Kızlar ben yum toplamadan sonra 5 ci gün regli oldum biraz erken sanki yoksa normalmi. Bilemedim.
kısmetse bu cuma transfer olacagım cnm , carsamba gunu embrıyolar cozdurulecek 5. gune giderler ıns cumada sabah ararız öğleden snra transfer yaparız dediler. ilaçlarda senın dedıgın gıbıymıs onceden almıştım iyi oldu. heyecanlandım sımdıden daha bebişimi almadan içimde kelebekler ucusmaya basladı Allahım yuzumu güldürsün inşO okaliptus_ transfer tarihin belli oldu mu?
kısmetse bu cuma transfer olacagım cnm , carsamba gunu embrıyolar cozdurulecek 5. gune giderler ıns cumada sabah ararız öğleden snra transfer yaparız dediler. ilaçlarda senın dedıgın gıbıymıs onceden almıştım iyi oldu. heyecanlandım sımdıden daha bebişimi almadan içimde kelebekler ucusmaya basladı Allahım yuzumu güldürsün inş
sonumda senın gıbı olsun inş:) dualarına benı de kat cnm :)hadi hayırlı olsun gerçekten o 5 gün bende çok heyecanlıydım:) İlaçlar içinde sevindim:) İnşallah güzel haberini alırız cnm..
Merhaba arkadaşlar 3 gündür progestan 50 mg 2 tüp kalçamdan vuruluyor acayip ağrım var yürüyemiyorum. Hatta acıdan gözümden yaş bile geliyor. Bu ağrıyı dindirmek için bir tavsiyeniz varmı acaba? Transfere kadar idare etmek zorundayım. Yardımınızı bekliyorum
selam cnm..
kalçana buz koy çok işe yarıyor..
iğneyi vurulduktan sonra hemen kalkma iyice elinle bastır bekle biraz..
ben transfer sonrası da uzun bir süre kullandım iğneyi..
sonumda senın gıbı olsun inş:) dualarına benı de kat cnm :)
denizege34 uzun zamanıdır giremiyorum. Tedavim yarım kalmıştı pıhtılaşma problemim vardı kimseyi takip edemedim. Senin sonuç pozitif değil mi. Ne aşmadasın nasılsın :)
İlaç yağlı olduğu için sanki buz koyunca yağ donacak gibi geliyorama bugün deneyeceğim. Aslında benimde devam etmem gerekiyor ama bende ateşte yapıyor 39 dereceye kadar çıkıyor ateşim. Oyüzden jele geçerim artık yarın yada Çarşamba transfer olacak bakalım. Peki kaç dakika tutayım buzu? Ve kaç kere günde koymalıyım? Çok teşekkürler tekrar
bende 5. gün regl olmuştum cnm, dr normal demişti..
Kızlar ben bundan önceki trdavilerimde ankara da tüp öncesi doktor ofis hisyeroskopi yaptı hep 3. İçin bahceciye gitmeyi düşünüyorum burda da doktorlar tüp öncesi hisyeroskopi yapıyor mu mutlaka ve ücretini bilen var mi ya da doktoruna göre değişiyor mu çünkü bana hep kaliteli embriyolar denildi rahim kaynaklı tutmuyor denildi bu konuda pimpirikli ym biraz beni de siz anlarsınız rahim içi bir durumu gözden kaçırıp boşa kürek çekip onca ilaç almış olmak agrima gidiyor ikidir
Hsg de cektirmistim ben. Ya igneleri kullanmaya başlayınca rahim de hızla kalinlasiyor ilk tupte son muayneds 14ml yazılmış transferde kalinliga bakilmadan yapıldı ve tutmayinca fazla kalinlacmis dedi. Sonra hisyeroskopi yaptı yer yer iltihap oluşmuş içerde dedi dayadı antibiyotigi onlar da mide ve bağırsağımi yaktı geçti zaten yıllardır mide hastasıyım iğnesi varmi diye ısrar etmeme rağmen ha o verdi bende kotu olunca biraktim ikinci denemede yine iğne başlayınca rahim hızlı kslinlasiyir dedi transfer yapmayıp dobduracakti ama ısrar etmeme rağmen dondurmafi yine transfer etti yine tutmadı senin rahimi halledecem diyor bide ben de artık gitmeyi düşünmüyorum bahceciye başlamak istiyorum ama rahim konusunda tüm takipleri kendisi yapacak bir doktor istiyorum bu dosya takip ederek görülecek bişey değil o yüzden mustafa bey arada kubra hanıma yonlensiriyorsa onu istemem rahimin gidişatını kendisi görecek biri olsun bu konuda hassaasim anlayacağınız ve hisyeroskopiyi o yüzden sordum pahalı mi diyeHistereskopiyi uygun görürlerse yapıyorlar..
Hsg bakarlar ona göre birşey varsa yaparlar..
Rahim içinde ne varmış neden tutulmuyormuş?
Durumunu anlatırsan ona göre tedavi yöntemi uygularlar cnm
Cnm bn pztsi kntrole gttim rahim kalinligm 13.5 mm olmustu cuma transferim olck ozmna kdr daha da kalinlasir. Doktor iyi dedi ama bnm aklima takildi senin daha once basina gelen gbi olmasin banada fazla kalinlasmis tutmamis demesinler snra off ya ne zor islerHsg de cektirmistim ben. Ya igneleri kullanmaya başlayınca rahim de hızla kalinlasiyor ilk tupte son muayneds 14ml yazılmış transferde kalinliga bakilmadan yapıldı ve tutmayinca fazla kalinlacmis dedi. Sonra hisyeroskopi yaptı yer yer iltihap oluşmuş içerde dedi dayadı antibiyotigi onlar da mide ve bağırsağımi yaktı geçti zaten yıllardır mide hastasıyım iğnesi varmi diye ısrar etmeme rağmen ha o verdi bende kotu olunca biraktim ikinci denemede yine iğne başlayınca rahim hızlı kslinlasiyir dedi transfer yapmayıp dobduracakti ama ısrar etmeme rağmen dondurmafi yine transfer etti yine tutmadı senin rahimi halledecem diyor bide ben de artık gitmeyi düşünmüyorum bahceciye başlamak istiyorum ama rahim konusunda tüm takipleri kendisi yapacak bir doktor istiyorum bu dosya takip ederek görülecek bişey değil o yüzden mustafa bey arada kubra hanıma yonlensiriyorsa onu istemem rahimin gidişatını kendisi görecek biri olsun bu konuda hassaasim anlayacağınız ve hisyeroskopiyi o yüzden sordum pahalı mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?