Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

bende onun topiğine baktım. herkese rahmin dar veya t şeklinde demiş ve histereskopi yapmış. ona her gidene histereskopi yapıyor ve 7.500-tl gibi uçuk rakamlara. bana da hiç güven vermedi.
Ben 2015 oldum aralıkta 2700 ödedim ama her defasinda muayne ücreti vs baya para gitti ilk gidince tüp bebek dedik dinlemedi keşke hiç gitmemiş olsaydim

Arkadaşlar bence para konusuna çok takılmayın inanın ucuz tedavi diye başladığınız yerlerde sonunda hem daha çok para harcıyorsunuz hem de psikolojik olarak çöküyorsunuz ve dahada kötüsü sağlığınızı bile belkide yanlış tedavilerle riske atıyorsunuz. Ben ilk tedavimi bahçeci deyaptım ve okuduklarımdan sonra doğru karar verdiğimi daha iyi anlıyorum. Benim doktorum Mustafa bey idi. Kendisinin iyi bir jinekolog olduğunu duyduğum için tespitleri daha doğru olur diye seçtim. Ve memnunum. Gereksiz tedavi yada ilaç kullanmadım ,herşey başta çıkan sonuçlara göre ilerledi ztn. Yumurta rezervim benimde azdı 3 tane toplandı 3 üde döllendi ve 5.güne geldi. Bence bunun en büyük sebebi laboratuvarın çok iyi olması ki bence çok önemli. Ne kadar yumurtamız döllense okadar tedavimiz hafif geçer. Benim düşüncelerim bu yönde. Bence seçeceğiniz tedavi merkezi çok çok önemli.

Inan ki hiç bir zaman paradan kaçmadık yeterki zaman kaybetmeden bişiler olsun dwdik soylediklerinde sonuna kadar haklısın bu yüzden bende Bahçeciyi dusunuyorum hatta gidicem birde şu gerçekki bazı dr lar bizim gibiler le ugrasmak istemiyor kolay hasta Olsun ki adları duyulur sa daha çok gelen olur ve kazanir

Mrh kızlar tedavide olan tedaviye başlayacak olan arkadaşlar kesinlikle doğru adrestesiniz geçen sene bende araştırma yaparak bahçeciyi sectim ve tedaviye başladım allahım şükürler olsun ki bir evlat sahibi oldum şimdi oğluşum 3 aylık oldu.sizlerede umut olması için yazıyorum gecen sene aynı dönemde tedavi olan bir çok arkadaşta miniklerini kucağına aldı hangi Dr seçerseniz secin Lab. önemli ve güven öncelikle inanın ve Dr.unuza güvenin allahım herkese annelik duygusunu yaşatsın inşallahh

Dr un kimdi bahcecide arkadasim

Benim 5. Günüm ama dayanmak çok zor günler gerçekten geçmek bilmiyor . Sanırım donmuş olunca daha geç çıkıyormuş sonuç. Ben 8. Gün test yapmayı düşünüyorum aslında
Daha gec cıktgını bilmiyordum cnm bn 12. Gun kan testi veririm 15.gunu bekleyemem

cd56 yaptırdım derken testtinimi?
benimde cd56 sorunum var yüksek mi seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…