- 28 Şubat 2015
- 1.154
- 620
- 123
- 47
Üzülüyorum eşimden gizli Ağlıyorum oda üzülmeyin diye ama elden gelmiyor 1 kere tedaviye başladım ama yumurtalar gelişmediği dr birakti çok karışık şeyler yaşadım dr lardan yana son olarak buraya gidicem ben umudum kaybetmiyorum ama Dr lar uğraşmayi sevmiyor canım onlar pes ediyor 1 tane ya 1 tane olsun sağlıklı hayırlı yeter diyorum 39 yaşıma giricem zamanım azalıyorcanım benim hiç pes etme olucaktir ınsllah seninde bebisini Allahın izniyle bende çok umutsuzluğa kapildim çok üzüldüm ağladım ama çok şükür oldu bebisin Allahım isteyen herkeze nasip etsin
10 deneme ne çok peki sorun neydi10 denememim hepsi negatifti onlarda da belirti yoktu ondan bukadar taktim kafama..
anladım canım yani bende de hiç olamıyorum belirti zaten olabileceğini sanmıyorum okadar erken belirtinin inşallah hayırlı haberler alırsınız10 denememim hepsi negatifti onlarda da belirti yoktu ondan bukadar taktim kafama..
Insallah cuma gunu kan tahlili ama salı gunu 12 gun ben kana baktiricam dayanamicam carsambada ise baslicam kafam rahat olsun..anladım canım yani bende de hiç olamıyorum belirti zaten olabileceğini sanmıyorum okadar erken belirtinin inşallah hayırlı haberler alırsınız
Esimde sperm azligi varikosel vardi ama bende tiroit cikti ameliyat oldum tiroitlerim alindi.yumurtalar bos cikiyo.10 deneme ne çok peki sorun neydi
Yarin idrarda mi yapsamidrarda da çıkabiliyor
çok profosyonel bi yer ben başka yerde de denedim iyi değildi ama burasi öyle değil seni bilgilendiriyor her konuda ilgililerÜzülüyorum eşimden gizli Ağlıyorum oda üzülmeyin diye ama elden gelmiyor 1 kere tedaviye başladım ama yumurtalar gelişmediği dr birakti çok karışık şeyler yaşadım dr lardan yana son olarak buraya gidicem ben umudum kaybetmiyorum ama Dr lar uğraşmayi sevmiyor canım onlar pes ediyor 1 tane ya 1 tane olsun sağlıklı hayırlı yeter diyorum 39 yaşıma giricem zamanım azalıyor
ben yapmıştım ilkinde çıkmadı çok üzülmustum 1 gun sonra yaptım pozitif ti böylesi olabiliyor idrarda istersen kanda baktım çünkü benim gibi olmasınYarin idrarda mi yapsam
Haklısın salı kana baktirayim..ben yapmıştım ilkinde çıkmadı çok üzülmustum 1 gun sonra yaptım pozitif ti böylesi olabiliyor idrarda istersen kanda baktım çünkü benim gibi olmasın
Şubat sonu gibi randevu alıcam ama mustafa hocada mi alsam acaba hepsi iyimi senin dr kimdi canimçok profosyonel bi yer ben başka yerde de denedim iyi değildi ama burasi öyle değil seni bilgilendiriyor her konuda ilgililer
benim dr mustafa beydi ama yumurta takibini kübra hanim yapıyor zaten beraber takip ediyorlar gelenleri.Şubat sonu gibi randevu alıcam ama mustafa hocada mi alsam acaba hepsi iyimi senin dr kimdi canim
e yatın dinlenin hiç bi is yapmayın hafif evin içinde yurumustjm kan akışı olsun diye genelde hep yattım bide kabiz olmayın dikkat edin yaniHaklısın salı kana baktirayim..
Ben gecende görüştüm 1 ay sonraya randevu var mustafa bey için ama diğer dr lara hemen verebiliriz dedilerbenim dr mustafa beydi ama yumurta takibini kübra hanim yapıyor zaten beraber takip ediyorlar gelenleri.
Bende ondan alıcam randevuyu sonradan pişman olmak istemiyorum teşekkür ederim sohbetiniz için allah size rahatlik versinHim yani öteki dr hakkında hiç bi bilgim yok ben direk mustafa beyi tercih ettim tabi sizin düşünceniz
Amin vende burda karar verdim inşallah hakkımızda hayırlısı olurMerhaba hanımlar, ben uzun zamandır araştırıyorum. Bahçeciye karar verdim gibi. Ama hala araştırıyorum. Randevuyu kime alsam emin olamıyorum. Çok zor bir süreç karar vermek beklemek...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Allahim seninde yardimcin olsun bende hep yakin yer olsun diye yakin yerlere gittim bahceci hep aklimdaydi calisinca uzak diye gitmek zor geliyodu ama hadi elif bahceciye basla dedim ve erbil beye randevu aldim..Merhaba hanımlar, ben uzun zamandır araştırıyorum. Bahçeciye karar verdim gibi. Ama hala araştırıyorum. Randevuyu kime alsam emin olamıyorum. Çok zor bir süreç karar vermek beklemek...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Peki erbil beye hemen randevu aliniyormuAllahim seninde yardimcin olsun bende hep yakin yer olsun diye yakin yerlere gittim bahceci hep aklimdaydi calisinca uzak diye gitmek zor geliyodu ama hadi elif bahceciye basla dedim ve erbil beye randevu aldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?