Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Inşallah arkadaşım inşallah senin rezerv azmiydiki

Evet azdı benimde.Yıllardır doğum kontrol hapı kullandım kist sebebiyle.Adetlerimde gittikçe azaldı,1 gün sürüyordu artık,oda kahverengi akıntı şeklinde.

İlk opuda 3,ikincide 2 tane toplandı.Sonra küçük yumurtalar olduğunu ve değerlendirmek istediğini söyledi.Toplamanın olduğu gün devam ettim iğnelere,1 hafta sonra tekrar opu oldu,4 yumurta toplandı.Her seferinde de 1 er embriyo oluştu,3 embriyomuz var...

Ben fethiye de oturuyorum burdan giden hastalarada ayni ameliyati yapmis bende ogle pismanimki anlatamam...
Hem para hem zamanım gitti Ilk ten normal gebelik olur dedi biz tüp bebek dedik bizi ikna etti git gel git gel en son eşim dwdi gidip geliyoruz eşime hap verip gönderiosun biz tüp istiyoruz deyince esinizin hiç bir zaman anne olamaz donor alın yardimci olurum bu konuda dwdi dünyam yıkıldı bana yumurta olmuo dwdi adet 4 gun sonra tüp bebek merkezine gittim 3 yumurta vardı peki size ne dedi

Bana ogle umitsiz konusmadi bosuna ameliyat etti 5 tane embiriyo oldu 3 unu koydu ama tutmasi

Bende tüp bebek merkezinde iğne verdi 3 gün yumurtalar buyumedi gelişmedi sonraki ayda bayram diye erteledi sonraki ay gelin dedi gitmedim zamanda 2 yumurta oldu öyle gitti fsh bi çıkıp dusuo du düştüğü zamanlarda klomen vermesi beni kızdırdı paranız Boşa gitmesin demesi zaten biz göze almışız paramiz olmasa nen işimiz var o tuzden de oraya gitmek istemiyorum senin fsh falan kaçtı baktilar mi hic

Ben troit hastasiyom zaten ameliyat oldum troitlerim alindi bebek olmadigi icin az bi parca kaldi ömrümün sonuna kadar kullandiğim troit ilacım var..

Bana ogle umitsiz konusmadi bosuna ameliyat etti 5 tane embiriyo oldu 3 unu koydu ama tutmasi
Verecek olan allah dr vesile tabiiki ama Dr da önemli diye düşünüyorum bence hastaları o kadar çok aliodu ki saatlerce beklioduk insan gide gele öğrenio tecrübe edinio bi çok seyi

Verecek olan allah dr vesile tabiiki ama Dr da önemli diye düşünüyorum bence hastaları o kadar çok aliodu ki saatlerce beklioduk insan gide gele öğrenio tecrübe edinio bi çok seyi
Aynen bizde cok bekliyoduk.benim 11 inci denemem erbil bey kadar işini bilen bi doktor görmedim.transfer oncesi kontrole gittim dosyami aldi dersime iii calismam lazim dedi durdu.1 embiriyom oldu allahım nasip ederse olur ama olmazsa erbil bey elinden geleni yaptigina inaniyorum era baytirdim cd56 yaptirdim hayirlisi.

Ben önceki tahlillerle gittim,10-11 civarı fsh.Amh 0.9 du.Amh falan,bunlarla ilgilenmiyoruz demişti Erbil bey...
Inşallah bende senin gibi güzel sonuçlar alırım canım ya umudum var yitirmuyorum bende bubay sonunda randevumu alıp gidicem sen dahada umutlandirdin beni :)

1 yumurta dan ikiz bile olabiliyor allahım sanada nasip etsin canım

Inşallah bende senin gibi güzel sonuçlar alırım canım ya umudum var yitirmuyorum bende bubay sonunda randevumu alıp gidicem sen dahada umutlandirdin beni :)
Valla ben asla pes etmicem menopoza girene kadar y
1 yumurta dan ikiz bile olabiliyor allahım sanada nasip etsin canım
Insallah ya hep hüsranla karşilaştıgim icin hayirlisi diyorum vakti zamanini bekliyorum ama nasibimizde yoksada nekadar ugrassak bos.bu arada yaşin kac.

Her sabah 1 tane aç karnına alıyorum mutlaka hap birde önceki tedaviden çok vitamin kullandim çok kilo aldim spora başladım zor veriyorum oyüzden biraz gec gideyim az kilo verim diyorum
Bende en son 75 dim bi diyet bi spor 60 a dustum simdi 65 oldum yine...olmazsa guzel spor ve diyet beni bekliyo..

Kan testinden snra gorusme ücretszdr muhtemeln kese ve kalp atısına gidince ücret alınıyrdur.bnde dün transfer oldm 12. Gun test yapacagm 15 i beklemek zor geliyor. Senin kacıncı gunun
Benim 5. Günüm ama dayanmak çok zor günler gerçekten geçmek bilmiyor . Sanırım donmuş olunca daha geç çıkıyormuş sonuç. Ben 8. Gün test yapmayı düşünüyorum aslında

Valla ben asla pes etmicem menopoza girene kadar y

Insallah ya hep hüsranla karşilaştıgim icin hayirlisi diyorum vakti zamanini bekliyorum ama nasibimizde yoksada nekadar ugrassak bos.bu arada yaşin kac.
Yaş 39 giricem canım benim Bende pes etmiyorum ama adet olamadim 2 aydır da senin yaş kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…