Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Yok canim biraktik onu ne dedigini bilmeyen dr bence şu an bahceciyi dusunuyorum

Ben bahcecideyim mustafa hocada ama diger mustafa hocaninda face te bir sayfaai var,ben biara ona gitmeyi dusunmustum ancak herkese hostereskopi dusundurdu beni ayrica yeni yerinde 7.500 lira oluncada cok sasirdim,bahceci guzel...

Ben bahcecideyim mustafa hocada ama diger mustafa hocaninda face te bir sayfaai var,ben biara ona gitmeyi dusunmustum ancak herkese hostereskopi dusundurdu beni ayrica yeni yerinde 7.500 lira oluncada cok sasirdim,bahceci guzel...
Iyiki de gitmemiş sin bende kuzenim de arkadaşımda memnun kalmadim düzenli adet olan arkadasimda adetleri duzensizlesri bozuldu sadece para amacli olduğunu geç anladik 10 günde 1 cagiriolardi her dafasinda muayne ücreti aliolardi

Canım doğru söylüyorsundur ancak bana hiç öyle hissettirmediler . Sonuçta benimde yumurta rezervim çok azdı. Burasının öyle yapacağını pek düşünmüyorum. Sonuçta en başta bana mucize beklemeyelim dediler ama yinede hep ilgilendiler.

Su anda adet dahi olamıyorum 2 aydır ama allah büyük ama.menepoza girmektende korkuyorum bahçeci ye de gidicem olmazsa birakcam çünki çok yoruldum o masaya yatmak aklıma gelince bile geriliyor um son olarak burası kaldı arrik

Şu yoğun akıntı beni çok düşündürdü,bugün yazdım Erbil beye.Artasa bilgilendir lütfen dedi.Bende olduğu gibi söyledim,yoğunluğunu :) Asistanı yazdı sonra,Erbil bey mesajını görmüş,yarın reçete vereceğim size demiş.
Seviyorum doktorumu yaa :)

Bizim bi tanidik ocak 2016 da histereskopi oldu sonra 6 ay kendiliginden olur deneyin denmiş olmadi,simdi esine ilac vermisler 3 ay kullansin sigarayi biraksin demisler,madem erkek faktorude varsa 6 ay neyi beklediler anlamadim valla kimseyide art niyetli olmakla suclamak istemem kismet allahim nasip etsin herkese evlat sevgisini tatmayi
..

Valla elimizdeki testlerle gittik 5 6 ay boyunca kendisi test yapmadı açacağı gel Ilk ten sohbet edip açıklama yapio sonra muayne sonrası yüzüne bakmadan odadan cikiodu asistanina bi dahaki ay gelsin diodu yanimizda

Canım Benim tamda böyle oldu imzadan önce zam yoktu Hesap kesme günü zamdan bahsettiler bende itiraz ettim benim anlaştığım tarihte zam yoktu dedim.... Sonra dosyaya birdaha baktı evet haklısınız siz zamdan etkilenmeyeceksiniz dedi ve zam öncesi fiyatı ödedik. Bu şekilde yani sakin olun eğer sizde benim durumumdaysanız sizi etkilemiyor yeni fiyat listesi...

Valla sorunum yaşim 42 bitiyor,3 kez kendiliginden hamilelik ve dusugum var onun dısinda da 3 tup var negatif baska bisey yok elimizde,hayirlisi allahtan.
Yaşa takılma canım rezervin iyiyse tek yumurtayla bile hamile kalabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…