Peki ya kist. Ben de kist te varKızlar naçizane tavsiyem benimde e2 çok yüksekti ısırgan otu tohumu yoğurt yiyerek bütün hormonları dengede tutabilirsiniz ben denedim bizzat biliyorun
Şöyle anlatayım canim benim her ay kıstım oluyordu yumurta rezervi az zaten ben araştırdım kanser hastalarının bunu kullandığını vücudu yenildiğini okudum ve kullanmaya başladım adetin 2. Günü başladım her sabah 1 çay kaşığı bu tohumlar 1 yemek kaşığı yoğurt karıştırıp yedim ve o ay şok oldum 28. Gün kendiliğinden adet olmuştum hemen gittim kan verdim bütün değerlerim normaldi hatta e2 30 lira düşmüştü bunun yanında sabahları 1 çay kaşığı bal tarçın çörek otu da tükettim. Ondan önce e2 300 leri görmüştü zararlı değil. Mesela bu ay yine başladım sürekli şeffaf akıntı var yani yumurtalarım çalışıyorPeki ya kist. Ben de kist te var
E süpermiş. Benim yumurtalar toplandı transfer için bekliyorum. Acababugğn soğan kürüne mi başlasam dedim ama senin tarifin tadı daha cazip geldi:) ben de tedavi sonrası ikinci adetimde çıktı bu meret. İlk defa e2 yaptırdım.Şöyle anlatayım canim benim her ay kıstım oluyordu yumurta rezervi az zaten ben araştırdım kanser hastalarının bunu kullandığını vücudu yenildiğini okudum ve kullanmaya başladım adetin 2. Günü başladım her sabah 1 çay kaşığı bu tohumlar 1 yemek kaşığı yoğurt karıştırıp yedim ve o ay şok oldum 28. Gün kendiliğinden adet olmuştum hemen gittim kan verdim bütün değerlerim normaldi hatta e2 30 lira düşmüştü bunun yanında sabahları 1 çay kaşığı bal tarçın çörek otu da tükettim. Ondan önce e2 300 leri görmüştü zararlı değil. Mesela bu ay yine başladım sürekli şeffaf akıntı var yani yumurtalarım çalışıyor
Canım soğan kuru rahim inceltiyor diyorlar ama sen bilirsin tabiE süpermiş. Benim yumurtalar toplandı transfer için bekliyorum. Acababugğn soğan kürüne mi başlasam dedim ama senin tarifin tadı daha cazip geldi:) ben de tedavi sonrası ikinci adetimde çıktı bu meret. İlk defa e2 yaptırdım.
Ya aslında hepsinin illa ki yan etkisi var aslında. Dediğin küt adet düzenliyo diye geçiyo ama bir yerde de hamile kalmak isteyenler kullanmasın diyo:Canım soğan kuru rahim inceltiyor diyorlar ama sen bilirsin tabi
Neden cnm
Bnde kahverengi olmuyor cnm ama akıntım var bnmde beyaz ve seffaf. Enfeksiyon var herhlde onun için antıbiyotık verdiler riske atmamaları guzelde ahh o beklemeler cok zor. İnş snraki ay devam etmez de transfere gecersn cnm hakkında hayırlısı olsnAkıntım olduğunu söyledim,artarsa haber ver dedi.Bende olduğu gibi söyledim.Sizlerde de oldu mu bilmiyorum ama adetten sonra başlıyor,kahverengi olarak,bazen şeffaf,bazen karışık,ayağa kalktığım gibi afedersiniz su gibi geliyor.Asistan ilaç reçete edeceğini söyledi,sabahta whatsapptan gönderdi,2 antibiyotik.Ve bu ay transferi iptal edip bunları kullanıyoruz,sonraki ay devam ederse yine ameliyatı konuşacağız dedi
Kızlarrr bugün adetimin ikinci günü ama ben tedaviye başlayamadıme2 değerim 554 çıktı, 1 adet kistim var. Hoca yarın çekelim bu kisti sesi ama ben yarın şehir dışında olucam. Çeksem de çekmesem de öbür aya kalacaksın zaten dedi. Dgm kontrol hapı kullanamıyorum pıhtılaşma riskinden. Kan dolandırıcıyla kullanayım dedim yazık değil mi hergün iğne olacaksın dedi. 1 ay daha bekliyocem be kist kaybolmaZsa 1ay daha beekleyeceğim. Bu durumda olan var mı. Bu kist sadece adet döneminde mi alınıyor bileniniz bar mı Hocaya sormayı unuttum bunu.
