Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Evet,seviyorum doktorumu :) Ayın 7 sinde transferimiz var,hala inanamıyorum bunu söylediğime :)

Evet,seviyorum doktorumu :) Ayın 7 sinde transferimiz var,hala inanamıyorum bunu söylediğime :)
Çok sevindim :) inşallah kucaginizada almak nasip olsun rabbim sağlıklı evlat versin size benim şansım pek yok ama son olarak bahcecide denicem bakalim

Rabbim hepimize nasip eder mutlu haberler almayı, sağlıklı evlatlara kavuşmayı. Ya benim acı eşiğim çok düşük. Çok ağrılı oluyor mu bu süreç

Benimde öyle.3 kere toplandı benden yumurta... Yaşınız kaç?
Benim yaş 39 olacak canım geç evlendim 2 sene oldu 1 senedir ugrasiyorum ilk medipolde başladığımda dr sponten gebelik olur dedi rahimi genişletmelii dedi ameliyat oldum 3 4 ay geçince donor alın dedi sonra bir tüp bebek merkezine gittik ordanda memnun kalmadim

Rabbim hepimize nasip eder mutlu haberler almayı, sağlıklı evlatlara kavuşmayı. Ya benim acı eşiğim çok düşük. Çok ağrılı oluyor mu bu süreç

Valla bende çok korkarak başladım,ağrıdan korkar durumdayım.Ama öyle bir ağrı durumumda olmadı çok şükür.Bakalım transferde ne yapacağım.Şimdi onun stresindeyim...

İnşallah burası senin için en doğru adres olur.Erbil beyde çok iyi bir doktor,korkutmuyor insanı...

Medipolde mustafa acetmiydi...bendede ayni seyi soyledi..

Inşallah arkadaşım inşallah senin rezerv azmiydiki

Benim yumurtalarim boş çıkıyo ve tutunmuyodu..
O kadar pişman oldum ki oraya gittigime ve o ameliyatı olduğuma aynısını kuzenime ve arkadaşıma da yaptı onlarda sonuç alamadı hatta bana kuzenim için şansı fazla yok demişti onada sponten gebelik le Şansın var demiş yani ilahi adalet var bir şey demiyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…