- 22 Ocak 2017
- 88
- 28
- 3
- 42
Arkadasim bekleme suresinde hic belirtin oldumu..benim 11 inci gun hic belirtim yok..Aminnnn inanın güvenin ve bol bol dua edinnn rabbim ol dedikten sonra oluyor cnm
Benim yaş 39 olacak canım geç evlendim 2 sene oldu 1 senedir ugrasiyorum ilk medipolde başladığımda dr sponten gebelik olur dedi rahimi genişletmelii dedi ameliyat oldum 3 4 ay geçince donor alın dedi sonra bir tüp bebek merkezine gittik ordanda memnun kalmadim
Bende cd56 testi yaptirdim temiz cikti cok sukur sirada rahim filmim var bakalim hepimize hayirli sonuclar...cd56 yaptırdım derken testtinimi?
benimde cd56 sorunum var yüksek mi seninde
Yok canim biraktik onu ne dedigini bilmeyen dr bence şu an bahceciyi dusunuyorumMedipolde mustafa acetmi doktorunuz
Yok canim biraktik onu ne dedigini bilmeyen dr bence şu an bahceciyi dusunuyorum
Iyiki de gitmemiş sin bende kuzenim de arkadaşımda memnun kalmadim düzenli adet olan arkadasimda adetleri duzensizlesri bozuldu sadece para amacli olduğunu geç anladik 10 günde 1 cagiriolardi her dafasinda muayne ücreti aliolardiBen bahcecideyim mustafa hocada ama diger mustafa hocaninda face te bir sayfaai var,ben biara ona gitmeyi dusunmustum ancak herkese hostereskopi dusundurdu beni ayrica yeni yerinde 7.500 lira oluncada cok sasirdim,bahceci guzel...
Senin sorun neydi arkadasimBen bahcecideyim mustafa hocada ama diger mustafa hocaninda face te bir sayfaai var,ben biara ona gitmeyi dusunmustum ancak herkese hostereskopi dusundurdu beni ayrica yeni yerinde 7.500 lira oluncada cok sasirdim,bahceci guzel...
Iyiki de gitmemiş sin bende kuzenim de arkadaşımda memnun kalmadim düzenli adet olan arkadasimda adetleri duzensizlesri bozuldu sadece para amacli olduğunu geç anladik 10 günde 1 cagiriolardi her dafasinda
Son 2 günüm kızlarr...
Canım doğru söylüyorsundur ancak bana hiç öyle hissettirmediler . Sonuçta benimde yumurta rezervim çok azdı. Burasının öyle yapacağını pek düşünmüyorum. Sonuçta en başta bana mucize beklemeyelim dediler ama yinede hep ilgilendiler.Inan ki hiç bir zaman paradan kaçmadık yeterki zaman kaybetmeden bişiler olsun dwdik soylediklerinde sonuna kadar haklısın bu yüzden bende Bahçeciyi dusunuyorum hatta gidicem birde şu gerçekki bazı dr lar bizim gibiler le ugrasmak istemiyor kolay hasta Olsun ki adları duyulur sa daha çok gelen olur ve kazanir
Su anda adet dahi olamıyorum 2 aydır ama allah büyük ama.menepoza girmektende korkuyorum bahçeci ye de gidicem olmazsa birakcam çünki çok yoruldum o masaya yatmak aklıma gelince bile geriliyor um son olarak burası kaldı arrikCanım doğru söylüyorsundur ancak bana hiç öyle hissettirmediler . Sonuçta benimde yumurta rezervim çok azdı. Burasının öyle yapacağını pek düşünmüyorum. Sonuçta en başta bana mucize beklemeyelim dediler ama yinede hep ilgilendiler.
Senin sorun neydi arkadasim
Bizim bi tanidik ocak 2016 da histereskopi oldu sonra 6 ay kendiliginden olur deneyin denmiş olmadi,simdi esine ilac vermisler 3 ay kullansin sigarayi biraksin demisler,madem erkek faktorude varsa 6 ay neyi beklediler anlamadim valla kimseyide art niyetli olmakla suclamak istemem kismet allahim nasip etsin herkese evlat sevgisini tatmayiIyiki de gitmemiş sin bende kuzenim de arkadaşımda memnun kalmadim düzenli adet olan arkadasimda adetleri duzensizlesri bozuldu sadece para amacli olduğunu geç anladik 10 günde 1 cagiriolardi her dafasinda muayne ücreti aliolardi
Benimde 39 olacak rezerv az hatta bitmistir bile en azından senin olabilioValla sorunum yaşim 42 bitiyor,3 kez kendiliginden hamilelik ve dusugum var onun dısinda da 3 tup var negatif baska bisey yok elimizde,hayirlisi allahtan.
Valla elimizdeki testlerle gittik 5 6 ay boyunca kendisi test yapmadı açacağı gel Ilk ten sohbet edip açıklama yapio sonra muayne sonrası yüzüne bakmadan odadan cikiodu asistanina bi dahaki ay gelsin diodu yanimizdaBizim bi tanidik ocak 2016 da histereskopi oldu sonra 6 ay kendiliginden olur deneyin denmiş olmadi,simdi esine ilac vermisler 3 ay kullansin sigarayi biraksin demisler,madem erkek faktorude varsa 6 ay neyi beklediler anlamadim valla kimseyide art niyetli olmakla suclamak istemem kismet allahim nasip etsin herkese evlat sevgisini tatmayi
..
Canlarim embriyolari transfer oncesi dondurma islemi kisilerin anatomik sıkıntılarindan kaynakli bir durum olmadan tup bebek yapan her hastaya uygulayacaklarsa ki bahcecinin internet sayfasinda tup bebekle ilgili bilgilendirme metninde embriyolari dondurup rahimi dinlendirmekle basariyi arttirmayi hedefledikleri gerçeği yaziyor.bu durumda tup bebek icin 6500 değil 7000 tl fiyat cikmis oluyor. Fakat fiyat cizelgelerinde rahim dinlendirme secenegi olup karsiliginda 500 tl yazmiyor. Yiillik dondurma ucreti bakim ucreti asilama tup 1.2 3. 4 deneme, ilk odeme opu odemesi her bilgi varken o neden yok. Biz cizelgenin altina imzamizi attigimizda 6500 yaziyorsa 7000 alamaz. Islemin hakki 7000 ise cizelgeye 7000 yazilsin. Sasirdim ve kizdim. Buyuk sorun cikacak galiba
Yaşa takılma canım rezervin iyiyse tek yumurtayla bile hamile kalabilirsinValla sorunum yaşim 42 bitiyor,3 kez kendiliginden hamilelik ve dusugum var onun dısinda da 3 tup var negatif baska bisey yok elimizde,hayirlisi allahtan.
Neden cnmTransferim iptal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?