bn guvenc beydeyım cnm , bnde 2 ay bekledım rahım hazırlansın diye. bir şekilde zaman geçiyor inş hayırlı hbrler alırız bu emege beklemelere değer
inş değecek cnm olumlu düşünmeye çalışıyorum ara ara ya olmazsa gibi dusunceler de gelıyor elbet ama onları kovalıyorum:) doktorlar laboratuvar elınden geleni yapıyor Rabbimde nasip ederse pozitifi görecegz ınsayy inş sonuç pozitif olacaksa bende bekleyemeye razıyım:)
ilk haber senden gelecek güzel haberlerini bekliyorum:)
Canim naptin cok heyecanliyim hadi cabuk yazcnm transferım yarın heyecanla bklıyorum
Aksam 5 te transferim cnm daha evdeyim bekliyrm cikinca yazarmCanim naptin cok heyecanliyim hadi cabuk yaz
Rahim dinlendirme ucreti ne demek cnmSlm kizlar benimde yarin opu var esimede tese yapilacak evet fiyatlar artmis extradan rahim dinlendirme ucretide aliyorlar
Slm kizlar benimde yarin opu var esimede tese yapilacak evet fiyatlar artmis extradan rahim dinlendirme ucretide aliyorlar
Bır iki ay embriyolar dondrlmus beklıyor ya onun parası mı yok artık anladgm kdryla ucmus fytlar muayene nekdr oldu acaba hamıle kalablrsm belki ilk 3 ay kntrolleri orada yaptırırım diyordmrahim dinlendirme ücreti mi?
ekstradan yapılan bir şey yokki neyine para alıyorlar..
iyice ayar oldum valla..
Bır iki ay embriyolar dondrlmus beklıyor ya onun parası mı yok artık anladgm kdryla ucmus fytlar muayene nekdr oldu acaba hamıle kalablrsm belki ilk 3 ay kntrolleri orada yaptırırım diyordm
Baya artmış cnm gebelik testinden snraki muayenede ödeme yapıyrz değilmi? Transferden snra sadece 1 tane gebelık testı yapıyrlar ucretsz snrası hep ücrete dahıl dimicnm zaten ilk gebelik testinde zaten 8 haftalık oluyorsun yani 2 ay olmuş oluyor sonrasında ekstradan 1 kez gidersin muayeneye çok para vermezsin sonra hemen değiştir risk atlattıktan sonra..
mustafa bey 600tl diğerleri 400tl die duydum..
ameliyat fiyatlarını merak ediyorum..
umarım makul bir tutardır kavga etmek istemiyorum:)
Baya artmış cnm gebelik testinden snraki muayenede ödeme yapıyrz değilmi? Transferden snra sadece 1 tane gebelık testı yapıyrlar ucretsz snrası hep ücrete dahıl dimi
Muayene ucretı 350 tl olmus. Ongorusme ücretsiz. Rahım dinlendrme işlemine 500 tl alınmaya baslamıs embriyolar dondrulup bekletildigi için.6750 tl de tüp bebek ücreti
Özellikle sordm öngörüşme ücretlenmiş diye duydum diye yok dedilerway anam way desene: )
varmı arttıran:)
ben daha fazla bekliyodum..
ön görüşmeye ücret alınıyor demişti bir arkadaş sanki ama
Muayene ucretı 350 tl olmus. Ongorusme ücretsiz. Rahım dinlendrme işlemine 500 tl alınmaya baslamıs embriyolar dondrulup bekletildigi için.6750 tl de tüp bebek ücreti
aynende oyle merkez embriyoyu donduruo transferi bir iki ay sonra yaptigi icin ve bunu her hastaya yaptigi icin extra 500 tl alyor yeni yildan bu yana uygulamaya basladi maalesef bizde odedik bu parayiBır iki ay embriyolar dondrlmus beklıyor ya onun parası mı yok artık anladgm kdryla ucmus fytlar muayene nekdr oldu acaba hamıle kalablrsm belki ilk 3 ay kntrolleri orada yaptırırım diyordm
Ongörüşmede muayene olursa ücret alıyrlar cnm yoksa almıyordı suanda almıyorlar sanrm ücretsz dediğine göreÖn görüşem ücretsiz değil Telefon la bilgi diyorsanız o zaten alınmaz. 450 tl ilk görüşme için isteniyor sonraki görülmeler hamilelik olana kadar ücretsiz. Ve ilaçlar hariç tüm paket dalih 6.500 idi şuan Son artışla 6.750 oldu. Ama bu fiyatların ilk görüşmeye yansıdığını bilmiyorum sadece 250 tl ve birkaç şeye ücret artışı olunacak denmişti. Biz zam gelmeden önce başvurduğumuz için bize yansımadı ama ALLAH herkesin yardımcısı olsun. Şimdi siz ücretsiz ve 350 fiyat yazınca şaşırdım belki dr farklıdır bu sebeple olabilir.
Canlarim embriyolari transfer oncesi dondurma islemi kisilerin anatomik sıkıntılarindan kaynakli bir durum olmadan tup bebek yapan her hastaya uygulayacaklarsa ki bahcecinin internet sayfasinda tup bebekle ilgili bilgilendirme metninde embriyolari dondurup rahimi dinlendirmekle basariyi arttirmayi hedefledikleri gerçeği yaziyor.bu durumda tup bebek icin 6500 değil 7000 tl fiyat cikmis oluyor. Fakat fiyat cizelgelerinde rahim dinlendirme secenegi olup karsiliginda 500 tl yazmiyor. Yiillik dondurma ucreti bakim ucreti asilama tup 1.2 3. 4 deneme, ilk odeme opu odemesi her bilgi varken o neden yok. Biz cizelgenin altina imzamizi attigimizda 6500 yaziyorsa 7000 alamaz. Islemin hakki 7000 ise cizelgeye 7000 yazilsin. Sasirdim ve kizdim. Buyuk sorun cikacak galibaOngörüşmede muayene olursa ücret alıyrlar cnm yoksa almıyordı suanda almıyorlar sanrm ücretsz dediğine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?