Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

canım benim hiç pes etme olucaktir ınsllah seninde bebisini Allahın izniyle bende çok umutsuzluğa kapildim çok üzüldüm ağladım ama çok şükür oldu bebisin Allahım isteyen herkeze nasip etsin
Üzülüyorum eşimden gizli Ağlıyorum oda üzülmeyin diye ama elden gelmiyor 1 kere tedaviye başladım ama yumurtalar gelişmediği dr birakti çok karışık şeyler yaşadım dr lardan yana son olarak buraya gidicem ben umudum kaybetmiyorum ama Dr lar uğraşmayi sevmiyor canım onlar pes ediyor 1 tane ya 1 tane olsun sağlıklı hayırlı yeter diyorum 39 yaşıma giricem zamanım azalıyor

anladım canım yani bende de hiç olamıyorum belirti zaten olabileceğini sanmıyorum okadar erken belirtinin inşallah hayırlı haberler alırsınız
Insallah cuma gunu kan tahlili ama salı gunu 12 gun ben kana baktiricam dayanamicam carsambada ise baslicam kafam rahat olsun..

çok profosyonel bi yer ben başka yerde de denedim iyi değildi ama burasi öyle değil seni bilgilendiriyor her konuda ilgililer

Him yani öteki dr hakkında hiç bi bilgim yok ben direk mustafa beyi tercih ettim tabi sizin düşünceniz

Merhaba hanımlar, ben uzun zamandır araştırıyorum. Bahçeciye karar verdim gibi. Ama hala araştırıyorum. Randevuyu kime alsam emin olamıyorum. Çok zor bir süreç karar vermek beklemek...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Amin vende burda karar verdim inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Allahim seninde yardimcin olsun bende hep yakin yer olsun diye yakin yerlere gittim bahceci hep aklimdaydi calisinca uzak diye gitmek zor geliyodu ama hadi elif bahceciye basla dedim ve erbil beye randevu aldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…