bende de akıntı oluyordu cnm..
clamedia yaparmış..
ama her akıntı enfeksiyon değildir doktorun normal mi diyor..
bizde ilk süreçde eşimede vermişti antibiyotik geçmesin diye..
çok kolay bir test cnm kanda bakılıyor doktor demesin içini rahatlat git yaptır
Şimdi antibiyotiğe başladığım için sonuç net çıkmaz heralde.Kanda mı bakılıyor?? İdrar yada vajinadan kültürle bakılıyor sanıyordum.Eşinede yapıldı mı test?
Şimdi antibiyotiğe başladığım için sonuç net çıkmaz heralde.Kanda mı bakılıyor?? İdrar yada vajinadan kültürle bakılıyor sanıyordum.Eşinede yapıldı mı test?
Cnm bn ilk 3 gun baya dikkatlıydim evde gunluk ihtycalarm dışında kalkmadım. Sabah aksam jel kullnyrm ztn 15 dk yürüdüm. Snraki gunler brz dışarı cıktm avm ye gttm gezdm belim agrıdı ama. Bgn evde dinleneym dedim. Arada bi kasık agrım oldu göğüslerim şişti ama bnlar ilaçtan diyorlar. Bgn de 7. Günüm sabah bi cılgınlık yapıp idrar testi denedm negatf cıktı pozitf cıkmasını beklemıyrdm bukdr erken ama bazı arkadslar 7. Gun silik cızgı gorduk deyınce bi denemk istedimMerhaba arkadaşlar çok yazamıyorum, 25 inde transferim oldu ancak yatıp dinlenip telefonu elime alabildim. Transfer sonrası önerisi olan var mı? Kimi hiç kalkma yat diyor, kimi yürüyüş yap rahime kan gitsin diyor. Benim kasık ağrım var baya bi lekelenme falan olmadı. Transferi olan arkadaşlar sizin belirtileriniz neler acaba?
Cnm bn ilk 3 gun baya dikkatlıydim evde gunluk ihtycalarm dışında kalkmadım. Sabah aksam jel kullnyrm ztn 15 dk yürüdüm. Snraki gunler brz dışarı cıktm avm ye gttm gezdm belim agrıdı ama. Bgn evde dinleneym dedim. Arada bi kasık agrım oldu göğüslerim şişti ama bnlar ilaçtan diyorlar. Bgn de 7. Günüm sabah bi cılgınlık yapıp idrar testi denedm negatf cıktı pozitf cıkmasını beklemıyrdm bukdr erken ama bazı arkadslar 7. Gun silik cızgı gorduk deyınce bi denemk istedim
Sagol cnm inş hepimizin kucakları dolar. Dahiliye kadın dogum yazıyor dediler saglık ocagını tam bilmyrm sormak kazım aile hekımınde yazablr.crione jel %8 climera forte bant,coraspin 100 mg, ovitrella, pruluton depot ampul (3 tane lazım)prednol tablet 4mg cnm bunları verdi doktor. Crione jeli gunde 2 doz kullanaksn oyle yazsın. 2 kutu yazılıyor.Okaliptus merhaba allah bebesini sana bagislaar insallah bende adetimi bekliyorum benimde transfer islemleerim basliycak adette bende guvenc beyin hastasiyim pahali ilaclari yazdirmistin galiba bende yazdirim diyorum nerde yazdirdin mesela saglij ocaklari yaziyonu birde ilaclarin isimleri neydi yardimci olursan sevinirim hayirli guzel haberlerini bekliyorum
Amin,cnm sagol devlet karsiliyormu hepsini butun ilaclarini yazdirdinmi yoksa sadece jeli mi yazdirdin nasil gidiyor senin surecinSagol cnm inş hepimizin kucakları dolar. Dahiliye kadın dogum yazıyor dediler saglık ocagını tam bilmyrm sormak kazım aile hekımınde yazablr.crione jel %8 climera forte bant,coraspin 100 mg, ovitrella, pruluton depot ampul (3 tane lazım)prednol tablet 4mg cnm bunları verdi doktor. Crione jeli gunde 2 doz kullanaksn oyle yazsın. 2 kutu yazılıyor.
Ovitreli bilmyrm cnm karsılıyormu onu yazdırmamıstım. Bantı 2 kutu veriyor ama 2 ay ssnra yenisini tekrar yazdırabliyormussun. Jeli ve diger ilaçları karsılıyor onları mutlaka yazdrp alAmin,cnm sagol devlet karsiliyormu hepsini butun ilaclarini yazdirdinmi yoksa sadece jeli mi yazdirdin nasil gidiyor senin surecin
Bantı bulmak baya zor eczaneleri tek tek dolaşmakta zor. Bn merkeZdn almıstım en son 5 kutu bi yerden getirttiler. Ama depolarda bile kalmadı diye duymustm. Recete 2 kutuyu karsıladı sadece diğerlerini hep kendimiz satın aldıkClimara fort bana üretilmiyor artık demişlerdi.Öyle mi acaba,yoksa ellerinde yoktu da o yüzde n mi dediler :)
Bantı orada almadın mı O okaliptus_ ? Yani bana alıp gel,yapıştıralım dediler.Sonra da burdaki eczaneden de yazdırabileceğimi öğrendim.Sen nasıl yaptın? Burdaki eczanelerede güvenemiyorum...
