Peki erbil beye hemen randevu aliniyormu
Memnun kaldinizmi pekiBen almıştım...
Çok sevindim :) inşallah kucaginizada almak nasip olsun rabbim sağlıklı evlat versin size benim şansım pek yok ama son olarak bahcecide denicem bakalimEvet,seviyorum doktorumu :) Ayın 7 sinde transferimiz var,hala inanamıyorum bunu söylediğime :)
Çok sevindim :) inşallah kucaginizada almak nasip olsun rabbim sağlıklı evlat versin size benim şansım pek yok ama son olarak bahcecide denicem bakalim
Benim yumurtalik rezervi az hatta bitmiş olabilir 2 aydır adet bile olamıyorumSizin sorununuz ne?
Benim yumurtalik rezervi az hatta bitmiş olabilir 2 aydır adet bile olamıyorum
Benim yaş 39 olacak canım geç evlendim 2 sene oldu 1 senedir ugrasiyorum ilk medipolde başladığımda dr sponten gebelik olur dedi rahimi genişletmelii dedi ameliyat oldum 3 4 ay geçince donor alın dedi sonra bir tüp bebek merkezine gittik ordanda memnun kalmadimBenimde öyle.3 kere toplandı benden yumurta... Yaşınız kaç?
Rabbim hepimize nasip eder mutlu haberler almayı, sağlıklı evlatlara kavuşmayı. Ya benim acı eşiğim çok düşük. Çok ağrılı oluyor mu bu süreç
Benim yaş 39 olacak canım geç evlendim 2 sene oldu 1 senedir ugrasiyorum ilk medipolde başladığımda dr sponten gebelik olur dedi rahimi genişletmelii dedi ameliyat oldum 3 4 ay geçince donor alın dedi sonra bir tüp bebek merkezine gittik ordanda memnun kalmadim
Medipolde mustafa acetmiydi...bendede ayni seyi soyledi..Valla bende çok korkarak başladım,ağrıdan korkar durumdayım.Ama öyle bir ağrı durumumda olmadı çok şükür.Bakalım transferde ne yapacağım.Şimdi onun stresindeyim...
İnşallah burası senin için en doğru adres olur.Erbil beyde çok iyi bir doktor,korkutmuyor insanı...
Inşallah arkadaşım inşallah senin rezerv azmiydikiValla bende çok korkarak başladım,ağrıdan korkar durumdayım.Ama öyle bir ağrı durumumda olmadı çok şükür.Bakalım transferde ne yapacağım.Şimdi onun stresindeyim...
İnşallah burası senin için en doğru adres olur.Erbil beyde çok iyi bir doktor,korkutmuyor insanı...
Evet canim mustafa acet ti seninn sorun neydiMedipolde mustafa acetmiydi...bendede ayni seyi soyledi..
Evet canim mustafa acet ti seninn sorun neydiMedipolde mustafa acetmiydi...bendede ayni seyi soyledi..
Evet canim mustafa acet ti seninn sorun benimde yumurtalarim boş çikıyo ve tutunmuyo ben fethiyede oturuyorum kendi koycegizli kayinpederimin arkadasinin akrabasi oluyo o vasitayla gittik bizim burdan giden herkeze ayni ameliyati yapmis.
O kadar pişman oldum ki oraya gittigime ve o ameliyatı olduğuma aynısını kuzenime ve arkadaşıma da yaptı onlarda sonuç alamadı hatta bana kuzenim için şansı fazla yok demişti onada sponten gebelik le Şansın var demiş yani ilahi adalet var bir şey demiyorunBenim yumurtalarim boş çıkıyo ve tutunmuyodu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?