Hsg de cektirmistim ben. Ya igneleri kullanmaya başlayınca rahim de hızla kalinlasiyor ilk tupte son muayneds 14ml yazılmış transferde kalinliga bakilmadan yapıldı ve tutmayinca fazla kalinlacmis dedi. Sonra hisyeroskopi yaptı yer yer iltihap oluşmuş içerde dedi dayadı antibiyotigi onlar da mide ve bağırsağımi yaktı geçti zaten yıllardır mide hastasıyım iğnesi varmi diye ısrar etmeme rağmen ha o verdi bende kotu olunca biraktim ikinci denemede yine iğne başlayınca rahim hızlı kslinlasiyir dedi transfer yapmayıp dobduracakti ama ısrar etmeme rağmen dondurmafi yine transfer etti yine tutmadı senin rahimi halledecem diyor bide ben de artık gitmeyi düşünmüyorum bahceciye başlamak istiyorum ama rahim konusunda tüm takipleri kendisi yapacak bir doktor istiyorum bu dosya takip ederek görülecek bişey değil o yüzden mustafa bey arada kubra hanıma yonlensiriyorsa onu istemem rahimin gidişatını kendisi görecek biri olsun bu konuda hassaasim anlayacağınız ve hisyeroskopiyi o yüzden sordum pahalı mi diye
Cnm bn pztsi kntrole gttim rahim kalinligm 13.5 mm olmustu cuma transferim olck ozmna kdr daha da kalinlasir. Doktor iyi dedi ama bnm aklima takildi senin daha once basina gelen gbi olmasin banada fazla kalinlasmis tutmamis demesinler snra off ya ne zor isler
Ya bence benim rahimin içinde bunun farketmefigi bişey var yoksa ki diğer tüp bebek denemesinde senden daha kalın olanlar tuttu dedi bana yani. Sen kafana takma enfeksiyon vs yoksa sıkıntı olmazCnm bn pztsi kntrole gttim rahim kalinligm 13.5 mm olmustu cuma transferim olck ozmna kdr daha da kalinlasir. Doktor iyi dedi ama bnm aklima takildi senin daha once basina gelen gbi olmasin banada fazla kalinlasmis tutmamis demesinler snra off ya ne zor isler
bildiğim kadarıyla enfeksiyon fln yok ama nasipte varsa tutunur bebişlerimiz inş. bu ugrasların sonu mükafat olsun. sen hangı doktorda yaptırmıstın cnmYa bence benim rahimin içinde bunun farketmefigi bişey var yoksa ki diğer tüp bebek denemesinde senden daha kalın olanlar tuttu dedi bana yani. Sen kafana takma enfeksiyon vs yoksa sıkıntı olmaz
Canım iğne dediğim yumurta uyarıcı gonal f bunlarda östrojen oldugu icin rahimi tetikliuor hızlı kalinlasiyor benim ki milletin 9 ml olculdugu gün benim 13 lere çıkmış oluyor ve bir sıkıntı var rahimde bulamıyor gibi geliyor iki dir aynı şey. Histeridkopinin çeşitleri olduğunu bilmiyordum ofis hisyrridkopi diye yapıyordu benim doktorum. Başkent de hulusi bey aslında çok iyi deneyimli biri ama aşırı yoğun olduğu için her gittiğinde şen hatirkatacaksin durumunu. Baya da pahaliymis burda ya acaba dışarda baska yere mi yaptirsam bende şöyle düşündüm rahim içinde enfeksiyon varsa akibtidab belli olur vajinal akıntıya kültür yaptırmak istiyorum hem doğru antibiyotik bünye boşuna ilaç içip içip mideyi bozmaktan iyidir var ni vajinal kültür yaptıran acaba bu grupta merak ettimdaha önceki doktorun kimdi?
bu yaşadıklarını hangi klinikte oldu?
ben aylin hnm gidiyorum cnm bana tanısal histereskopi yapıcak ama onunda fiyatı 2,100tl aşama aşama histereskopi çeşitleri var max. 3,500tl dir bence.. çünkü bu benim 2. yaptırışım olacak:)
sana verilen ne iğnesiki böyle rahatsızlandın?
benimde rahimde enfeksiyon vardı mesela bayağı bened antibiyotik kullanmıştım öle kurtuldum..
bende mustfa beyi düşündüm 2ay sonrasına randevu veriyorlar birde kendisi değil kübra hnm takip yapıyormuş diye bende vazgeçtim..
bana ünlü doktor değil bana yarayan doktor lazım :)
Ayyy hadi gözün aydın :) darısı tüm güzel sonuç bekleyenlerin başına inşallah :*Çok şükür canım pozitif oldu:) Rabbim size de nasip etsin en kısa zamanda.. Sen ne yapacaksın şimdi? Tedaviye başlayacak mısın tekrardan, bir şey kullanıyormusun bu sorun için?