Bende hep yatmıyorum ama oturuyorum bazen uyuyorum. Yarından sonra normal hayatıma devam ederim heralde. Erken canım idrarda bakmak için sakın negatif diye düşünme.Cnm bn ilk 3 gun baya dikkatlıydim evde gunluk ihtycalarm dışında kalkmadım. Sabah aksam jel kullnyrm ztn 15 dk yürüdüm. Snraki gunler brz dışarı cıktm avm ye gttm gezdm belim agrıdı ama. Bgn evde dinleneym dedim. Arada bi kasık agrım oldu göğüslerim şişti ama bnlar ilaçtan diyorlar. Bgn de 7. Günüm sabah bi cılgınlık yapıp idrar testi denedm negatf cıktı pozitf cıkmasını beklemıyrdm bukdr erken ama bazı arkadslar 7. Gun silik cızgı gorduk deyınce bi denemk istedim
Yediklerime dikkat ettim artık olacagı varsa her türlü rabbim nasip edecek ama sende bol proteın ye cnm kuruyemiş ye c vitamini için kivi nar fln yiyeblrsn. süt yumurta ye. Elimizden geleni yapalımda takdir AllahtanBende hep yatmıyorum ama oturuyorum bazen uyuyorum. Yarından sonra normal hayatıma devam ederim heralde. Erken canım idrarda bakmak için sakın negatif diye düşünme.
Bide kabak cekirdeği ye özellikl onu tavsiye etmişler bnde yiyorumGünde 2 yumurta, her gün et, kivi falan yiyorumAynen tutacağı varsa tutar zaten.
Bence Mustafa hocanın yorumunu dinle derim. Ben dün test yaptım evde henüz 7. Gündü ve 2. Çizgi silik çıktı. Ama tabii en net sonucu kanda alıcam. Ozman net yazarım. Transfer süresince neler yaptınız diyen arkadaşlar İlk 3 gün dışında hiç dinlenmiyorum devamlı gezme modundayım. Bol hurma tüketiyorum. Protein ve balık yiyorum.bilginizeSu anda adet dahi olamıyorum 2 aydır ama allah büyük ama.menepoza girmektende korkuyorum bahçeci ye de gidicem olmazsa birakcam çünki çok yoruldum o masaya yatmak aklıma gelince bile geriliyor um son olarak burası kaldı arrik
Tek embriyomuydu cnm bnde bgn test yaptım 7. Gunumdu negatif cıktı net bi sekilde. 5. Gun embriyosu ve tekti. Acıkcası üzülmem sanmıstım ama üzüldüm baya cıkması gerekırmıydi kiBence Mustafa hocanın yorumunu dinle derim. Ben dün test yaptım evde henüz 7. Gündü ve 2. Çizgi silik çıktı. Ama tabii en net sonucu kanda alıcam. Ozman net yazarım. Transfer süresince neler yaptınız diyen arkadaşlar İlk 3 gün dışında hiç dinlenmiyorum devamlı gezme modundayım. Bol hurma tüketiyorum. Protein ve balık yiyorum.bilginize
Evet ilk deneme ve 33 yaşında olduğum için tek embriyoydu. Benimki de 5. Gün ama sanki bir gün daha bekleyip yapsaydın. Bazen geçte çıkabiliyormuş ve benim testte Extra hassas falan yazıyordu belki ondan çıktı. Ondan da olabilir. Bence biraz bekle öyle düşünerek moralini bozma. 15 gün boşuna demiyorlar bence.Tek embriyomuydu cnm bnde bgn test yaptım 7. Gunumdu negatif cıktı net bi sekilde. 5. Gun embriyosu ve tekti. Acıkcası üzülmem sanmıstım ama üzüldüm baya cıkması gerekırmıydi ki
Bnmki ucuz testlerdendi cnm erken gebelik testi değil. 12. Gun kan veririm 15 i bekleyemem herhlde. Doktrn kimdiEvet ilk deneme ve 33 yaşında olduğum için tek embriyoydu. Benimki de 5. Gün ama sanki bir gün daha bekleyip yapsaydın. Bazen geçte çıkabiliyormuş ve benim testte Extra hassas falan yazıyordu belki ondan çıktı. Ondan da olabilir. Bence biraz bekle öyle düşünerek moralini bozma. 15 gün boşuna demiyorlar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?