Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

bn guvenc beydeyım cnm , bnde 2 ay bekledım rahım hazırlansın diye. bir şekilde zaman geçiyor inş hayırlı hbrler alırız bu emege beklemelere değer

ayy inş sonuç pozitif olacaksa bende bekleyemeye razıyım:)
ilk haber senden gelecek güzel haberlerini bekliyorum:)

ayy inş sonuç pozitif olacaksa bende bekleyemeye razıyım:)
ilk haber senden gelecek güzel haberlerini bekliyorum:)
inş değecek cnm olumlu düşünmeye çalışıyorum ara ara ya olmazsa gibi dusunceler de gelıyor elbet ama onları kovalıyorum:) doktorlar laboratuvar elınden geleni yapıyor Rabbimde nasip ederse pozitifi görecegz ıns

Hanımlar neredesiniz yahu çok az yoruma katılanlar var hepimiz aynı merkezlere gidiyoruz ama herkes yazmıyor sanırım. Sonuç alanı ve bekleyeni pek okuyamadım kaçırdımmı acaba Hangi aşamadasınız neler yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz gelin bi sohbet edelim. Şimdii Lütfen okuyun bunu yazmak için girdim bu saatte aslında...... Kimsenin tedavisi kimseyle aynı değil şartlarımız aynı olsa bile yapı meselesi ve Tabiki taktiri ilahi. Bu tarz olumsuz düşünceleri kafamızdan atalım ve burada gerçekten umut dolu konuşmalar olsun negatif sonucu alana bile okadar üzülüyoruzki acaba bizdemi yaşayacağız diyoruz ister istemez ve belki farkırda olmuyoruz ama inanılmaz etkileniyoruz, ben düşünmem demeyin çünkü hepimiz aynı yoldayız. Benim 6 cı denemem ve her seferinde buralara girip üzülerek çıkıyorum illaki okuduklarım etkiliyor acabalarım çoğalıyor hayatta sormam dediğim soruları deli gibi sormaya başlıyorum. bu seferki tedavimde bunları tamamen uzak tutuyorum kendimden ve sizlerde benim gibi kapılım düşünce ve kurgulara girmeyin diye yazıyorum. Hepimize farklı tedavi uygulanıyor aynı olsa bile bünyemiz yaşam tarzlarımız ferklı. Bu yüzden umutsuzluğa kapılmayın kendinizi dinlemeyin belirti aramayın unutun herşeyi sadece umutlu olun stresten uzak durun. Nice insanlar var bu yola girmek istiyor ama imkan el vermiyor bizlerde neleri aşıp geliyoruz bu yola bunun kıymetini bilelim tevekkül edip sabırla bekleyelim. Düşünmeden benzetmeden sadece inanarak. Olmuyorsada varıdır yaradanın bir bildiği demekki olsa bile ileride bırakacak seni belki sağlıksız olucak bir yandan erken gitmesi veya sonuç alınmaması iyi çünkü bekleme süreci var ve o acı çok zor ben 3 defa yaşadım. Lütfen birbirimize destek olalım hayırlısı diyelim hamile olanlara maşallah diyelim birbirimize dua etmeye devam edelim. Bir müminin din kardeşinin arkasından hayır duası yapması çok güzeldir o dua ettikçe iki melek yanına gelir ellerini açar ve Amin der kardeşin için ettiğin duanın aynısı sanada olsun der. Ne güzel bir müjdedir bu Senin duana amin diyen iki melek. dua kardeşliği. RABBİM hepimizin kucağını doldursun inşallah minik kapler göndersin hepimize tüm kardeşlerime hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum İNŞALLAH BU HAYIRLI GECE HÜRMETİNE YA RABB duy sesimizi...........Haydi şimdi İyi gclr.

Son düzenleme:
yaa bu arada ne dicem ben size..
kasımda aldığım fiyatlara bakarsam şu anda bahçecinin fiyatları da artış var diye duydum : (
muayene ücretleri artmış..
ön görüşmede ücret almaya başlamışlar .. gibi

Slm kizlar benimde yarin opu var esimede tese yapilacak evet fiyatlar artmis extradan rahim dinlendirme ucretide aliyorlar

rahim dinlendirme ücreti mi?
ekstradan yapılan bir şey yokki neyine para alıyorlar..
iyice ayar oldum valla..
Bır iki ay embriyolar dondrlmus beklıyor ya onun parası mı yok artık anladgm kdryla ucmus fytlar muayene nekdr oldu acaba hamıle kalablrsm belki ilk 3 ay kntrolleri orada yaptırırım diyordm