Canım iğne dediğim yumurta uyarıcı gonal f bunlarda östrojen oldugu icin rahimi tetikliuor hızlı kalinlasiyor benim ki milletin 9 ml olculdugu gün benim 13 lere çıkmış oluyor ve bir sıkıntı var rahimde bulamıyor gibi geliyor iki dir aynı şey. Histeridkopinin çeşitleri olduğunu bilmiyordum ofis hisyrridkopi diye yapıyordu benim doktorum. Başkent de hulusi bey aslında çok iyi deneyimli biri ama aşırı yoğun olduğu için her gittiğinde şen hatirkatacaksin durumunu. Baya da pahaliymis burda ya acaba dışarda baska yere mi yaptirsam bende şöyle düşündüm rahim içinde enfeksiyon varsa akibtidab belli olur vajinal akıntıya kültür yaptırmak istiyorum hem doğru antibiyotik bünye boşuna ilaç içip içip mideyi bozmaktan iyidir var ni vajinal kültür yaptıran acaba bu grupta merak ettim
Ayyy hadi gözün aydın :) darısı tüm güzel sonuç bekleyenlerin başına inşallah :*
Kanda crp bakiliyor enfeksiyon için sanırım o yapılmıştı ama sağol bu dediğin rahim için mi özellikle yoksa kanda bakıldığı için herhangi bir yerde bu bakterinin varlığını mi gösteriyor ki artık bıktım biseyler arastirmaktanCnm benim de rahimde enfeksiyon var kültürle değilde ben ona clamedia ıgg testi var kanda bakılıyor öle baktırmıştım..
ayrıca histereskopidede çıkıyor biz cd de doktor göstermişti kıpkırmızıydı..
zaten enfeksiyon varsa tutması mümkün değil dedi..
kanda hemen heryerde yaptırabilirsin..
doktora gitmeden bir yerde yaptır testi bence kafan rahat olsun.
Kanda crp bakiliyor enfeksiyon için sanırım o yapılmıştı ama sağol bu dediğin rahim için mi özellikle yoksa kanda bakıldığı için herhangi bir yerde bu bakterinin varlığını mi gösteriyor ki artık bıktım biseyler arastirmaktan
benim doktorum önce histereskopide gördü sölemişti tedaviye öle başladık antibiyotik..
ondan sonra geçmişmi geçmedi mi diye hep kanda baktık clamedia ıgg testininde adı..
hatta hala ara ara baktırıyorum var mı yokmu diye..
korkuyorum:)
Canım ilaçlar hakkında banada bilgi verir misin hangi ilaçlar ne zaman basladin ne kadar surdu yazdiriliyor mukısmetse bu cuma transfer olacagım cnm , carsamba gunu embrıyolar cozdurulecek 5. gune giderler ıns cumada sabah ararız öğleden snra transfer yaparız dediler. ilaçlarda senın dedıgın gıbıymıs onceden almıştım iyi oldu. heyecanlandım sımdıden daha bebişimi almadan içimde kelebekler ucusmaya basladı Allahım yuzumu güldürsün inş
canım transfer öncesi climera forte bant yapıştırmaya başlıyorsun(bunu yazdırdım 2 kutu karısıladı sadece sgk ve 2 ay snra ancak tekrar yazdırabılıyormusum devlet bızım kullandıgımız sıklıkta karsılamıyor. bantların cogunu parayla alacaksın). 15 gun bantı kullanıp gittim snra başka ilaçlarda ekledi. crionel jel %8(sabah aksam gunde 2 kere kullanımla dahıleye kadın dogum doktoru fln yazabılıyor bunu kesın yazdır kutusu 100 tl cunku. devlet karsılıyor 15 gunde bır 2 kutu alma hakkın var) coraspin 100 mg(1 kutu), prednol tablet 4 mg(1 kutu), pruluton depot ampul(3 kutu)yazdır. kısacası bant hariç diğerlerini karşılıyor. bantı da karşılıyor ama yeterlı değil.Canım ilaçlar hakkında banada bilgi verir misin hangi ilaçlar ne zaman basladin ne kadar surdu yazdiriliyor mu
şunu yazmayı unuttum , 2 hafta bant kullanıp kontrole gittikten sonra 5 gun diğer ilaç ve iğneleri ve jelide kullanıyorsun. sonra gebelık sonucunu alana kdr bant ve jel devam ediyor. bol ilaçlı geçiyor yani bu dönemdeCanım ilaçlar hakkında banada bilgi verir misin hangi ilaçlar ne zaman basladin ne kadar surdu yazdiriliyor mu
şunu yazmayı unuttum , 2 hafta bant kullanıp kontrole gittikten sonra 5 gun diğer ilaç ve iğneleri ve jelide kullanıyorsun. sonra gebelık sonucunu alana kdr bant ve jel devam ediyor. bol ilaçlı geçiyor yani bu dönemde
Çoooookk teşekkür ederim canımşunu yazmayı unuttum , 2 hafta bant kullanıp kontrole gittikten sonra 5 gun diğer ilaç ve iğneleri ve jelide kullanıyorsun. sonra gebelık sonucunu alana kdr bant ve jel devam ediyor. bol ilaçlı geçiyor yani bu dönemde
cnm transferım yarın heyecanla bklıyorumcnm senin transfer sonucun ne oldu peki?
cnm transferım yarın heyecanla bklıyorum
amin cnm inş guzel olur hersey. sen ne aşamadasınbol bol şans dualarımız seninle ..
mutlu güzel haberlerini bekliyoruz..
amin cnm inş guzel olur hersey. sen ne aşamadasın
bn guvenc beydeyım cnm , bnde 2 ay bekledım rahım hazırlansın diye. bir şekilde zaman geçiyor inş hayırlı hbrler alırız bu emege beklemelere değerpko olduğum için hastalanamadım henüz..
dün ilaca başladım mecburen..
hastalanınca histereskopi olucam sonraki ayda transfer inş
dondurulmuşlarım var bakalım
aylin hnm gidiyorum ben..
sen hangi doktordasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?