Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

İnsanların duygularıyla oynuyorlar..
Nasıl olsa ödicez muhtacız ya kendilerine valla ayar oluyorum bende
Her klinikte tartışmaktan kavga etmekten sıkıldım
Çocuk tutacakmış stresi ayrı bide bunlara sinirlenip stres oluyoruz

ilk gittiğinde ücret alınıyor sonra tedaviye başlayınca ücret alınmıyor muayne tedaviye verdiğin paranın içinde oluyor ama su var ben ilk olarak başka yerde yaptırdım muayne için gittiğimde igne vurma gerekiyordu onun parasini bile aldılar yani burası daha profosyonel şu var bu bi piyasa olmuş hemen hemen fiyat aynu ama en azından doğru biyerde yaptırmak önemli ben ilk yaptırdigim yerde başıma neler geldi ama bahceci çok profosyonel en azından aldıkları paranın hakkını veriyorlar ilgililer...

Arkadaşlar transferden sonra kan testi anladığım kadarı kadar ücretsiz. Peki sonucu doktor ile görüşebilecek miyiz orda yoksa ücret alacaklarmı artık? Birde eskiden 12 gün sonra idi kan testi şimdi 15 gün dendi, sizce beklemelimiyim?

Kan testinden snra gorusme ücretszdr muhtemeln kese ve kalp atısına gidince ücret alınıyrdur.bnde dün transfer oldm 12. Gun test yapacagm 15 i beklemek zor geliyor. Senin kacıncı gunun

Herkese merhaba bende p.tesi ilk görüşmeye gidicem ne olucak nasıl bir yol izlenecek cok heyecanliyim insallah hayirlisi olur

Kan testinden snra gorusme ücretszdr muhtemeln kese ve kalp atısına gidince ücret alınıyrdur.bnde dün transfer oldm 12. Gun test yapacagm 15 i beklemek zor geliyor. Senin kacıncı gunun

Benim 3. Gün bitti . Bende herhalde 12. Gün yaptırırım. Beklemek gerçekten de zor, neden 15 gün oldu anlamadım

Merhaba arkadaşlar bende Bahçeciyi dusunuyorum hangi dr oneririsiniz birde randevuyu hemen veriyorlarmi

Amin arkadaşım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin sevindim senin adına başkalarına bile seviniyorum benim olmuş kadar
canım benim hiç pes etme olucaktir ınsllah seninde bebisini Allahın izniyle bende çok umutsuzluğa kapildim çok üzüldüm ağladım ama çok şükür oldu bebisin Allahım isteyen herkeze nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…