Bır iki ay embriyolar dondrlmus beklıyor ya onun parası mı yok artık anladgm kdryla ucmus fytlar muayene nekdr oldu acaba hamıle kalablrsm belki ilk 3 ay kntrolleri orada yaptırırım diyordm

cnm zaten ilk gebelik testinde zaten 8 haftalık oluyorsun yani 2 ay olmuş oluyor sonrasında ekstradan 1 kez gidersin muayeneye çok para vermezsin sonra hemen değiştir risk atlattıktan sonra..
mustafa bey 600tl diğerleri 400tl die duydum..
ameliyat fiyatlarını merak ediyorum..
umarım makul bir tutardır kavga etmek istemiyorum:)

Baya artmış cnm gebelik testinden snraki muayenede ödeme yapıyrz değilmi? Transferden snra sadece 1 tane gebelık testı yapıyrlar ucretsz snrası hep ücrete dahıl dimi

Baya artmış cnm gebelik testinden snraki muayenede ödeme yapıyrz değilmi? Transferden snra sadece 1 tane gebelık testı yapıyrlar ucretsz snrası hep ücrete dahıl dimi

ilk gebelik muayenesinde kalp atışı alınıyor ise gebelik varsa muayene ücreti alınıyor negatif ise alınmıyor olmaıs gerek benim önceki doktorumda öle idi..
ama bahçecide nasıl bilmiyorum herşeye fazla para alındığını düşünüyorum..
umarım pozitif olur..

Muayene ucretı 350 tl olmus. Ongorusme ücretsiz. Rahım dinlendrme işlemine 500 tl alınmaya baslamıs embriyolar dondrulup bekletildigi için.6750 tl de tüp bebek ücreti

Muayene ucretı 350 tl olmus. Ongorusme ücretsiz. Rahım dinlendrme işlemine 500 tl alınmaya baslamıs embriyolar dondrulup bekletildigi için.6750 tl de tüp bebek ücreti

way anam way desene: )
varmı arttıran:)
ben daha fazla bekliyodum..
ön görüşmeye ücret alınıyor demişti bir arkadaş sanki ama

Ön görüşem ücretsiz değil Telefon la bilgi diyorsanız o zaten alınmaz. 450 tl ilk görüşme için isteniyor sonraki görülmeler hamilelik olana kadar ücretsiz. Ve ilaçlar hariç tüm paket dalih 6.500 idi şuan Son artışla 6.750 oldu. Ama bu fiyatların ilk görüşmeye yansıdığını bilmiyorum sadece 250 tl ve birkaç şeye ücret artışı olunacak denmişti. Biz zam gelmeden önce başvurduğumuz için bize yansımadı ama ALLAH herkesin yardımcısı olsun. Şimdi siz ücretsiz ve 350 fiyat yazınca şaşırdım belki dr farklıdır bu sebeple olabilir.

Ayn
aynende oyle merkez embriyoyu donduruo transferi bir iki ay sonra yaptigi icin ve bunu her hastaya yaptigi icin extra 500 tl alyor yeni yildan bu yana uygulamaya basladi maalesef bizde odedik bu parayi

Ongörüşmede muayene olursa ücret alıyrlar cnm yoksa almıyordı suanda almıyorlar sanrm ücretsz dediğine göre

Ongörüşmede muayene olursa ücret alıyrlar cnm yoksa almıyordı suanda almıyorlar sanrm ücretsz dediğine göre
Canlarim embriyolari transfer oncesi dondurma islemi kisilerin anatomik sıkıntılarindan kaynakli bir durum olmadan tup bebek yapan her hastaya uygulayacaklarsa ki bahcecinin internet sayfasinda tup bebekle ilgili bilgilendirme metninde embriyolari dondurup rahimi dinlendirmekle basariyi arttirmayi hedefledikleri gerçeği yaziyor.bu durumda tup bebek icin 6500 değil 7000 tl fiyat cikmis oluyor. Fakat fiyat cizelgelerinde rahim dinlendirme secenegi olup karsiliginda 500 tl yazmiyor. Yiillik dondurma ucreti bakim ucreti asilama tup 1.2 3. 4 deneme, ilk odeme opu odemesi her bilgi varken o neden yok. Biz cizelgenin altina imzamizi attigimizda 6500 yaziyorsa 7000 alamaz. Islemin hakki 7000 ise cizelgeye 7000 yazilsin. Sasirdim ve kizdim. Buyuk sorun cikacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…