Kan testinden snra gorusme ücretszdr muhtemeln kese ve kalp atısına gidince ücret alınıyrdur.bnde dün transfer oldm 12. Gun test yapacagm 15 i beklemek zor geliyor. Senin kacıncı gununArkadaşlar transferden sonra kan testi anladığım kadarı kadar ücretsiz. Peki sonucu doktor ile görüşebilecek miyiz orda yoksa ücret alacaklarmı artık? Birde eskiden 12 gün sonra idi kan testi şimdi 15 gün dendi, sizce beklemelimiyim?
Kan testinden snra gorusme ücretszdr muhtemeln kese ve kalp atısına gidince ücret alınıyrdur.bnde dün transfer oldm 12. Gun test yapacagm 15 i beklemek zor geliyor. Senin kacıncı gunun
Histereskopi adetliykenmi yapiliyorpko olduğum için hastalanamadım henüz..
dün ilaca başladım mecburen..
hastalanınca histereskopi olucam sonraki ayda transfer inş
dondurulmuşlarım var bakalım
aylin hnm gidiyorum ben..
sen hangi doktordasın?
Hayırlı olan cnm gayet iyi bir sayı smdi 3. Gun yine ararlar seni inş gelişimleri iyi gider. Doktorun kımdıKizlar dun opum vardi 18 yumis toplandi 13 embriyo olusmus
Evet 3. Gun arıyacaz dediler dr mustafa bahçeciHayırlı olan cnm gayet iyi bir sayı smdi 3. Gun yine ararlar seni inş gelişimleri iyi gider. Doktorun kımdı
Histereskopi adetliykenmi yapiliyor
randevuyu 1 ay sonraya veriyorlar genelde ben mustafa bahceciyi öneriyorum kübra hanimla beraber çalışıyorlar çok memnun kaldimMerhaba arkadaşlar bende Bahçeciyi dusunuyorum hangi dr oneririsiniz birde randevuyu hemen veriyorlarmi
Sizin tedaviniz oldumu peki benim yumurta rezervi az belkide bitti adet bile olamıyorumrandevuyu 1 ay sonraya veriyorlar genelde ben mustafa bahceciyi öneriyorum kübra hanimla beraber çalışıyorlar çok memnun kaldim
ben çok şükür bebegimi kucağıma aldım darısı başınıza inşallahSizin tedaviniz oldumu peki benim yumurta rezervi az belkide bitti adet bile olamıyorum
benim hiç belirtim olmamistiArkadaslar transferde hic belirtisi olmadan tutan varmi nolur bi cevap versinn
Amin arkadaşım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin sevindim senin adına başkalarına bile seviniyorum benim olmuş kadarben çok şükür bebegimi kucağıma aldım darısı başınıza inşallah
canım benim hiç pes etme olucaktir ınsllah seninde bebisini Allahın izniyle bende çok umutsuzluğa kapildim çok üzüldüm ağladım ama çok şükür oldu bebisin Allahım isteyen herkeze nasip etsinAmin arkadaşım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin sevindim senin adına başkalarına bile seviniyorum benim olmuş kadar
10 denememim hepsi negatifti onlarda da belirti yoktu ondan bukadar taktim kafama..b
benim hiç belirtim olmamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?