Bnde kahverengi olmuyor cnm ama akıntım var bnmde beyaz ve seffaf. Enfeksiyon var herhlde onun için antıbiyotık verdiler riske atmamaları guzelde ahh o beklemeler cok zor. İnş snraki ay devam etmez de transfere gecersn cnm hakkında hayırlısı olsn
Hormon ilaçları alırkn daha cok geldi cnm su gıbı oldgu da oldu hergn olmadada geldı. Kaşıntı fln oluyomuPeki dediğim gibi sürekli geldiğini hissettiğin,su gibi bir akıntı mı? Hissediyorum yani geldiğini...
Bi taraftan da acaba normal miydi,kullanılan ilaçlardan hormonlardan mı kaynaklanıyordu da durduk yere iptal ettim kendi elimle diye de düşünmeden edemiyorum...
N NC1907 sanki bir ara klamidya enfeksiyonundan bahsediyorduk seninle :) Acaba seninde akıntın bu şekilde miydi? Hala kafamda bu klamidya var.Test yaptırmalımıyım diye sordum,gerek yok diyor.Eşiminde kullanması gerekmezmi ilacı diyorum,bu süreçte ilişkiye girmeyiniz dedi.E biz zaten giremiyoruzki benim korkularım yüzünden.En sonunda adam beni boşayacak transfere bırakmadan :)
Transferim iptal oldu
Hayırlısı olsun canım üzülme önemli olan önce senin sağlığınTransferim iptal oldu
Hormon ilaçları alırkn daha cok geldi cnm su gıbı oldgu da oldu hergn olmadada geldı. Kaşıntı fln oluyomu
Yum gelişirken opu oncesi akıntı vardı normal dediler. Simdide jelden snra su gbi ıslaklık basladı jel yapıyo sanrm akıntı değil o anlamadım. Bn doktora brsy demedm cok dikkat ceken akıntım yoktu normal geldi bana yani. Ama senin aklına takılmış soyledgn ii olmus riske atmaHayır kaşıntı yok.Tefaviye başladığımda olmadı ama geçen ay başladı.Son opudan sonra tarlusal kullanıp adet olduktan sonra oldu.Geçen ay sürekli kahverengiydi,şimdi bugün şeffaf oldu.Şu an baya baya boşyere mi tedirgin oldum ve iptal edildi diyorum.Ama doktora söylemeseydim de sonradan olumsuz olsaydı durum,pişman olurdum.Sen bahsetmişmiydin akıntıdan hiç doktoruna?
Birde hormon ilaçları derken,bant kullandığın dönem mi?
Yok cnm çikolata kisti değil. Benım yumurtalıklarda kist yoktu. Kullandığın ilaçlar mı yaptı dedim (gonal f gibi) evet dedi. Bana da aspirasyon dedi. Bakalım 1 ay daha beklicez. Sinir oldum.Çikolata kisti miydi senin?
Valla geçen yıl bende aspirasyon yaptırdım ama adetliyken yaptırmamıştım yanlış hatırlamıyorsam...
10 günlük adet olmamı sağlayan bi ilaç verdi,adet olunca gittim amaaaa,kist sapasağlam karşımızda duruyordu.Çok pişman olmuştum verdiğim paraya.Tekrar dolmuş içi...
Peki dediğim gibi sürekli geldiğini hissettiğin,su gibi bir akıntı mı? Hissediyorum yani geldiğini...
Bi taraftan da acaba normal miydi,kullanılan ilaçlardan hormonlardan mı kaynaklanıyordu da durduk yere iptal ettim kendi elimle diye de düşünmeden edemiyorum...
N NC1907 sanki bir ara klamidya enfeksiyonundan bahsediyorduk seninle :) Acaba seninde akıntın bu şekilde miydi? Hala kafamda bu klamidya var.Test yaptırmalımıyım diye sordum,gerek yok diyor.Eşiminde kullanması gerekmezmi ilacı diyorum,bu süreçte ilişkiye girmeyiniz dedi.E biz zaten giremiyoruzki benim korkularım yüzünden.En sonunda adam beni boşayacak transfere bırakmadan :)
Peki dediğim gibi sürekli geldiğini hissettiğin,su gibi bir akıntı mı? Hissediyorum yani geldiğini...
Siz fulya acik emarda rahim filmi cektirmistiniz degilmi,orda fiyat ne kadar acaba ögrenebilirmiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?