarı bakılmadi muhtemelen oda var mart da,kaan beye randevum inşallah bizde sizin gibi kaan beyden sonraki debememizfe guleriz teşekkür ederim

Ben de mustafa beyin hastasiyim ama bu tedavide hep yardimcisi kubra hanimla dev ettik ama kubra hanimda bilgili istediginizde ulasabiliyorsunuz,islerini bilen insanlar rahat olun...
Benimde doktorum mustafa bey kübra hanımla yürüttük bizde süreci birlikte çalışıyorlar zaten mustafa bey bütün hastaların dosyasını görüyor ama

Benim forumda adını çok duyduğum Güvenç ve Erbil bey var canım

Benim forumda adını çok duyduğum Güvenç ve Erbil bey var canım
Bende bu ikisinin adını duyuyorum erbil bey olabilir diye düşünüyorum bklm mustafa bey e muayne randevusu aldım yaza kadar karar veririm bir de tüp başlayacağım zaman doktorlar doluysa istediğim zaman baslayamiyor muyum önceden mi randevu almak gerekir tüp için

Benimde doktorum mustafa beydi kübra hanim takip etti tedavimide gebelik sürecimide memnun kaldım Allahım isteyen herkeze nasip etsin evlat bizi bizden başka kimse anlayamaz.

evet 1 ay falan bekliyorum aklında bulunsun ona göre randevu al bende öyle olmuştu

Benim her zaman savunduğum şeydir hastahane değil dr dur önemli olan ve bu merkezde her ikiside her anlamda iyi yani hem tüm dr ları hemde hastahane koşulları bu konuda ALLAH ta biliyor içim rahat inşallahta öyle olur ve güzel haberler alırız. Gerisi RABBİM'in taktiri. Ben bir tv programında dinlemiştim mustafa bey demişti bizim merkezimizin en üst kademesinden en alt kademesine kadar tüm ekibimiz kendi alanında uzman... Ben mustafa beyin numarasını almadım ama ilk görüşmede 2 3 kişi aramıştı cvpladı özel görüşmesi oluyor illaki Ama ben trasfer günü alıcam o dönemde daha çok ihtiyacım olucak inşallah herşey güzel giderde onada gerek kalmaz :) Kübra hanım ve Emen hanım beni her konuda okadar iyi aydınlatıyorlarki hiç aklıma bile gelmedi açıkçacı.

Birde evet merkez kış ayı olmasına rağmen bile çok yoğun her gittiğimde acil durum dışında bir saat bekliyorum ama hiç sıkılmıyorum orada herkes benim gibi ve hamişleri görünce umudum daha çok artıyor. :) Son olarak ilk aradığımda randevuyu iki ay sonraya verdiler eğer düşünüyorsanız bunu göz önünde bulundurun.

Son düzenleme:
Benimde doktorum mustafa bey kübra hanımla yürüttük bizde süreci birlikte çalışıyorlar zaten mustafa bey bütün hastaların dosyasını görüyor ama

Kesinlilte başka sosyal ağdan takip ediyorum geçen toplantı odasında tüm dr ve asistanları bir araya gelip resim paylaşmışlar altınada aynen şu notu düşmüşler....

40 doktor bir araya gelince, zor vakalar artık zor değil!

BirliktenBebekDoğar

Her hafta, yurt dışı merkezlerimizledeki doktorlarımızı da uzaktan bağlantı ile dahil ederek vakaları tartışıyoruz.

Ee Daha ne olsun. ALLAH hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…